Bu Fırsatı Kaçırmayın !

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve PЯİMΣ•THΣ•LΣGΣND tarafından 25 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar ,

Bugünden itibaren 15 gün boyunca devam edecek olan Toplama Etkinliği'nin size ne gibi fırsatlar sunduğundan bahsedeceğim.Bu fırsatı kaçırmamalısınız.

Bu etkinlik sayesinde diroit , gemi , lazer ve ihtiyacınız olanı nasıl kazanacağınızı anlatacağım.

[​IMG] Haritalarda bulunan yumurtaları keserek[​IMG] bu kutuları topluyoruz.

15 gün sonunda elinizde müthiş sayıda malzeme olacak.Bu malzemeleri normalde yaratıklardan düşürmek için uğraşırsanız çok zamanınızı alır ancak bu kutular sayesinde çok hızlı malzeme toplayacaksınız.Bu malzemeler sayesinde ihtiyacınız olanı montaj-birleştirme ile elde edeceksiniz.

1.Hedefinizi belirleyin ;

Birleştir kısmını açarak sayfada almak istediğiniz şeyi seçin.Tariflerine bakın.

2.Yumurta kesin ;

15 gün boyunca görevleri ve kasılmayı unutun.Önce en uygun haritayı belirleyin.En az kişinin olduğu bol yumurtanın bulunduğu bir harita olmalı.Size x-3 ve x-4 haritalarını tavsiye ediyorum.Zamanınızın yettiği kadar sürekli yumurta kesip kutu toplayın.

Eğer kutulara tek atabilecek hasarınız varsa kutulara tek atmak içinden I-Gygerthrall adlı yaratığın çıkmasına sebep olur.Bu yaratık size ayrıca bir kutu daha verecek ve bu kutudaki ödüller daha fazladır.

3.Kontrol edin ve üretin ;

Birleştir kısmına gelerek gereken malzemelerin ne kadar olduğunu ara sıra kontrol edin.Eğer yeterince malzeme var ise üretimini yapabilirsiniz.Hedefinizin yavaş yavaş parçalarını üretip biriktirdiğinizde bu size motivasyon verecektir.

Örneğin ;

Hedefinizde Spectrum gemisi var.Önce geminin istediği malzemelere bakalım.

x10 Yüksek Frekans Kablosu
    x1 Mikro Transistörler
    x8 Nano Kondansatörü

Şimdi bu malzemeleri de birleştirme kısmından bulup hangi malzemeleri istediğine bakalım ;

1 Yüksek Frekans Kablosu için 50 Mucosum ve 10 Plazmid gerekiyor.10 Tanesi için 500 Mucosum ve 100 Plazmid gerekir.Gözünüz korkmasın ben 1 günde 600 mucosum kasabildiğime göre imkansız değil.Ayrıca bu malzeme tanesi 5.000 uridium ile dükkanda ekstralar bölümünden satın alınabilir.

1 Adet Mikrotransistörler 40 Mucosum , 30 Plazmid , 25 Scrap ve 5 Aurus ister.Geminizin ortalama 3 , 4k hasarı var ise Aurus'u nasıl düşüreceğinizi anlatacağım.Ayrıca bu malzeme dükkanda 40 bin uridium gibi bir fiyattan satılıyor.Eğer Aurus düşüremezseniz 40 bin uridium vermekte sakınca görmüyorum çünkü diğer tüm malzemeleri üretiyorsunuz ve Spectrum size 40 bin uridium'a gelmiş oluyor.

1 Nano Kondansatörü 50 Scrap ve 10 Prismatium istermekte.8 Tanesi 400 Scrap ve 80 Prismatium istiyor.Bu malzeme de dükkanda tanesi 20 bin uridiuma satılıyor.Tabi biz hepsini yumurtalar sayesinde üreteceğiz.Çünkü bu malzemelerin hepsi bol bol kutulardan çıkıyor.

Nasıl hasarımı yükseltirim ?

Arkadaşlar eskiden böyle bir fırsat yoktu ve herkes ilk önce lF-3 lazerini alırdı.Şimdi ise kasılmanız için geliştirilmiş yeni bir lazer var ve credits ile satılıyor.Dükkanda;
    SLL-02 adlı lazerimiz yaratıklara karşı 145 hasar vermektedir.Zaten yeni başladığınız için savaş yapmayacaksınız bu yüzden bu lazerler işinizi görecek.Açık artırmadan 1 adet Goliath alıyoruz.Çok ucuz zaten.Ardından görevlerle elde ettiğimiz ve kastığımız paralarla 15 adet bu lazerden alıyoruz ve hangardan gemimizin her 2 konfigürasyonuna yerleştiriyoruz.Bu sizin hasarınızı bir hayli artıracaktır.

Zaten iyi bir hasarınız varsa daha rahat bir şekilde Aurus düşürmeye çalışacaksınız.Barracuda ve Saboteur gibi Npc'leri o bölgede (5-2) dönerek kesebilirsiniz.

Aurus nasıl elde edebilirim ?

Evet arkadaşlar mor kutulardan düşmeyen tek malzeme Aurus'tur.Bu malzeme için önce 4-5 haritasındaki portaldan 5-1 korsan haritasına girebilmeniz gerekmektedir.Burada haritadaki labirentin içinden geçip tekrar portaldan atlıyoruz ve 5-2'ye geçiyoruz.Sakın labirentin etrafından dolaşmayın çünkü orası mayınlı bölgedir.Hız jeneratörleri ile dolu olan konfigürasyonunuz ile hızlıca labirenti geçmeye çalışın.

Bu haritalarda ki her yaratıktan Aurus düşme şansı vardır.Haritanın ortasında güvenli bir yer var oraya ulaşıp o bölgeye yakın durarak NPC'leri kesebilirsiniz.Topladığınız kargo kutularını orada satabilirsiniz.

Etkinlik için düşme oranlarının artırıldığını düşünüyorum çünkü Aurus hiç düşmüyordu normalde ama sürekli düşmeye başladı.

Neler elde edebilirsiniz ?

- Gemiler

Spectrum : %10 kalkan artışı , prizmatik kalkan yeteneği

Sentinel : %10 kalkan artışı , kale yeteneği

Venom : %5 hasar artışı , tekillik yeteneği

Diminisher : %5 hasar artışı , kalkan zayıflatma yeteneği

Solace : %10 kalkan artışı , Tamir yeteneği

Vengeance Lightning : %5 hasar artışı , %30 hız artıran yetenek

Goliath Centeur : %10 darbe puanı artışı

-Lazer Topları

LF-3 : 150 hasar

Spectral Lancer 3 : Yaratıklara 175 hasar , düşman gemilerine 130 hasar

-
    İris Diroiti
    -P.E.T.

Ve daha bir çoğunu elde edebilirsiniz ama bunlar sizin için önemli olanlar.Ben şu anda Sentinel gemisi için son parçayı birleştiriyorum.2 günde 3 adet Hibrit İşleyici'si birleştirdim.Tanesi 240 mucosum ve 330 scrap isteyen bir malzeme.Daha öncesinde Spectrum gemisini birleştirme ile almıştım.Yani sizde sürekli yumurta keserek masrafsız şekilde gemi , pet , lazer ,diroit alabilirsiniz.

Ayrıca bir miktar cephane , günlük dosyası ve galaksi kapısı için enerji de alabilirsiniz.

Daha 15 gün var ! Benim sıradaki hedefim Venom gemisi.Sizde bu fırsatı kaçırmayın ve etkinlikten sonuna kadar faydalanın.

İyi oyunlar.

Son düzenlenen: 26 Mart 2017
  2. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Emeğinize sağlık çok aydınlatıcı bir bilgi olmuş:)Teşekkür ederiz.

İyi forumlar.

3. Rica ederim , yeni başlayan herkesin ve özellikle gemi almak isteyenlerin bu fırsatlardan faydalanması lazım.Normal zamanda bu sayıda malzemeyi kazanmaları çok zor.
    Etkinliğin 3. günü ve Sentinel ve Venom'u ürettim.Sıra Diminisher gemisinde :D

JUPlTER bunu beğendi.
  4. Fırsatın bugün bitti diyebiliriz. Yumurta içerikleri düşürülmüş.

yılmazbey749749 bunu beğendi.
  5. Halen yumurtalara tek atarak 2 kutu alıp hızlıca malzeme yapılabiliyor.Dediğim gibi normalde yeni oyuncular bu malzemeler için çok uğraşır ama şu an kestikleri bir yumurta 10 tane sibelonun vermediği Plazmid gibi bir malzemeyi verebiliyor.Malzeme kasmaya devam edenler bu kadar zaman içinde istediği şeyi alabilir.

Açıkcası ben 3 gemi aldım ama halen kasıyorum çünkü normal zaman da bu kadar malzeme elde edemem.Ve ileride çok işime yaracağını düşünüyorum.

6. Çok güzel bir portre. Darkorbit yeni başlayanları düşündü ve bu etkinliği yaptı ama yumura içeriklerini düşürmeyin. Adminlere iletin modlarım yumurta içerikleri düşmesin

7. Yumurta içeriklerinin azaltılması iyi olmadı ama sadece süreç biraz uzamış oldu.Ama istediğinizi elde etmek için yeterli zaman var.Belki de doğru bir karardı çünkü ciddi anlamda çok iyi malzeme ve günlük dosyası geliyordu.

8. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Bu konudaki sıkıntıları ilettik ancak neden bu şekilde bir güncelleme yapıldı bilgimizde yok.

Umarız sizleri memnun edecek yeni bir düzenleme olur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.