Bu bir hile mi,yoksa taktik mi ?

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by ADAMIN-DİBİSİN[CİXX], May 8, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Bu bir hile mi ?

Poll closed May 15, 2019.
  1. EVET

20.0%
  2. HAYIR ( TAKTİK )

80.0%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Sevgili Manitu koruma modunun saldırısını kastediyor. Kamuflenin bozulmadan koskoca bir NPC'yi kesmeyi kastetmiyor.

İyi forumlar diliyorum...

2. BlueSparkk

BlueSparkk User

Arkadaşlar şahsen kendim denedim. kamufle alıp peti koruma moduna alıyosunuz, yaratığı işaretleyip az uzaklaşın ve roket atma tuşuna basın. menzil dışı diye bir uyarı alıcaksınız. daha sonra yaratığa yaklaşın. pet otomatik olarak sıkmaya başlar ama kamufleniz bozulmuyor ve yaratık size sıkmıyor. petin içini komple prometheus ile doldursak ve bl lazeri ile sıksak bile en fazla 50 k vuruyor. bununla uğraşmak yerine cyborg olan arkadaşlar özelliği açıp halka uçuş düzenine geçip üstüne bide enerji transferi basarsa cok cok daha hızlı kesebilir. pet ile o yaratığı kesmek en az 10 dakika sürüyor. kesinlikle değmez.

3. hocam a bl ile prometeuslu dmg protokollüpet 100k vuruyor o npcye ama bana kalırsa sacma sapan bişey tak enerji transferini 2 dakkada kes cık 15 dakika içnde 5 tane keseblrsnz urasmayın böyle işlerle ha ama sepromunuz gider o ayrı

4. Film izlerken falan iyi oluyor ama eğer kötü niyetli birisi petinizi o halde yakalar ve siz bir dakikalığına başka bir şey ile uğraşırken geminizin şerefini duman eder. Kullanırken dikkatli olun.

4.seviye uzaylı protokolü varsa bilgisayarda işiniz varken yanda çok rahat kesebiliyorsunuz ve ABL sıkarsanız grup olarak kesenler ile birlikte keserseniz hiç hasar almadan çöpü alırsınız.

5. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Arkadaşlar tekrar ifade ediyorum bu durum ne bug ne de bir oyun hatasıdır, P.E.T'iniz ile npc kesebilirsiniz. Bu npc nin Streuner, Lordakia yada İnvoke olması fark etmez. BlueSparkk arkadaşımızın dediği gibi npc ile aranızda belirli bir mesafe varken saldıraya geçmeyi denerseniz geminizden önce P.E.T koruma moduna geçecek ve npc'ye saldıracaktır.

İyi forumlar.

Se7en likes this.
  6. _01_

_01_ User

sayın beterböcek'te sizinle hemfikir mi hocam? dün konunun detaylarını yazdığım için ne bug kullanıcılığım kaldı ne aptallığım. beterböcek'in dediği "Sevgili Manitu koruma modunun saldırısını kastediyor. Kamuflenin bozulmadan koskoca bir NPC'yi kesmeyi kastetmiyor." ile sizin mesajınızdaki kırmızı ile işaretlediğim yazılar birbirinin tamamen zıttı değil mi ? sizin mesajınız açıkça npcnin bu şekilde kesilebileceğini ve bunun yapılmasında bir sakınca olmadığını ima ederken ekip arkadaşınız bunun oyun açığını kullanarak kar elde etmek olduğunu düşünüyor , ve beni gereksiz ithamlarla suçluyor

yoksa yine mi ben arkadaşın söylediği gibi konuyu "anlamıyorum"?

7. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Öncelikle forum takımı olarak bizlerin sizler nezdinde hiç bir üstünlüğü yoktur, sizleri küçük görmek yada sizler hakkında asılsız ithamlarda bulunmamız söz konusu olamaz. Her zaman ifade ettiğim gibi bizler de sizler gibi oyuncuyuz, belki aynı sunucuda savaştığımız arkadaşlar, belki aynı klandaki dostlar, belki ise görev yaparken yardımlaştığınız insanlarız. Bu yüzden lütfen bizlere farklı bir gözle bakmayınız, buradaki duyuru uyarınca her biriniz birer forum görevlisi olabilirsiniz. BETERBÖCEK arkadaşım konu içerisinde bunu oyun açığı olarak değerlendirerek şahsi fikrini dile getirmiştir. Fakat sizin aracılığınız ile tekrar söylüyorum, bu bir hile değil taktirdir ve kullanılmasında herhangi bir sakınca yoktur.

İyi forumlar.

Se7en likes this.
  8. ufak bir yazım hatası yapmışsım mindfire behemoth olacak, sen de kıskan çatla..
    kesen kesiyor kardeş kendini yapılamaz şeklinde avutabilirsin beni ilgilendirmez..

9. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Lütfen üslubunuza dikkat edin. Diğer üyelere yönelik mesajlarınızda argo kelimeler kullanmayınız. Aksi taktirde cezai işlem uygulanacaktır.

Konuya gerekli cevap takım arkadaşlarım tarafından verildiği için konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.