bu düzelirmi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ]Mars_mmo[ tarafından 6 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. coder545

coder545 User

sana yeni gemi ac demistim ugrasmaya degmez birak , yok devam edicem diyosan kaldi 895 yil 11 ay kolay gelsin :D

2. ]Mars_mmo[

]Mars_mmo[ User

adminim hangi kutuyu alcam - şeref yiyorum neden nasıl yapacam çöp alıyom satmak için adamın çöpünü caldın dıyo ozaman mavi çöp almıcam sarı alacam bunun başka çözümü yokmu artık kutuları sarı olmadan almıyom her çöp ilk mavi oluyo

yaptım sagolun artık tüm çöpler sarı holeyyy :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Temmuz 2015
  3. SİSTEM

SİSTEM User

bence uğraşma ne kadar eksi alacaksın bir dene bakalım nereye kadar eksi yeniliyor durduğu ilerlemediği zaman bir foto alıp bize at bence..

Stealth_Assassin bunu beğendi.
  4. Merhaba ,

Hedef Tahtası Ve Eksi Şeref Puanı Hakkında

İlgili konuyu inceleyerek hem hangi durumlarda eksi şeref puanı alırsınız hem de kurtarma görevi hakkında bilgi alabilirsiniz.

İmha edilen NPC'lerin çöpleri başkasına ait ise bir süre mavi gözükür. Bu şekildeyken almayın.

Bir süre sonra sarı olurlar o zaman alabilirsiniz.

İyi forumlar.

5. Değmez yapacağına, yeni hesap aç.

6. ]Mars_mmo[

]Mars_mmo[ User

GOLİM var bidaha nasıl alcam 80bin uri verdim buna goliye :(

SİSTEM bunu beğendi.
  7. senberk99

senberk99 User

acik arttirmadan almayip 80.000 uriye goli mi haha :) kardes naptin sen

8. ]Mars_mmo[

]Mars_mmo[ User

acık arttırmayı sonradan ögrendım 80 bin uriyi verdikten sonra :D

9. Silbaştan başlamak gerek bazen , sen de silbaştan başlamalısın dostum.Açık arttırmadan tekrar Goliath alabilirsin.Emek nedir bilirim insan bırakmak , yeniden başlamak istemiyor.Ama yeniden başlaman için birçok sebep var ve başlamalısın.

Başlamayacaksan da Şeref puanı yüzünden sürekli kesileceğinin ve Vuruş gücünün %90 azalacağının bilincinde ol.

10. Birincisi goliyi başlangıç gemisi olarak önermem. Leonov 2-3 kaç iyidir başlangıç için.
    İkincisi benim oynadığım serverda goliyi 10 milyona (şansın varsa 4 milyona bile alırsın) alırsın. Goli almak artık birşey değil.

BlackGhost™ bunu beğendi.
  11. coder545

coder545 User

goli almayani dovuyolar artik salla goliyi yeni hesap ac arkadaslar dogru soyluyo leo olman daha iyi , ben baskinda direk goli ariyorum leolara dokunmuyorum bile

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.