Bug / Oyun hatasi bu bugları kaldırmak bu kadar zor olmamalı

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve ways tarafından 7 Kasım 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ways

ways User

unity açıldığından beri herkesin dilinde orcus bugı var banlanırlar diye düşündük hepimiz ama nerde rütbeli gemi varsa 7 24 haritada orcusla yaratık kesiyor hem illegal program kullanıyor hem oyun açığından orcus almış merak edip biraz araştırdım 10 dakikamı almadı bug ı bulmak sadece orcusta değil tyrannos centurion da alabiliyorsunuz 50tp şp çekebiliyorsunuz %400 helix aktif olmasa bile bugla alabiliyorsunuz siz ne istiyorsunuz ben anlamıyorum şu bugı düzeltmek ne kadar sürer ki veya kullananları banlamak hayır önüne geçmiyorsanız açın kardeşim her şeyi bug a ihtiyac duymadan herkes istediğini alsın botlara çözüm bulamıyor musunuz o zaman kendi botunuzu çıkartın ister ücretsiz ister aylık üyelik şeklinde yapın hem bunları yapmıyorsunuz hem bot bug kullananı banlamıyorsunuz

2. en nihayetinde bugda olsa alanlar parayla alıyor neden bastıkları dalı kessinlerki para paradır yüzüde sıcaktır.