bu düzelirmi

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by ]Mars_mmo[, Jul 6, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ]Mars_mmo[

]Mars_mmo[ User

[​IMG] yardım

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Elbetteki düzeltebilirsiniz yapmanız gereken - şeref görevini alıp yapmaktır,geçmiş olsun..

iyi Forumlar.

3. coder545

coder545 User

25m tp var yeni gemi ac bunu 896 yilda duzeltirsin :D

4. geçmiş olsun.peki bu katlanma ne zaman sıfırlanıyo.mesela yine bi dost kessek nasıl normal şeref yazar.24-48 saat veya daha fazla.bi sonraki resette sıfırlanıyormu?

5. Bence eksi şeref kasmaya devam et dünya rekoru kırarsın :D

6. Drowhake

Drowhake User

Hesabını seviyorsan bence olmayacak şey değil bende - bilmem kaç binden 0 a kadar çıkardım şuanda 520.000'e ulaştı.En küçük yaratıklar bile binlerce şeref puanı dolduruyor.Çok basit bir şekilde şeref puanı yükseltiyorsun yani.

7. vallahi akşam benimde -51milyon küsürmüydü .-21 milyonküsürmüydü neydi indirdin binlere.az kaldı.

8. 3 yıldır oynadığım hesaptaki şerefin 30 katını eksi yemişsin ne düzeltmesinden bahsedıyon git kendini köprüden at :D

9. Gerçekten 25m tp var yeni hesap aç uğraştığın zamana değmez. O kadar şeref düzelene kadar tp uri falanda alamayacaksın. Bırak yeni hesap aç daha kolay olur senin için.

10. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Öncelikle geçmiş olsun kısa zamanda duzeltmeniz dileği ile. Ve -şeref ile ilgili konuyu BURADA bulabilirsiniz. Sorularınızın cevaplarını oradada bulabilirsiniz.

Yapmanız gereken sadece - şeref 0 olana kadar haritadaki uzaylıları kesmenizdir. Ayrıca size ait olmayan kargo kutuları ve kendi şirketinizdeki oyuncuları kesmeniz - şeref puanının armasına neden olur bunu asla yapmayınız.

İyi Forumlar.

11. Tom_Cat

Tom_Cat User

Rekor denemesi yapmış sanırım.1 t ye de pek bişey kalmamış.

12. ceza basamağı resmi gözükmüyor.buraya atmanız mümkünmü.acil lazım.

13. -UZMAN-

-UZMAN- User

İyi Forumlar

14. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Hedef Tahtası Ve Eksi Şeref Puanı Hakkında buradan yardım alabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

15. sağolasın çok makbule geçti

16. ]Mars_mmo[

]Mars_mmo[ User

1 ay oldu tık yok zor düzeliyo golim olmasa sıfırdan başlardım :(

17. Sadece goli için mi o_O Şimdi açık arttırmada bedava sayılır :D

18. ]Mars_mmo[

]Mars_mmo[ User

beyler ben ne yapacam kaza ile çöp aldım gitti tüm emeğim yardım edin

en guzeli oynamamak :(

Last edited by moderator: Jul 16, 2015
  19. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Öncelikle oyun ayarlarından 'Serbest olmayan kargo kutularını göster' işaretini kaldırıp sabitle yapınız.
    Sonrasında Görevlerde Saygıyla Anma görevini alıp yaratık kesmelisiniz. Eski haritalardaki yaratıkları kesiniz azalınca üst haritalrada devam edersiniz.

İyi Forumlar.

20. Merhaba ,

İlk açtığınızda 500 milyon küsürdü tekrar nasıl bu kadar - şeref aldınız da 2 milyar 500 milyon küsür yaptınız anlamadım.

Alıntı içindeki bilgileri okuyup inceleyin. Kurtarma görevini alarak toparlama ihtimaliniz var. Ayrıca başkalarına ait kutuları almayın yani mavi iken alırsanız - şeref alırsınız. Dost şirket gemilerini ve onlara ait petleri imha ederseniz yine - şeref alırsınız.

İyi forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.