Bu Ayki Ödüller

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DeMoNs tarafından 31 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DeMoNs

DeMoNs User

Ahahah :D:D Sinirler alt üst (shock)

2. .maxpayne

.maxpayne User

katiliyorum cok kötü

3. ya vallahi admin kim varsa sölesin bu cimrilik değilde nedir artık herkes bu malzemeleri kolayca bulabiliyor onların taktiri bize laf düşmez falan demeyin adminlik yapıyorsunuz diye, o kadar beklenti varken bu kadar az miktarlar dalga geçer gibi ****

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Kasım 2018
  4. Ben sadece bana göre olsun demiyorum zaten ama geçen ay 13.günde lf4 verirken şuan 25.günde vip avantajı olarak koyulması sadece cimriliktir 13. Günde herkese verirken 25. Günde para verenlere vermek darkorbit in ben batıyom son dakika bana para yatırında koparabildiğimi koparayım demesidir sadece ...

5. 25. gün vip ödülü oil olacaktı sırf oyunda mimesis sayısı birden hoplamasın diye böyle bir düzenleme yapmışlar, bari bikaçyüz extra enerji verselerdide milletin gönlünü alsalardı.

6. VALEYARD

VALEYARD Guest

Yanlış anlamayın ama beğenmediğiniz bir konu olduğu zaman olayı paraya çevirmekten vazgeçin artık. Size değil sadece genel olarak söylüyorum..
    Bu bilgiyi nereden edindiniz bizimle paylaşır mısınız? Oyunda mimesis sayısı artmasın diye yapılan düzenlemeden bizim neden haberimiz yok?
    Bence üslubunuza dikkat edin. Bu şekilde konuşmaya devam ederseniz ceza alacaksınız.

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Kasım 2018
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.