br 2

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BLUE*EYE tarafından 17 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. BLUE*EYE

BLUE*EYE User

Merhaba arkadașlar Brezilya 2 sunucusu, sunucu listesinde gözükmemesine rağmen böyle bir sunucu var ve oynanıyor. Buraya giriș nasıl yapılıyor onu soricaktım. Bir de son sorum Legend Tortu ve Legend Aegis ve Lava Phantom Diroit tasarımları bazı kișilerde montajlanabiliyorken ben neden montaj kısmında bunları göremiyorum?

2. sunucu kısmını bilmıorumda digerleri icin prometh. 2016 da ki etkinlikte birşeyler yapman gerekiodu o şekilde birleştir kısmına geliyo die biliorm bende kacırmıstm .)

3. By_LED

By_LED User

Brezilya 2 de 1.5 yıl oynayan birisi olarak yazıyorum(acemi albaydım).Orada oynamak için bigboint üzerinden hesap acmanız gerekmektedir; orada server seçerken brezilya 2 SW sini görürsünüz .

4. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Brezilya 2 gibi bazı yerel sunuculara girmek için, hesabınızı bigpoint resmi sitesi üzerinden açmanız ve oyuna oradan katılmanız gerekmektedir.

Tasarımlara ulaşmak için ise, tasarımların planlarını alabilmeniz gerekmekte. Bazı etkinlik çerçevesinde planlar ortaya çıkıyor ve sonra bir daha elde edilemiyor.

İyi forumlar.