Bu Çarla nerde kasmalıyım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GIRESUNx28 tarafından 2 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. GIRESUNx28

GIRESUNx28 User

Merhaba arkadaşlar ben sizlere sorum var bu çarla nerde veya nasıl kasmalıyım 4 yıldır aynı çarla oynuyorum ara sıra bu kadar kasa bildim :D sizden ricam ne yapmalıyım ve nasıl credi kasa bilirim şuan için mümkün mertebe cubi partilerine gidiyorum artık 200bin credi felan 3dk kasıyom sizce daha hızlı nasıl kasarım Çarımda tam 13 lf3 ve 7tane b02 var + full hız var lütfen yardım edin

bunlarda karekterin resimleri :

2. bence lenovo ya geç ilk 4 haritada sürekli kasıl gelen credilerle lf 3 leri ve irisleri arttır

3. Merhabalar, X-5 Haritasında Lordakium Keserek İyi Sonuç Alabilirsin.. İyi Forumlar..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Aralık 2014
  4. Heterodox

Heterodox User

b02 ve lf3leri fulleyene kadar leonovla x4e kadar olan haritalarda kasılman daha hızlı ve rahat olur

5. takemyhard

takemyhard User

gemin ve ekipmanının en uygun olduğu harita x5...tek başına rahatlıkla lokum(200k crd) kesebilirsin...iyi bir arkadaşın varsa senin ekipmanına yakın gemisi olan birlikte x7de tolonda kesebilirsiniz...iki yoldanda aynı crd ve uriyi kasabilirsin...topladığın crd ve uriyi boşuboşuna cephaneye veya başka boşişlere harcamazsan biriktirir ihalede ekipmana yatırırsan geminin kısa sürede fullersin...tabiii bu benim fikrim...kolay gelsin ;)

6. GIRESUNx28

GIRESUNx28 User

arkadaşlar saolun da benlevona geçmek isterdim ama ambarı küçük kalıyo o yüzden 5x kasılırım tek başıma öneriler için saolun

7. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Cevaplarından dolayı bütün arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Konunun kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.