Bu görev katlayıcı nerede yahu?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -AcemiUzayPilotu- tarafından 16 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bu görev katlayıcı nasıl çıkıyor 6 level oluyorum tık yok. Portaldan atlıyorum bana her atladığımda avantaj kutusu katlayıcı alır mısın diyor sadece atlıyorum da atlıyorum bütün portallardan ama yok oğlu yok :d nerede bu görev katlayıcı nasıl alınıyor yok mu detaylı bilgisi olan?

2. valla banada sormadı oyun 13 lv. oldum hala gelmedi bari pro görevlerinde alıp 20 pro kassam :(

3. gani

gani User

6-8 level arası geliyor 8 leveli geçtiyseniz maalesef gelmiyor. Vru iseniz 3-3 sol port radyasyonda patlayıp portta doğun %90 ihtimalle düşüyor önünüze şirketiniz vru ise kesinliği yok ama düşme ihtimali yüksek görev katlayıcısı yerine avantaj kutusu katlayıcısı almayın aman :)

4. 8 levelden sonra gelmiyor maalesef, şunu bir kere alınabilecek şekilde paymente getirseler çok iyi olacak.

5. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Görev Katlayıcı tamamen şansa bağla olarak gelmektedir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.