Bu İş Böyle Olmaz !!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve LİONBRAVE**[44] tarafından 15 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yeter artık şu program kullananlara bi çare bulun oyundan soğuttunuz yediniz bitirdiniz bizi.

Ema atıyorum adam sıkmaya nasıl devam ediyor bunun cevabını verin bana?

2-6 da kendi şirketimdeyim porttan atlıyorum porttan çıkmadan EKRANDA KOCAMAN SALDIRIYA KORUMALI BÖLGE YAZARKEN adam beni nasıl kesebiliyor bunun cevabını verin bana ?

2. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Ema atıktan sonra belli bir süre işaretlenmezsiniz. Rakibiniz lazer sıkıyor gibi görünmüş olabilir ama hasara almazsınız sizi işaretleyip sıkana kadar.
    Portaldan atladığınızda Mini haritanıza baktınızmı hiç geminiz portaldan başka yere gitmiş olabilir. Böyle bir sıkıntı var.

İyi Forumlar.

3. yok yok ben yılların oyuncusuyum onları ayırt edebilirim... Ema attım saniyesinde patladım.
    Ha bide görünmezken anında yakalayabilenler var onları söylemeyi unutmuşum ?

4. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Şahısların bunları yaparken videosunu çekip supporta yollaya bilirisniz. Gereken incelemeyi yaparlar. Ama eğer hile kullanıyorlarsa hesapları tehlikeye çoktan girmiştir. Oyunumuz hilecilerle ilgili çalışmalarını halen sürdürüyor ve göz açtırmıyor.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.