Bu hasarlar imkansız nasıl bir denge bu

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve -By_CesuR- tarafından 15 Ağustos 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

Bende 18 level 38 pro var %20 modüllerden hasarım var. toplamda % 40 kaçınmam var. Beslemeler ve desteklerin hepsi full. Fakat Spearhead plus gemisi 14 lazer var. Benden fazla nasıl vurabilr matematiksel olarak imkansız.. Bunu açıklayabilen var mı ?

2. hsaki

hsaki User

senin hasarların tek tek roketatarına kadar bölünerek gösteriliyor onun vurduğu hasar ise saniye başı olarak toplu gösteriyor örneğin : x4 100k+12k roket + 20k roketatar + 30k pet hasar vermişsin olsun sen bunları parça parça görüyorsun ama rakip vurdugunda tek seferde 162k hasar görürsün

-By_CesuR- bunu beğendi.
  3. uçkw

uçkw User

yani bunun hesabı aynı şekilde yapılmıyor da gemiye göre mi hesaplanıyor ???

-By_CesuR- bunu beğendi.
  4. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

Öyle görünmesi farkı adamın beni kesmesi farklı.. adam 4 atışta beni aldı.. Böyle birşey olabilir mi .. Eşit gemilere bile sahip olsak bu kadar vuramaz yani.. Adamın gemisi 4 slot eksik. %30 hasar modülü bile bulsa benden fazla vuramaz.. İşin matematiği belli. Ama anlamış değilim :))

titans___ bunu beğendi.
  5. BAHRED

BAHRED User

Gerçekten oyunda bazı gemilerde hasar dengesizliği hakkında bir açık var. Tyrannos Centurion gemisi ile takılıyorum. Geminin tasarımından %10 lazer hasarı + %14 lazer hasarı modül + %10 havoc droid tasarımı + %20 hasar desteği + Seprom desteğim var (Tam set 16 level pro lazer); ama en fazla x4 lazeri ile en fazla 150K hasar vuruyorum. Geçen bir Sperhead Plus gemisi ile kafa kafaya girdim, 3 saniyede patladım. 250-300K arası hasar gördüm. Bu çok saçma! Eğer ki yetkililere bu saçma gelmiyorsa; ben bu lazer hasarını daha da nasıl elde edebilirim?

-By_CesuR- bunu beğendi.
  6. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

Aynen bende onu diyorum. Matematiksel olarak imkansız benden daha az slota sahip biri beni 3 atışta kessin. Ama oluyor nasıl oluyorsa..
    Pet dahil tüm lazerler 18 level. Tüm desteklerin hepsi sürekli full var. %45 toplam kaçınma var.. En düşük kalkan 700 k. En düşük dp 600k Speanheart veya citadel beni nasıl 3 vuruşta alabilir

BAHRED bunu beğendi.
  7. smoonrise

smoonrise User

Tesadüf müdür nedir bilmem ama son işaretçiler arasında çekişme etkinliğinde benide evire çevire hemde çeyrek dpsi eksik sinek kesti ne vurde ne yaptı anlamadım ama eridi gitti gemi :rolleyes: jpa geri gelse phonex ile alır böyleleri 10bin avroyu ne diyim azimle oynuyorlar , şaka bi yana uzun zamandır şeytan kulağıan tu tu tu bir bug yok oyunda ama bu tür vakalar sürekli yazılıyor ya üst düzey modüllerden seriyi çıkaran bazı kişi yada kişiler var .( Geçmişteki buglardan modül elde etme imkanları oldu )

Bir başka seçenek ise fps düşük lag donması çok olan kişilerde rsb x4 mekaniği her zaman bozuk olur ve verdiği hasar denemeler yaptığı gibi etkin olmaz bu tür sorun yaşayan kişilerin bol VS atıp bunları test etmeleri en doğrusu , zamanında birçok defa netimin kalitesinden dolayı portal atlayış hızımdan ve mayınlara çarpmama durumumdan benden şikayetçi olmuşlardı oradan edindiğim tecrübe bu şekilde ıinede umarım bir bug kurbanı olmuyoruzdur umarım .

-By_CesuR- ve BAHRED bunu beğendi.