BU GGLER ESKİ HALİNE GETİRİLSİN ADALETSİZLİK VAR!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ĝεcεπιπöŦκε$ι tarafından 21 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yaw bu ggler niye düşürüldü gidip katlayıcı çektim döndüm 11 gg olmuş bu nasıl adalettir toplayan topladı biz avucumuzu yalıyoruz burda eski haline getirilsin !!

BeşiktaşlıGökhan bunu beğendi.
  2. asdcccbb

asdcccbb User

Gerçekten de öyle sana katılıyorum kardeşim. Senin gibi birçok oyuncu bu durumdan muzdarip. Bigpoint hiç yakışmadı bu yaptığınız. Böyle bişey yapacaktınız madem hiç başlatmasaydınız da insanlar gidip paralarını yatırmasalardı oyuna... Rezillik

BeşiktaşlıGökhan bunu beğendi.
  3. Başta illegal kullananları dengelemek için saçma bir bahane bulundu.

Sonra kutularda sorun olduğunu söylediler ki bu sorun (sorun değildir) test sunucusunda da vardı ve bunu herkes katlayıcı çekince ertesi gün anlıyorlar ve düzelttik diyorlar.

Test sunucusunda deneyip bakmadı mı bunlar? Forumdaki geri bildirimde 30-31 gg geldiğini de belirtmiştim görmediler mi?

Resmen kandırıp paramızı çalıyorlar.

4. Mr.User

Mr.User User

Test Edip onaylayan veya sorun yok diyen butun herkesin işine son vermeli Bigpoint firması...

5. Sadece TÜRK servarınde düşürülmüş gg ler haksızlık var TÜRK lere yapılan cok byük haksızlık

6. deliseyfo

deliseyfo User

yabancı sunucuya gidip görmek çok kolay. ayrıca oyun sözleşmesinde etkinlik içerikleri oyuncuya sorulmadan değiştirilebilir benzeri bir madde var. İnsanlara bu şekilde davranarak hiçbirşey elde edilemez. eminim 30K ee toplamış olsaydın böyle yazmazdın.

7. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Bu değişiklikteki fikirlerinizi BURADAKİ konuya bildirmenizi ve bildirirken başkasına cevap vermeden usluplu bir şekilde yapmanızı istiyoruz. Sürekli aynı tipte konular açılıyor bu çözüm değildir. Adresteki konuya deiğim gibi bildirim yaparsanız oradan derleyip düzenlediğimiz istekler şikayetler vb. rapor edilecektir.

Konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.