Bu Ayki Ödüller

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DeMoNs tarafından 31 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DeMoNs

DeMoNs User

Kimse kusura bakmasında ben bu oyun kadar eli kapalı cimri bi oyun görmedim bu ödüllerin berbatlığı nedir ya düşük gemilerde oil yok kasamıyoruz aylık verilen oil 25 baya iyi ben 2 sene sonra flan bi sayborg alırım heralde onu geçtim lf4 ihtiyacımız var 6 gün verilen şu saçma sapan lazer ne işe yarayacaksa birde sarı renkli koymuşlar ağlamalık şu füzyon kalkanını allah için kaldırın şu takvimden birleştirden isteyen yapar bedava gibi tetrat vermişiniz be kardeşim 20 ar-ge yim yaratık kesmeye lf-4 yok zaten elimde bana dönüştürme malzemesi veriyosunuz şu takvimin finalini düzeltsinler artık daha önce başka konuda belirttiğim gibi 3 seçenek olmalı scarp-lf4-oil isteyen bunlardan 1 tanesini alailmeli rezalet bir aylık ödül tablosu gerçekten sinirlerim zıpladı :mad:

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Kasım 2018
  2. тєтяα

тєтяα User

Şu füzyon kalkanı ve dağıtıcı lazeri kullanan varmı?

3. adamlar seneyi 2010 sanıyor galiba lf3 filan koyuyorlar :D

4. Saçma sapan şeyler koyuyorlar gerekli o kadar şey varken sürekli gereksiz şeyleri koyuyorlar hibrit işleyici gibi herkese lazım olan herkesin işine yarayacak birşeyi birkez bile koymadılar nerede saçma sapan şeyler var onu koyuyorlar.

KOMA..SE..BIRA bunu beğendi.
  5. Mcqeen

Mcqeen User

25 gündeki ödül cidden baya çöpmüş.

6. Gece

Gece User

tek kelimeyle rezillik

7. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Sayın arkadaşlar haklı olabilirsiniz ama bu günlük bonusları TR ekibi belirlemiyor tamamen Almanya'daki yöneticiler belirliyor. Bu yüzden bizim burada yapacak bir şeyimiz yok atalarımız ne demiş az veren candan çok veren maldan diye ;) ya hiç vermeselerdi dahamı iyi olacaktı.

İyi forumlar.

.Paradoks. ve Okyanus bunu beğendi.
  8. 21jeriko21

21jeriko21 User

iyiki bu almanya var ha yoksa top u kime atacaktınız merak ettik valla :) ayıptır ya koca 1 ay giriş ödülleri hep çöp yazık valla hem ne oldu iyi ödül verilecekti herkese yalan mı oldu oda

9. Okyanus

Okyanus Guest

Selam,

Almanya merkezli bir şirket biz sadece Türkiye ayağıyız.Almanya ile aranızda köprüden ibaretiz.Sorunlarınızı isteklerinizi iletmekle yükümlüyüz.Oyunun genel yapısına müdahale hakkımız yok.

İyi forumlar.

10. bize teleafi ödüleri gelicekti nerede o ödüler

11. ben sizlere dedim hayellere kapılmayın

12. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Henüz bilgimiz yok. Biraz daha sabredin fazla bekletmeden verilecektir ödülleriniz.

İyi forumlar.

13. Bu kadar kişi dert yanıyorsa bir zahmet işinizi yapıp iletin 25 gün oyuna giriyorsun magma lf 4 alıyorsun ama özel ödül olarak normal lf 4 şaka mı bu ? benim gemi orta halli bir gemi bu 25 gün ödülü hariç hiçbir hediye işime yaramaz şahsen

14. valla modum o kırmızı yazılan yerin tek bir cevabı var cevap evet vermeseler en azından umutlanmazdık çok daha iyi olurdu

KOMA..SE..BIRA bunu beğendi.
  15. VALEYARD

VALEYARD Guest

Sizin geminiz orta halli bir gemi. Başkasının gemisi düşük. O oyuncunun oradan gelecek lf4 e ihtiyacı var.

25. Gün ödülü hariç hiç biri işinize yaramıyormuş. Benim gemime de 75 tane tetratrin lazım bir hp lf4 daha yapabilecem.:)

Herkes ihtiyacı olan ödülü istiyor, öyle olmuyor kusura bakmayın.:)
    Yukarıda yazdıklarım sizin içinde geçerli. Bu ay istediğiniz ödül gelmedi yapacak birşey yok. Gelecek ay daha iyisi gelebilir bilemeyiz. Bizim elimizde değil takvimin ödülleri.

İyi forumlar.

16. o lf 4 leri tamamlamak için 9.000 civarı tetratrin gerekiyor ve oyun bunu 1 ay gibi bir sürede ödül olarak sadece 75'ini veriyor.o lf 4 için daha diğer gereken ekipmanları saymıyorum bile

oyun eski oyun değil full+full bir hesap olmak için çok fazla eşya gerekiyor buradaki hediyeler güçsüz bir gemide olsa bile çok şey değiştirmez "bence".

17. VALEYARD

VALEYARD Guest

Geçtiğimiz pazar günü laser storm etkinliği vardı. Yani yeni lf4 leri tamamlamak için 9000 bin tane tetrathrine gerek yok. Ben takvimden gelecek 75 tetrathrin ile 1 tane daha yapacağım.

Varmaya çalıştığım konu şu, sizin ihtiyacınız olmayan bir malzemeye başkasının ihtiyacı olabilir. Takvim ödüllerini yanlızca siz almayacaksınız. Bu yüzden diğer oyuncularıda düşünmeniz gerek.

İyi forumlar.

18. tamamen cimrilik artık kimseyi kandırmasınlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Kasım 2018
  19. Merhaba,

Mesajınızı düzenledim.
    Lütfen üslubunuza dikkat ediniz.

İyi forumlar.

20. 6 aydır füzyon kalkanı için para biriktiriyordum teşekkürler darkorbit

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.