Bu ekipmanla kapı yapılırmı??

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve nail1454 tarafından 27 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. nail1454

nail1454 User

Merhaba
    Alfa ve Beta kapılarımın tamamlanmasına 2-3 parça kaldı elimdeki enerjilerle rahatlıkla açacağımı düşünüyorum (500 gg ) ama ekipmanım yeterlimi bilemedim yardımcı olursanız sevinirim.

16 lf3 16 bo2 15 elit hız 8 iris 7 arge kalın sıkmaya göre gemi goli 4. seviye pet kami yok
    eğer gerekirse argemi 8 e çıkartabilirim yada 2 lf3 daha alabilirim yada 2. seviye kami alabilirim, bu donanımla Alfa ve betayı yapabilirmiyim, yapamazsam yada şüpheliyse ne yönde gelişeyim.
    Teşekkürler.

2. Alphayı rahatlıkla yapabilirsiniz, Beta için biraz zaman harcamanız gerekir ama geçme olasılığınız var.

nail1454 bunu beğendi.
  3. Merhabalar;

Öncelikle yazılarınızı yönetici yazı şeklinde yazmayınız.Bu forum kuralları gereği yasaktır.
    Konuya gelirsek arge puanınızı yükseltiniz Kapılar siz yapana kadar orda bekliyor bence acele edip kapılar boşuna harcamayın.

İyi forumlar.

nail1454 bunu beğendi.
  4. nail1454

nail1454 User

Teşekkürler, kapılar biraz daha bekleyecek o zaman. Modum ben yönetici yazı olayını anlamadım :( yanlış neredeyse belirtirseniz bir daha olmaz.

5. Gelişme konusunda lf3 ve argenizi yükseltmenizi tavsiye ederim ek olarak lf3leri önce droite artan olursa gemiye koymanız azda olsa saldırınızı artırabilir.

6. Moderatörümüzün bahsettiği yönetici formu şu şekildedir;

"Merhaba,

Mesajınız

Teşekkürler, İyi Forumlar vb."

Bu şekilde yazı yazmak forum içerisinde Moderatör kalıbı olarak kabul ediliyor.O yüzden uyarılmışsınız.:)

nail1454 bunu beğendi.
  7. nail1454

nail1454 User

Yükselmek derken sayısını mı arttırayım ,yoksa geliştireyim mi?

8. Sayısını artırın ileride lf4 topluyacaksınız onları geliştirirsiniz.

nail1454 bunu beğendi.
  9. nail1454

nail1454 User

Şimdi anladım teşekkür ederim.

10. nail1454

nail1454 User

tamam çok teşekkürler.

11. Rica ederim.
    *Not:Mesajlarınızı alt alta yazmanız forum kurallarınca yasak olduğundan uyarı alabilirsiniz.Benim tavsiyem mesajlarınızı birleştirmeniz.:)

nail1454 bunu beğendi.
  12. Ban alacan şimdi :D uyarma işini yetkililer yaptığı için bize yasak böyle şeyler :)

nail1454 bunu beğendi.
  13. nail1454

nail1454 User

Modum kusura bakmayın genelde yazışmalarda kullandığım üsluptur, buradaki kuralı bilmiyordum, bir daha olmaz. en iyisi siz konuyu kilitleyin gerekli bilgiyi edindim. Herkese Teşekkürler,

14. Ya uyarmadım tavsiye verdim.Uyarı olarak alındıysa düzeltiyorum sadece bir tavsiyeydi.:)Senin ban açılmış bu arada hayırlı olsun.:)

nail1454 bunu beğendi.
  15. Asıl geçiş olsun demen lazım yinede saol :) bu arada konu sohbete dönüyor nail kardeşim başka sorun var mı yoksa konunun kilitlenmesini isteyebilirsin.

16. Yani ban açıldı sonuçta ama yine de hayırlısı olsun.Gerçekten dediğin gibi konu sohbete gidiyor.En iyisi sohbet bölümüne geçelim.:)

17. nail1454

nail1454 User

Yukarıda istedim ama araya kaynadı:) konu kilitlenebilir herkese teşekkürler.

18. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.