Bu gemiyle hangi kapılar yapılır ¿

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FairyMind tarafından 13 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. FairyMind

FairyMind User

Goliath k2
    26 tane Lf3
    13 tane bo2
    13 tane g3n (elit olan hangisiyse iste)
    3 tane iris , 5 tane flax
    Pet 3 level (4 olunca kami2 alcam)
    Goliath normal tasarimlari var...

2. Jameika-TR

Jameika-TR User

Kami 3 alırsan aphayı sadece kamiyle bile yaparsın zetada uşartırır ama yaparsın gibime geliyor

3. bo2 leri biraz daha arttırırsan ve hızı da en azından 15 yaparsan gamma da zorlanırsın zeta da da son dalga biraz ugrastırır ama yine de uzun sürse bile yaparsın. Bence kami2 alma peti 8 level yaptıktan sonra kami 3 al paran bosa gitmesin

4. **CoLa**

**CoLa** User

Pet 8 lv olunca kami 3 al. Birazda bo2 al en azindan 18 taneye falan cikar sayisini. Sonra x2 x3 lazerin yeterince olursa alfa,beta,zaeta yi yaparsin. Gama ugrastirir uzun surer ama yimede yaparsin. Diger kapilari bu durumda yapman pek mumkun degil.

5. Ancasin

Ancasin User

Kami2 alma boşu boşuna, biraz daha kas peti 8 yapınca direk kami3 al. İrisleri de 8 yaparsan yapamayacağın kapı kalmaz. (kappayı hiç yapmadığım için kappayı bilemiyorum)

6. KAMİ 2 ALMA burayı büyük harfle yazdım dikkat edersen 2-3 gün daha kas 8 lvl yap alpha beta zeta yı yaparsın kolay bir şekilde

7. her kapı yapılır oynayabilene alpha beta gamma delta hariç kapılarda x1 le her gemide yapıyorum... dalgalarda gelen yaratıkları kesme köşeye yolla sonraki dalga gelmiyor yanlız uzun sürer ama önemli olan kar etmek... elitsiz bitiriyorum o yeni kapıları

Jameika-TR bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.