Destek Bu aşamadan sonra ne yapmalıyım?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve ™ΙММỌЯŦǍŁ_Jo tarafından 1 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhabalar, bir süre önce oyunu bırakmıştım ama tekrar başlama kararı aldım. (Doğru hatırlıyorsam en son tortu gibi değişik bir gemi çıktığı zamanlarda bırakmıştım.( Bu süre zarfında da çok fazla şey eklenmiş oyuna ve bundan sonraki aşamalarda nasıl ilerleyeceğimi tam olarak oturtamadım yardımcı olursanız sevinirim.
    8 iris 8 havoç herkül yok (yeni droitler gelmiş onları anlamadım bile)
    17 lf4 (yeni lf4ler gelmiş renkli renkli onları da nasıl çıkartacağımı bilmiyorum.)

2. bence sen bir ara daha ver gelince karar verirsin oyunun bu gidişine yetişilmiyor.

3. BUKANN

BUKANN User

Şuan zeta yaparak anahtar biriktirmelisiniz, bu anahtarlar ile zeus gününde kutu açın 9.iris olan apisi ve 10.iris olan zeusu böylece alabilirsiniz. aynı zamanda bazı günler apocalypse kutuları geliyor elinizdeki scrap aurus ve bölünme kristalleriyle birleştir kısmından apocalypse anahtarı üretip apocalypse günlerinde o kutulardan açın, bütün zeus ve bütün apis düşürme ihtimali yüzde 1 ki bu çok yüksek bir yüzde.
    levelinizi yazmamışsınız ama 17 level olunca prometheus görevleri açılıyor. 10 adet prometheus lazer topu alırsınız bu görevlerden ödül olarak bunları almanız çok önemli.
    magma yansıma ve hiperplazmit LF4lerden bahsediyorsunuz ama onlar yerine prometheusları tamamlamaya çalışmanızı öneririm. salı çarşamba ve perşembe günleri delta epsilon zeta ve kappa kapılarından bazılarına bonus ödül olarak gelişmiş lf4lerden 1tane gelebiliyor, onları takip ederek kazanırsanız sizin için iyi olur.

™ΙММỌЯŦǍŁ_Jo bunu beğendi.
  4. teşekkür ederim evet 17 levelim. Zetadan 100 anahtar falan toplamıştım ama bunları lf-4 gününde açmayı düşünüyordum. Artık normal lf-4 kasmaya gerek yok mu yani?
    en iyi droit tasarımı spartan mı? o da yeni gelmiş (nasıl elde edildiğini bilmiyorum.)

5. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Öncelikle konunuzu daha uygun bir bölüme taşıdım, bu sayede daha fazla fikir alışverişi yapabilirsiniz. İlk yapmanız gereken şey 9. ve 10. diroitleri almanızdir. Bunun için Galaksi kapıları için ekstra enerji toplayarak(bonus kutusu veya palladium) Hızlıca zeta yapmalısınız. Zetayı yaparken Galaksi Kapıları Çifte Ödül Gününün aktif olduğuna dikkat etmeniz çok önemlidir. Çünkü 100 adet arge için en hızlı günlük dosyayı bu kapıdan toplarsınız ve yanında vereceği TP, ŞP, Havoc sadece cabası olur. Kapıdan gelen 50 adet korsan kutusu anahtarı ile zeus günlerinde kutu açıp 9. ve 10. diroitleri tamamlayabilirsiniz. Hangi gün geleceğini bilmiyorsanız takvimi takip edebilirsiniz.

Spartan diroit güzel avantajlar veren bir Tasarımdır. Spartan hakkında tüm bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Şu anda bu diroit tasarımından daha iyi avantaj veren başka bir tasarım yoktur. En iyisi budur.

Lf4 ler kullanışlı lakin yeni gelen LF4ler Yansıma sondası, Magma Sondası Ve Hiperpilazmoid normal LF4 lerden daha iyidir. Bunları nasıl elde edebilirim derseniz Geliştirilmiş LF-4 Günü aktif olduğu zamanlarda elde edilir.

Prometheus lazeri artık hepsinden daha kullanışlı ve avantajlıdır. Görevler kısmından 10 adet guruplar ile daha basit lakin tek başınada yapılabilen görevler vardır. İlgili görevlere buradan ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Temmuz 2020
  6. Anladım teşekkür ederim. Son olarak bir şey daha sormak istiyorum geliştirmeleri ne zaman yapmaya başlamalıyım yani irisleri lf4leri ne zaman 16 level yapmam lazım

7. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Geliştirme işlemi oldukça malitetli bir işlem olduğundan dolayı ilk önce Prometheus Lazer Toplarınız tamamlamanız daha yararlı olacaktır. Daha sonradan İrislerinizden başlayarak geliştirme işleminize başlaya bilirsiniz.

İyi Forumlar.

8. PolatStrz

PolatStrz User

Bana kalırsa en az bi 20 proyu geçtikten sonra hepsini 10.seviyeye 48 proyu fulledikten sonra da 16. seviyeye atarak bitirmen olacaktır. Sonra da rinüsk kasmayı bırakma ki chromin telaşı günlerinde nano kondansatörlerini vs de tamamlayarak kapılardan gelen chrominlerle b03 kalkanlarını da fulleyebilesin. 9 ve 10. droidleri zaten açıklamışlar ya ganimetlerden gelecek ya da uri biriktirip topluca eksik kalanları tamamlayacaksın. Spartan için de o seviyeye geldiğinde rütbe de kasacağından bir klanla birlikte desteklice seri seri Hades dönerseniz onu da kısa sürede fullersin. Bir konfiyi de herkül yaparsın kappa ile birlikte. Arge de zaten bu süreçte hiç günlük dosyası felan almasan dahi 40 ı rahatlıkla bulacaktır. :)