Bu adamlar bu kadar krediyi nereden buluyor?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve (22) tarafından 16 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. (22)

(22) User

Haftalık tekliflere baktığım zaman sıklıkla 1.250.000.000 , 1.300.000.000 gibi rakamlar görüyorum. Bu kadar krediyi nasıl kasıyorlar?
    Hesaplıyorum; bir kristallon 400k veriyor. Hepsi kar olsa, hesaplıyorum ve bu kadar kredi için 3.125 tallon kesmek gerektiği ortaya çıkıyor. Saatte 12 tane tallon kesse, 260 saat boyunca hiç durmadan tallon kesmesi lazım. Günde 12 saat oyuna girse ve sürekli tallon kesse; 21 gün boyunca her gün 12 saat tallon kesmeyi gerektirir. Ama bakıyoruz aynı adam üsttekine teklif veriyor, alttakine teklif veriyor, öbür hafta aynı adam gene teklif veriyor. Hayır öteki teklifler de ondan aşağı değil.
    Bu adamlar bu kadar krediyi nasıl kasıyor?

2. KARTALCII

KARTALCII User

saatte 12 krıstallonmu dostum 12 krıstallon 5 10 dk bıle surmuyor

3. Sadece kristallon değil ki ne bulursan keseceksin çöpü almamazlık etmeyeceksin. Bir şekilde çok ciddi miktarda kredi birikiyor. Sen düz hesap 10 krise 4m para dersin ama bunun ticaret 3 ile madde satışı var. Arada atılan petlerle kaynayan kristallinlerin çöpüde var. Biraz oturup uğraşırsan seninde kredin olur :rolleyes:

4. ÇORBACI

ÇORBACI User

O basanların çoğu çok eski oyuncular ve kredi ile fazla birşey almıyorlar yılda 1 büyük rakamlar basıyorlar mesela ben 2008 den beri ara ara oynuyorum şimdiye kadar 5 milyar falan krediye basmışımdır halada 6.5 milyar kredi var gemide.

(22) bunu beğendi.
  5. eray

eray User

Genelde o miktarı basanlar ya fulldür o ekipman eksiktir ya da klandan yardım almışlardır.Genelde 1. seçenek oluyor ama.Mesela ben 1 ay oynadım hiçte krediyle işim olmamıştı kredi kasmamama rağmen 600-700m civarı kredi olmuştu(genelde kutu toplamıştım).

6. SORRYAGA

SORRYAGA User

1)Yaratık keserek
    2)pet ticaret 3 modülü
    3)skylabtan citadel ile uridium kullanarak toplu promerium gönderme

Arkadaşların dediği gibi bu tarz oyuncular çoğunlukla full ya da fule yakın oyunculardır.Fakat cadılar bayramı kapısı geldiğinden beri benim gibi çoğu oyuncuda bol bol uridium ve bayağı kredi birikti .Cadılar bayramından sonra bulunduğum serverde 1 milyara giden tasarım 1.5 milyara, 1.5 milyar olan tasarımlar 2 milyara alınıyor 2 haftadır .Bende şu anda 1.3 milyar kredi var 8 iris 12 lf4 lü standart bir gemiye sahibim...

(22) bunu beğendi.
  7. Kredi rahat kasılır ve zaten full olan oyuncular kredi ile pek fazla şey almazlar olsa olsa eksik tasarım veya 50li kamufledir başka birşey yok.
    Ayrıca saatte 12 değil saatte 100 kristallon kesiyorlar.Ee bunun daha boss olanları var uber olanları var pet sürekli oto yağma da toplayıp toplayım sarı taş yapıp pet ile satılıyor ki %30 daha fazla kredi veriyor bu çok önemli.
    Skylabtan sarı taş yollayıp pet modülü ile satarsan zaten 99.000 sarıtaş normalde 99.000.000 eder ee sen bide bunu pet ile satarsan 120-130 milyon kredi yapıyor 2 gün bekle sarıtaş deposu yine full yine sat yine o kadar kredi, kasması o kadar zor değil yani.
    Ayrıca ben bunların hiçbirini yapmadan ve kestiğim boss veya uber kristallonların bile çöpünü almıyorum ona rağmen bile 6 milyar kredi birikti bende.
    Birde bunları yaparsam ohooo sen o zaman gör cümbüşü.

(22) bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.