bu hata artık bıktırdı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xXxDARKHASxXx tarafından 24 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ben şöle bir sorun yaşıyorum porttan atladığımda bazen gemi ben gitmememe rağmen küçük haritada ilerliyor sonra adamın biri beni kesiyo bunu birçok kez yaşadım porttan atlıyom birden bakıyom gemi küçük haritada ışınlana ışınlana gidiyo görende büyük zevkle kesiyo bende hiç bir şey yapamıyorum boşuna birçok kez patladım o droitlere yazık
    flash player güncel ve cmlerin söylediği şekilde ayarladım flash playeri pc özelliklerim tutuyor
    4g ram 2gb ekran kartı sizce napmalıyım değerli adminler ve arkadaşlar

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba ,

Flash ayarlarınız güncel ise,bağlı bulunduğunuz internet hızıyla alakalı bir durum bu.İnternet sağlayıcılar sınırsız bağlantınızda olsa;ayın belli bir gününden sonra yada belli bir kota aşımından sonra hızı yavaşlatıyorlar.Bu sorun ondan kaynaklanıyor.Aynı sıkıntı zaman zaman bende de oluyor.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.