Geri bildirim Bu düpe düz kaile almamaktır sayın ValkyriE Mod

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve кαуяαвαcк tarafından 10 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Az önceki konuda şu muhabbet döndü ve bende,alltaki mesajı yazdım. Sonra bi baktım bu konu kapanmıştır dedi.Ben ona sitemkar yazıyorken bir de o konu kapandı? Sizin denetiminiz ile kim ilgileniyor sayın modum Support mu? Bir şey yazdınız ben belki ek bir şey daha soracağım? Niye kilitleniyor konu mesajınızı attığınız an? Sizin stil farklı sanırsam. Özellikle konu bot ile alakalı diye mi oluyor bunlar. Hiç bir konuda buna rastlamadım da ben. Bu arada az önceki konuya cevabım alttadır :) Kolay gelsin sayın ''modum''

Kaldırılması gereken bir çok konu kaldırılmazken,bunu gülünç buldum :D Herhangibir moddan cevap veya uyarı felan almadım. Kaile almaz gibi pat diye habersiz konu kaldırmakta iyiymiş bak,o da güzel. Belki ben cevap bekliyorum foruma giriyorum arada? Konunuz taşındı diyor kaldırıldı da değil. Botları korumak adına algılamayım da ne diye algılayayım? O argüman ile olmasa da o ve ona benzer bir çok konu açacağım sayın mod:) Sizinde bu bilginize. Çünkü botların ceremesini çeken biziz oyunda. Ve ben oyuncuların buna nasıl önlem alabileceklerini anlatıyorum,kaldırılıyor şaka gibi bu. A-Darkorbit diyebilir miyim? Bu arada 2018'de açılıp,sabit olmayıp kapanmayan bir çok konu var. Neden? Kilitlenebilir denilmedi diye.Benim konumda daha cevap dahi yoktu. Bunlar çok absürt şeyler sayın mod:)

2. ValkyriE

ValkyriE Guest

Tekrar merhaba,

Anladığım kadarıyla yetkililer vs oyuncular gibi bir algı oluşmuş sizde fakat durum böyle değil. Her fırsatta sizlere bizlerin de oyuncu olduğunu hatırlatıyoruz, yani aslında sizlerin mağdur olduğu konularda eşit derecede bizler de mağduruz. Konuların ya da mesajların kaldırılmasında stil farklılığı değil forum kuralları geçerli. Forum genel düzenine uymayan, içeriğinde aslı olmayan suçlamalar ve iftiralar olan konular/ mesajlar genel görünümden kaldırılır çünkü yasaktır. Botları koruyorsunuz, destekliyorsunuz tavrınızdan vazgeçin lütfen. Çünkü konunuzun kaldırılma sebebi forum kurallarına aykırı olmasıdır. Benimle ilgili bir şikayetiniz varsa tabii ki Support'la iletişime geçebilirsiniz. Fakat ben forum kurallarını uygulamaya devam edeceğim.

Teşekkürler.

VALEYARD bunu beğendi.
  3. Tabii ki iletişime geçeceğim. Fakat öncelikle o konuda forum ihlali neydi o ihlali alabilir miyim? Haklısınız,sizde oyıuncusunuz:) Şuan aklıma bir şey geldi mesela. Neyse,iftira veya aslı olmayan bir suçlama da yoktu o konuda. Düzene de uydum. Karşı olsanız o konuda beni/bizi desteklersiniz. Madem öyle,o kondaki üslupla olmasa dahi,botları yermeye ve önlemeye yönelik konulara devam edeceğim. Yöntem çok çünkü. Bu arada birdahakine uyarılırsam,ve konu silindi gibisinden mesaj alırsam çok makbule geçer.

4. ValkyriE

ValkyriE Guest

Yöneticileri yasaklı programları ve kullananları desteklemekle suçlamıştınız ilave olarak benzer içerikli konular varsa, forumda genel düzenin sağlanması adına konu kaldırılabilir ya da birleştirilebilir.

*Bu forum Darkorbit oyun sistemi için kurulmuştur ve kullanıcılara yardım ve teknik destek sağlamak amacıyla kullanılmaktadır. Amaç dışı kullanılmaması gerekmektedir.
    Açılan konular ilgili forum bölümü altında yer almalıdır. Aynı içerikteki durum için farklı forum bölümlerinde birden fazla konu açılamaz. Açılan konular kaldırılır ve üye uyarılır. Kural ihlalinin devamı dahilinde 7-15 gün uzaklaştırma cezası verilir.

Forum Kuralları'na buradan ulaşabilir, bot kullanımına karşı görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.
    Yeterli bilgilendirme yapıldığı için, konu tarafımdan kilitlenecektir.

İyi oyunlar dileriz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.