bu dolandırıcılığa girmezmi ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Cellatus29 tarafından 13 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Cellatus29

Cellatus29 User

ganimet anahtarları ilk çıktığında neredeyse her kutu açan kişi tasarım bulmuştu 10-15 kutu civarında herkes diyorum neden çünküğ bu bir gerçekki ilk çıktığı zamanlar korsan kutularının içeriğinde tasarım ve değerli öğeleri kazanma şansı daha yüksekti şimdi ise düşürldü bunada eminim ee bu dolandırcılık deilmi ben 1000den fazla kutu açtım bi solace bile bulamamışım ? :eek::eek::(:(:mad::mad::mad:

ıove bunu beğendi.
  2. Darkorbit şans üzerinde durduğu sürece hep biz kaybedeceğiz emin ol.

LF-4 çıkarmışlar kapı yapmak zorundayız bu da adalet değil.

3. Sadece LF-4 ve tasarım ihtimalleri değil galaxy gatesteki kapı ihtimalleri de çok düşük. Şimdi bir FM gelip yazacak "bunlar tamamen şans işidir" falan filan. Alıştık çok takmayın.

•62•DΣЯSİМŁİ• bunu beğendi.
  4. Evet şuan bakıyorum kapı parçası çıkma ihtimali %13 Xenomit %12 ama xenomit çok fazla çıkıyor kapıya göre.

FM elinden geleceği birşey maalesef :(

5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konuyu bende sizler gibi gayet iyi anlıyorum emin olunuzki bende sürekli işimin olmadı zamanlarda sürekli online olarak oynamaktayım ve bi cok seyi ayni sizin gibi yaşıyorum merak etmeyiniz şansmıdır yada bizdemi bir sey var hala çözemedim ama bir dahaki raporuma eklicem emin olunuz bu problemide gereken yapilirmi yoksa bunun icinde bir duzenleme mi gelir bilemiyorum.

Kusruma bakilmasin konuyu kapattim bu cok tartışılır bir konudur.
    Konuşmacı köşesine daha uygun bir başlık altında bu konu açılabilir.

İyi forumlar

Son düzenlenen: 13 Aralık 2013
    SİSTEM bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.