BU HAFTA T.P MI S.P DESTEGI MI CIKICAK ???)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .Kuzeyli.ve.ByMex. tarafından 22 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SELAMUN aleykum admınım ben bu hafta serefrv cıkıcak dıye herseyı planladım gecen hafta tp cıktı bu hafta seref destegı cıkması lazım ama bazıları dıyor tp gene cıkıcak buna duzgun ve net bır acıklık getırırmıısnız ona gore desteg cekıcem lutfen en kısa surede cevap verınız

2. Merhaba ,

A. selam ;

İlk olarak forumda tamamen büyük harf kullanarak konu başlığı yada mesaj yazmamaya dikkat ediniz.

Konuya gelirsek bir aksilik olmazsa Buradaki konuya çıktıkları zaman ekliyoruz. Son sayfa yada mesajları incelerseniz görebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. yanı admınım en son tp destegı cıkmıs bu hafta seref olması lazım deılmı ben cunku ona gore desteg cekıcem haftalık seref cıkmasa kapıları yapmıcam rutbemı alıcam cunku lutfen yardımcı olun buyuk harf yazdııgm ııcn ozur dılerım

4. Twicth yayınında admin yeni gelecek olan ana sayfayı gösterdi. Orada gelecek etkinlik ve özel günleri gösterecekmiş.

25i tp desteği olarak görünüyor. 29u LF4 günü.

5. yeni konu açmadan buraya sorıım dırek sıralamada ve rutbede tp mi daha cok etkılıo sp mı ?

Son düzenlenen: 23 Kasım 2015
  6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Rütbeler aşağıda belirtilen unsurlar formüle edilerek hesaplanıyor.
    + Tecrübe-Puanı / 100000
    + Şeref-Puanı / 100
    + Oyuncu İmha-Puanı* 3
    + Seviyen * 100
    + Kaydından beri geçen günler * 6
    + Gemi türün (phoenix=0, goliath=10) * 1000
    + Uzaylı İmha-Puanı / 2
    + Bitirdiğin görevler * 100
    - Dost imha * 100
    - Düşman tarafından imha * 4
    - Radyasyonlu bölgede yok olma * 8
    - Phoenixe imhası * 2

Daha ayrıntılı bilgi için buradan yardım alabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

7. Merhabalar;

Oyuncu sıralamasında tecrübe puanı en büyük katkıyı sağlar,rütbe sisteminde ise en çok katkıyı şeref puanı sağlar.
    Diğer etmenleride yabana atmamak lazım tabi sonuçta onlarda rütbe için çok öenmli şeyler.Mesela gemi kesme puanı,imha ettiğiniz npclerden aldığınız puanlar vs.vs:)

İyi forumlar.

Rehber bunu beğendi.
  8. aralardaki "*" ne oluyor?

9. Merhabalar;

Çarpı manasına geliyor:)

İyi forumlar.

10. Teşekkürler sabahtan beri onu düşünüyorum :D x veya . koysanız daha mantıklı olmaz mıydı?

11. Merhaba ,

Bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Senelerdir * şeklinde işaret kullanılıyor.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.