Bu çarla ne kadar sürer ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -HadiCanımSende- tarafından 11 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gemi : Goliath , Leo , Vega
    LF3 : 22
    Bo2 : 6
    Elit Hız : 4
    İris : 8
    Arge : 11

Çar bilgileri bunlar arkaşlar elmas uçuş düzeni almayı düşünüyorum kasılırken işime çok yarar sanırısam. Ve elmasın yanında kredi biriktirip aegis almayı düşünüyorum. Yani 500m C. Ve 100k U. bu çarla ne kadar sürede kasılır ve en verimli yöntem hangisidir.

2. Hem credi hem uridium hem tp hem şeref kasmak için cubiye gidin.Ayrıca ticaret modülü 3 seviye veya 2 veya 1 seviye varsa petinizde saatte 30-40m credi+ 5-6 k uridium kasarsınız.Yani aegis+elması almanız günlük 2 saaat giriyorasnız 10 gününüzü günlkük 3-4 saat ggiriyosanız 1 haftanızı alır.Ayrıca kutu toplayarak katlayıcı alıp pvplerde Zeat açmanızı öneririm.Veya 5-3 haritasında palladium toplayın.

3. gerçekten keşke petim olsa diyorum saatlik 30 m 40m crediyi duyunca
    acaba ilk önce petmi alsam

4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Lütfen imzanızı 500 x 200 olarak ayarlayınız.

İyi forumlar

5. Arkadaş biraz abarttı 5-6k uridium kasabilirsin fakat bu çarla saatte 40m kasman imkansız.Öyle olsaydı ben günde 300m fln kasardım rahatlıkla :)

6. Arkadaşım ticaret modülü 3 ile saatte 40m kasılıyor.Sadece cubide 8-10 adam olmalı..Heralde hiç cubi çöpü toplıyıp hammadde desteğ + ticaret 3 ile satmadın?Rahat 30 m zorlasan 40m kasılıyor.Ben kamuf alıp cubi çöpü toplıyıp satıoydum saatte 30 en az geliyodu.

7. ancak sonuçta cubi yapalıcak ve çöpler satılack yani her çar arasında pek fark olmaz diye düşünüyorum

8. Aynen öyle hiçbir fark yok.Sadece şerefiniz 500 K dan yüksek olmalı..Bu şekilde ticaret 3 ile 1 cubi çöpü = 1m ediyor.Saatte 30 cubi demek 30 m demek,+ cubiye sıkarsanız da 10 m gelse =40 m arkadaş hiç yapmamış heralde..

9. ama ben hpe kötü arkadaş çevresinden dolayı sürekli şirket değiştirdim normalde şeref 500 k üstüydü ama şuan 200 k larda

10. Sanırım sizin serverda tek çöpü alan sensin.Burda herkez atlıyor

11. Evet benim kamuf aliyorum kimse alamiyor ayrica adamlar alirsa ozelden 1 sen 1 ben yaziyorum tamam diyolar

12. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Aegis almanızı tavsiye ederim.Hem tamir açısından fazla vakit kaybetmessiniz.Elmas uçuş düzeninden öncede Pet almanızda yarar var diye düşünüyorum.

Keyifli Forumlar.

13. peki modum ilk olarak pet alacam sanırım

14. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Pet alırsanız daha iyi olur,çünkü alacağınız Pet ekipmanlarının 3 seviye olmasına özen gösterin.Bunun içinde Petin 8 seviyeye ulaşması lazım.

Alacağınız görevlerle Pet kısa sürede 8 seviyeye ulaşacaktır.

Keyifli Forumlar.

15. uri cekip aegis alır gubi kesen adamlara grup atarsın nerdeyse bedaya kasılırsın bi sure sonrada sen bilirsin

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.