bu fil yetmez bir fil faha gönderin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **HUNTER** tarafından 16 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. **HUNTER**

**HUNTER** User

Nasrettin hocanın meşhur fıkrasıdır,bilmeyeniniz yok eminim.DO ekibi her zamanki basiretsizliği ile sunucuları birleştirme kararı aldı,insanlar günlerce bekledi,belki serverler birleşirse portlardan rahat atlarız kasmalar laglar oluşmaz,belki bu sefer adam gibi bir iş yaparlar diye umutla beklediler.Dünya para sayarak vip katlayıcı indirim uri çektiler,DO ekibi mükemmel bir şekilde birleştirmeyi tamamladı ve her defasındaki eline yüzüne bulaştırma huyu kesinlikle değişmeden oyunun resmen içine etmeyi başardı,üstüne üstlük muhteşem bir iş yapmışlar gibi ücretlere % 40-50 arası zam yaptılar.hele Türkiyede yöneticilik yaptığını sanan problemlere çözüm bulması beklenen etkisiz eleman yönetim foruma girmeye bile cesaret edemez oldu,Şimdi benim sorum normal para sayarak oynayan oyunculara,siz bu vatandaşların yapamadığı bu oyun için hala para yatıracakmısıız?yani size bir fil daha göndersinlermi=)Şahsen ben artık bu oyuna düzelmediği takdirde beş kuruş yatırmam,çünkü beş para etmez bir oyun oldu,Adminler eskiden ts lere gelir sorun dinlerlerdi ve o sorunlar bir süre sonra düzelirdi,şimdikilerin yüzü tutmadığı için değil ts, discorda bile giremez oldular.Sonuç olarak fil lazım olan para yatırmaya devam etsin,DO ekibide sizi sağmal koyun olarak görmeye devam etsin.sizlere oynayabilirseniz iyi oyunlar:)

2. Bir umut... Server birleşimleri bitince isterse 1 haftalık olsun bir genel bakım; sonrasında bir temizlik (banlama) süper olur. Umut fakirin ekmeği . Bugün bu durumun olacağını biliyordum sabah 7'de uyandım spaceball saatine kadar kapılarımı yaptım hadesimi döndüm..

3. Crypton

Crypton Guest

Merhaba,

Güzel fıkradır, bilirim. Öncelikle birleştirme bizim tarafımızdan istenen bir şey değil ,oyuncular istemekteydi. Bunu bizler yapmıyoruz, ana merkez almanya yapmakta yani türkiyede yapılmamakta, bizler elimizden geldiğince sorunları raporluyoruz. En ince detayına kadar unutmayın ki raporladık hemen saniyesinde olma durumu yoktur. İnceleme ve tarama gerekmektedir. Neden oldu, niçin oldu ,çözüm nedir? Emin olun biz görevimizin başındayız ve sizden sabır istiyoruz. Zam konusunda ülkenin ekonomik durumu söz konusudur. Bizler tarafından yapılan birşey değildir.

İyi forumlar...

4. FANTOMARI

FANTOMARI User

valla cok haklısın herkez sorunların farkında çözulmesi için ortak bir şeyler yapılım diyoruz ama nasrettin hoca gibi en önde bir kaç kişi kalıyor gerisi toz oluyor.

5. ülkenin ekonomisi ortada maaşlara zam mı yapıldı da alınan ürünlerin fiyatı arttı? aldığımız maaş aynı harcanan işe %25-45 oranında arttı nasıl bi zihniyettir ki ekonomi çöküşteyken zam yapılsın

6. GRAVİTY

GRAVİTY User

Ülkenin ekonomik durumu derken Türkiye' ye dışarıdan oynanan kur ve dolar oyunun bir parçasıyız,dolarla vurulmaya çalışılan darbede bizimde bir tuzumuz olsun mantığıyla bu zamları yaptık mı diyorsunuz anlayamadım? İkincisi oyuncular arasında bigpointin ismi bugpoint olarak dolaşıyor,çünkü oyunda iyiye giden hiç bir şey yok,sırf bu oyun için bilgisayar ekipmanlarını yükselten internet bağlantısını fiber e taşıyan biri olarak ''hani bağlantı sorunlarında durmadan netiniz kötüdür pc niz eskidir,flaşınız bozulmuştur,kediniz denizde ıslanmıştır,sürüyü kurt kapmıştır v.s saçma ve baştan savma mazeretlerinizi ortadan kaldırabilmek için'' oyun hala donuyor istediğimiz gibi zevk alamıyoruz,ema atarsın patlarsın hangarda doğarsın ema orada patlar,insta daikakalar sonra atılır,port desen hak getire,bir porttan atlarsın 2 dakika beklersin, olaki gönlü olur bu süre sonunda açılırsa bağlantın kopar,yeniden bağlan gelir tıklarsın en az 2 dakikayada yeniden bağlan kendine gelir,bi bakarsın hangardasın,sen bugpointin azizliği sebebiyle portta diğer oyunculara mısır olmuşsun,düşmanla çarpışırken oyun donar kendine geldiğinde adamlar çoktan portlardan sana el sallamaktadır,bizdeki yöneticilerse hala salım salım ortalıkta arz-ı endam ediyor,sabredin diyor,peki siz böylesi kepaze bir oyunda zam yapmak için niye sabretmediniz?şu oyunu bir adam edelim,parasının hakkını veren bir oyun olsunda sonra zam yaparız demediniz? özellikle Türk olduğunu söyleyen üst yöneticilere söylenecek çok söz varda eminim bizim onlar hakkında düşündüğümüz içimizden geçirdiklerimizi zaten hissediyor ve baştan kabullenerek bu işi olduğu şekliyle devam ettiriyorlar.Buda onların tercihi,oyun bu haliyle devam ettikçe her ts de iyi dileklerini sizlere sunan oyuncuların sayısı giderek artmakta.İnsanlar bir süre daha bu haliyle katlanır,sonra bırakır oyunu,en sonundada artemis hanımefendi ve saz arkadaşları haritalarda admin gemileriyle ws atar eğlenirler.İşini adam gibi yapmayan kasapların elinde hep masatlarının kalması misali.

7. Kardeşim darbe falan ne saçmalıyorsunuz uluslararası bir oyunda ne bekliyorsunuz paranız değer kaybederken sizin de diğer Avrupa ülkeleriyle aynı paraya oynamayı mı? En basitinden dünyanın en değersiz para birimi Venezuela Bolivar'ı 1 Bolivar sadece 0.0016 dolara denk. Şimdi şirket venezuelaya hizmet verecek olsa ABD'de 10 dolar olan ürünü Venezuela'da 10 Bolivar'a satacağını mı düşünüyorsunuz?? Öyle bir şey yapacaklarına bedava verirler ödeme sorunları için supportu meşgul etmezler. Senin ekonomin şirketin umrunda değil onlar sadece her yerden olabildiğince denk kazanç elde etmeye bakarlar.Baktılar alımlar düşüyor en fazla bir süre zam yapmazlar. Yok baktılar bir şey elde edemiyorlar zarar etmeye başladılar kapatırlar sunucuları hizmet bedellerinden kurtulurlar o kadar.

Son düzenlenen: 18 Eylül 2018
    -Star- bunu beğendi.
  8. -Star-

-Star- User

Bigpoint bizi kıskanıyor ^^ Çok doğru konuşmuşsun.

Default001.ini bunu beğendi.
  9. GRAVİTY

GRAVİTY User

O kadar yazı içinde sadece o kısma cevap vermişsin,Ondada maşallah Ülkeni yada Türk oyuncuları değil yine bugpointi savunmuşsun ,örnekmi paranız yazmışsın mesela .bu para senin paran değil sanırım:) konuyu açan başlığı cuk oturtmuş bu fil size az bile :) diğer kısımlarda bekçiliğini yaptıklarını savunacak bir taraf bulamadınmı :) bekçilik derken forum bekçisi rütbeni kastediyorum,şimdi sen bunuda başka taraflara çekme diye açıklama gereği duydum :)

yok güzel kardeşim bugpoint bizi tabiri caizse soyuyor :) insan ortaya adam gibi kasmayan donmayan bir oyun koyar sonrada ücretine zam yapar, bunlarda ise tam tersi işliyor .ne kadar berbatsa fiyatları o kadar artıralım :)

Başka fil isteyen yoksa ben kendime adam gibi oyun bulmaya gidiyorum.size iyi söğüşlenmeler...

10. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Sayın arkadaşım bu kadar ön yargılı olmayın lütfen oluşan hataların bir tıkla düzelemiyeceğini sizde biliyorsunuz bizde biliyoruz. Almanyadaki görevli arkadaşlara biraz zaman tanıyalım bunların hepsi hal olacak sorunları bulmaya ve hataları düzeltmeye çalışıyorlar. Sizden tek isteğim sabır ve özveri olmasıdır. Zannetmeyinki personel yan gelip yatıyor bizim sorunlara bakmıyorlar diye onlardaki mücadeleyi görseniz sizlerde hak vericeksiniz kolay olmadığını.

İyi forumlar.

11. FastPick

FastPick User

Fıkrayı merak edip okudum :D
    Çok iyiymiş :)

12. -gemi2012-

-gemi2012- User

ha ha bilmem kaç yıldır sorunsuz bir hafta görmedim nerde bu çalışan teknik ekip acaba:rolleyes:

13. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Sayın arkadaşım sizinde bir erdemlik göstermeniz ve sabırlı olmanızı diliyorum. Teknik ekibimiz çalışmalarını sürdürüyorlar onlara yardımcı olmak işlerini kolaylaştırmak bizim içimizdeki sabretmemizden geçiyor.

İyi forumlar.

14. ARCHANGEL

ARCHANGEL User

Moderatör kardeşim,iyimserliğine hayran kaldım,Dilerim gerçek hayattada bu iyimserliğin devam eder ve problemlerin çözümünde desteğin olur,ama konu DO olunca iyimserlik çok zor,bu oyunu çok uzun zamandır ara ara oynar değişim beklentisiyle sendeki umudu yitirmemeye çalışırdım,bu oyunun 8 irisli ince sıkılan sadece sarı taş beslemesi oda yaratıktan elde edilebildiği zamanları bilirim,aradan geçen onca zamana rağmen ben bu oyunda zerre düzelme gözlemleyemedim,O zamanda kasma donma portal atlayamama bağlantı sorunları vardı,şimdide var,o zamanda suçu internet sağlayıcılarına yükleyen flaş güncelleme öneren çerezleri silin diye salıklayan görevliler vardı şimdide var,o zamanda yanlı ve bazı klanları kayıran yönetimler vardı şimdide var,Elbette şirketler hizmetleri karşılığı hak ettiği ücreti almalılar,ama vicdan sahibi hiç bir insan 10 senedir zerre düzelmemiş kronik problemlere zerre çare olamamış bir şirketin değil zam yapmasını , fahiş fiyatlı hizmet adı altında sunduğu şeyleri savunmamalı.Teknoloji ne kadar gelişiyorsa DO ücretlerine zam yaparken bu teknolojinin zerre yanına yaklaşamıyor. Denetleme mekanızmasını bile sağlayamamış oyundaki ne botçu ne bugcu insanlara adilane ceza verememiş,oyuncuların birbirilerini ispiyonuyla yada şikayetiyle denetimi sağlamaya çalışan,ama o ispiyonlarda veya şikayetlerde bile adil olamayan bir şirketten bahsediyoruz,seprom hilesi ile milyar seprom beslemesi olan gemiler hala haritada,DO ne yaptı bir kaç hilecinin sepromunu sildi ve göz boyadı.Hala haritalar oyun açığı kullanan, pushing yapan yada botcu oyuncularla dolu,DO ne yapıyor,yine bir kaç kişiyi göstermelik bir kaç hafta oyundan uzaklaştırıp gerisingeri oyunlarını açıyor.yani bu güne kadar arpa boyu yol alamamış bir şirketin düzelmesini beklemek cidden iyimserliği geçtik polyannacılığı bile gölgede bırakır.Günün şartlarına göre elbette ücretler makul ölçüde artırılmalı,Artırılırkende kaliteye katkı sağlanmalı.sizce DO şu andaki haliyle değil zammı eski ücretlendirmesini bile hakeden bir şirketmi?peki oyunda zerre kadar uri artırımı oldumu?10 sene öncede bir kris 128 uri veriyordu şimdide aynı?hadi fiyat güncelleyen firma bunlarıda güncellesin bakalım.Anlayacağınız iyimserlikte bir yere kadar.Şahsen bende verdiğim paranın karşılığını alacağım bir oyun arayışındayım.Bu oyundan bizi kimse değil oyuncusuna yada diğer tabirle müşterisine kulak tıkayan DO soğuttu.

15. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Sayın arkadaşım bende bu oyunda senden daha eskiyim herşeyi biliyorum görüyorum hissediyorum. Lakin benim yaşım gereği sizlerden daha sabırlıyım;) bahsettiğiniz çoğu hadiseler çok eskilerde oldu haklısınız fakat size ben bir büyük olarak temin ediyorum. Bu Türkiye ekipi arkadaşların adam kayırma gibi bir lüksü olmadı. Lakin bizde bir kanı vardır o asla değişmedi eski neyse yenide odur diye benim yaşımın tecrübesine dayanarak bu hurafelerden yeni nesil gençlerimizin tamağ etmiyeceğine inanıyorum. Evet server birleşmesi dolayısıyla oyunda sorunlar haddinden fazla var lakin bunların üstesinden gelmekte. Teknik ekibimizin üstün çabası ile olur ama biz oyuncular hadi ne oldu düzelmedi diye peş peşe supporta mail atıp onları boş yere sıkıştırmak zannediliyorki hemen benim oyun düzelecek bu işler sabır işleridir. Sayın arkadaşım hatasız kul olmaz ama kulun üstünede gidip işlerin hemen olmasıda olmuyor sırası gelen hatanın üstüne gidiliyor. Sizden sabır istememin tek yegane nedeni budur. Unutmayinki bizlerde bu oyunda oyuncuyuz ve aynı sorunları yaşıyoruz sizleri saygı ile sabırlı olmanızı temenni ediyorum.

İyi forumlar.

16. **HUNTER**

**HUNTER** User

Konu başlığındaki fıkrayı bilmeyen olur diye fıkrayıda anlatayımda mevzu tam anlaşılsın :)

Aksak Timur, Nasreddin Hocanın köyüne uğrar.Köylü padişahı layıkıyla ağırlar. Padişah da giderken bu konukseverliğe karşılık; "Köyünüze bir fil hediyem olsun" der ve gider.Fil bu zamanla bağ bahçe koymaz her yanı talan eder.Köylü ne yapsın çaresiz padişahın hediyesi diye ses çıkaramaz.
    Hocaya:
    -Hocam perişan olduk bizi kurtar.Biz bu file birşey yapsak padişah kellemizi alır derler.
    Hoca:
    -Benimle gelin padişaha durumu arz edeyim der.Köylüyü arkasına alır huzura çıkar.
    Timur:
    -Hoca niye geldin? Fil 'im nasıl? diye sorar.
    Hoca:
    -Padişahım bu fil'iniz derken bi bakar korkudan arkasında kimse kalmamış herkes kaçmış.
    Padişah:
    -Eeeee ne olmuş file?
    Hoca:
    -Padişahım hediyeniz olan filden çok memnun kaldık.Yalnız kalıyor bir tane daha istiyoruz der :)

Kıssadan hisse; Bu zam, bu kasmalar, bu donmalar, bu vurdumduymaz yönetimler, bu hayaller almanya hayatlar afrika olan oyun bizim millete az bile , bir fil daha yolla bugpoint :)

-gemi2012- bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.