Bu fiyatlara noldu böyle :p

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ★★★★Mujαhιδεεn★★★★ tarafından 17 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamün aleyküm.Beyler 2-3 hafta önce TR1 de aegis fiyatı max. 1.000.000.000 C. oluyordu birden fiyatlar yükseldi 1.900.000.000 C. kadar çıktı.Kaçırdığım bir şeyler mi oldu 1-2 günde bu fiyatlar nasıl böyle değişti?

2. Aynen TR6 gibi bir serverda 50lik kamufle 60-90milyon arası giderken şimdi 200-350 arası gidiyor anlamış değilim.

3. liberal ekonomi, emparyalizm ne dersen de...alım gücü çoğaldıkça insan rahatlıyo;insanlar rahatladıkça alım gücü çoğalıyo;alım gücü çoğaldıkça haliyle almak istiyosun.yükleniyosun.yüklendikçe fiyat pahalılığı ortaya çıkıyo haliyle.gerçek dünyada bu hallerden kurtulmak için belirli bir kesimi bastrıma,sömürme, hatta yok etmekte aramışlar çareyi zalimler.oyundada bunların kredi kasmasını engelleyebilirsin.şirketlere,haritalara baskınları çok yapın.

4. Cadılar bayramında gelen "Tunel of Terror" kapısı yüzünden fiyatlar arttığını düşünüyorum. Ben bile etkinlik boyunca kapıdan toplamda 1.000.000.000 kredi kastım. Citadel alacam ama çok pahalı herkesin krediyi harcamasını bekliyorum :D belki 400m daha kasar alırım.

HaFİFteN-ArıZaLı bunu beğendi.
  5. doğru tünel kapısında epey kredi artışı sağlandı.fakat tr6 da oynayanlar bilirler.normal zamandada xl kamuflaj olsun vs.epey yüksek basan var.klanlarda credi akışı sağlıyor.örneğin haftalık tasarmlar ticarette bakıyosun eskisi gibi 2milyarı bulabiliyor.yada ona yakını.yakında güçlendiricilerdin pahalılanmasından korkuyom.geçen baktım da yanlış hatırlamıyosam adam dmg b01 e 400 m mi ne basmıştı.bende dedim kredimi basıyo bunlar diye.

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Arkadaşlarımızında belirttiği gibi,son yapılan etkinliklerden güzel krediler kasıldı.

Klana üye olupta klandaki yüksek kredi kesintilerinden kredi kasanlarda oluyor.

Keyifli Forumlar.

7. MANOWARrr

MANOWARrr User

TR5 de de durumlar aynı arkadaşlar. Fiyatlar uçuşta. Bana pek etkisi olmuyor ama olan çok gelişmemiş oyunculara oluyor. Canı sıkılan basıyor. Geçenlerde Xenomit taşına açık arttırmada 100 milyon c basmışlardı.

8. Merhabalar;

Bence crediyi idareleri kullanmak gerekiyor çok lazım olduğu zaman olabilir :).Ben 50lik kamufleye 200m basmak yerine uriyle alıyorum şahsen bir kaç gün idare ediyorum :).

İyi forumlar.

9. Modum bütün gemi türünü alınca kredilik bir şey kalmıyor istediğimiz gibi kullanırız :D

10. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Bütün gemi türlerini alınca krediyle işiniz bitmiyor.

Destekleri alırken kredi kullanabiliriz.

Tak çıkar yapmamak için,diğer hangarlarda kullanılacak ekipmanları alabiliriz.

Çakır Modumuzun dediği gibi krediyi iyi kullanmak lazım.

Keyifli Forumlar.

11. 3lü yetenek gemilerini alabiliyorsak ve aldıysak o zaman kredi kolay iştir :) Modumuz kredide sıkıntılı olanlara tavsiyede bulunmuş :D

12. jarekkk

jarekkk User

Özellikle iskandinavya 2 serverinde gece 1milyona iris alınırken şimdi 1milyon 500bin credits'e kadar yükseldi ! Gece 5te girip 300bine tüm güçlendiricileri alırken artık 5milyon basan kişiler oluyor hasar ve kalkana

iskandinavya 2 dramı

13. ne ucuz severmiş öle.

14. Merhabalar;

15kristallona zengin olursunuz:D yada milyar da siz milyonmu dediniz:)

İyi forumlar.

15. yigit-asli

yigit-asli User

yaw bu iskandivya2 ye nasıl giriyoruz çok merak ettim :D

16. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Konuya gerekli cevapların verildiğini düşünerek , Kilitliyorum

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.