Bu ekipman ile vegaya geçilir mi yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *MERT*REİS* tarafından 14 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba öncelikle vegaya geçmek ve tasarım almak istiyorum pusat almayı düşündüm zayıf diyorlar Şimşek diyorlar genelde birde sizce hangisi

48 lf3 / 6 lf4

25 bO2

24 hız jenaratörü

Full iris apsis var zeus yolda
    6 havoc

29 arge var sizce vegaya geçmelimiyim yardım birde geçersem hangi tasarımı almalıyım

2. Vega ya geçme nedenin nedir ? Neyden sıkıntın var ? (Goli kullandıgını düşünerek söylüyorum)

3. Kaçamıyor iyi birde herkes vega geçsene baskısında buluyor ondan kafam takılı kaldı

4. Pusat alabilirsiniz 490 hıza sahip oluyor. Şimşek tasarımı 480 hız alıyor ama yeteneğide unutmayalım +%30 hız ( yetenek aktifken bütün yavaşlatmaları engelliyor)

5. birde şimşekte %5 hasarı arttıyordu sanırım çok aşırı kararsızım başladım uri kasmaya talonlarda bakalım ne olacak sizin fikriniz ne peki bu konu hakkında

6. Bana kalırsa şimşek tasarımı.. çünkü baskınlarda çok sıkışıp kaçmaç durumun da kaldığınızda özellik açarak çok rahat kaçabilirsizn. ama nihayi karar sizin . İyi oyunlar

7. Pusat alanların çoğu memnun kaçışda iyi ama düşmanda buz roketi varsa :) şimşekde yetenek açsan buz roketi etki etmez ;)
    NOT: Pusat kasılmada da iyidir.

8. Pusat alirsaniz baskin atsbilirsiniz.Kasilamk icin goliathi her zaman tercih edin.

9. Bende çok şimşek taraftarıyım ama pusattın 16 slotluk lazer beni etkiliyor

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.