Bu ekipmanlarla kutu mu açsam ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _ČİЙ•_ tarafından 8 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 31 Lf3. 1 Lf4. 16 Bo2. 15 En iyi hız. Pet 9 level+kamikaze3(VİP mevcut)
    2 hangarım var vega,goli. 21 argeyim 24 argeye göre dağılımım. Golide Sentinel tasarımı mevcut.
    Bundan sonraki izlemem yol ne olmalıdır? Kutu mu açmalıyım sizce Apis gününde? 12 parça var şuanda. 508k uriye denk gelmiş durumda. Genellikle cubide takılıyorum. Tavsiyenize ihtiyacım var kısaca :)

İyi oyunlar, iyi forumlar...

Ek olarakta oyuna şuanlık fazla yoğunluğumu koyamıyorum. Malum son sene geldi çattı. Allahın izniyle bi üniversiteyi görelimde tekrardan çabalıycam :)
    Geçen gün x-7 de yaklaşık 1 saatte 5-5.5k uri kastım kami3 ile. Fazla vaktim olsa 10 saatte 50k yı bulucak buda inanılmaz bir rakam benım ıcın :) Ama işte şartlar el vermiyor şuanlık.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Ağustos 2014
  2. **CoLa**

**CoLa** User

Bence 24 argeye gore dagilim yaptiysan son 3 argeni gelistir once. Sonra zaten kutu acip lf4 ve apis zeus yapmaktan baska bisey aklima gelmiyo. Ama daha yapmadiysan kapida yapabilirsin. Yalniz kapilari pala toplayarak yap bence uri harcama.
    Edit:Bo2 16 taneymis. Bence Bo2 sayisini da arttirabilirsin.

3. Alpha, Beta ve Zetayı daha önce yaptım. 1 tane havocum var. Alphaya 4 parça kaldı. Betaya 6. Gammayada 9 parçam kaldı. Onlarıda yapmak istiyorum aslında bır yandan. Ne dersin ?

Birde Bo2 sayısını arttırmam şuanlık ne işime yarayabılır ki ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Ağustos 2014
  4. **CoLa**

**CoLa** User

Dedigim gibi sikilmam toplarim diyosan pala toplayip yap kapilari. Bi yandanda uri kas. Lf4 veya apis gununde toplu kutu ac. He diyosan ben sanssizim Ar-Ge gelistir :D

Bo2 biraz daha al dememin sebebi kapilarda falan bir konfiyi tank yapmak cok ise yariyo.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.