Bu kaçıncı mesajım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve R0MJKE tarafından 14 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. R0MJKE

R0MJKE User

Gene iskandinavya 2de ana avrat bacı soy sop sülale demeden herkez birbirine küfür ediyor.
    TUNÇ admin sa kolay gelsin dedikten 1sn sonra küfürler devam ederken adam ellemiyor bile tenezzül edip.
    ya 1kez ARKADAŞLARINIZI ALMAYIN ŞU ADMİNLİĞE YETER ARTIK YETER YA .
    Server generali , albayı (14yaşında...) , ve bir kişi daha birbrine ana avrat küfür ediyor.

Ben size etsem üyeliğim perma ban yer -yedide- chat banı değil ÜYELİK PERMA BAN ALDI millet birbrine sövünce geniş geniş izliyonuz . kendiniz girin görün artık. uğraşın şu oyunla utanıyom TÜRK OLMAKTAN SİZİNLE AYNI OYUNU PAYLAŞMAKTAN adminlerle

2. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yoğunluktan dolayı yetkililerin gözünden kaçmış olabilir. Lütfen durumu supporta iletirmisiniz küfür edenlerin nicklerini de yollayınız.

İyi Forumlar.

3. R0MJKE

R0MJKE User

mutlu admine teşekkürler ben dedikten 2dk sonra yasaklamış herkezi TEŞEKKÜRLER

MUTLU: MŔ·ĶΛZΛŃŁI·Rεvεngε Yasaklandı
    MUTLU: «™ŠĸŶмǍsŤεŘ™»[HOP★]« Yasaklandı
    MUTLU: ®¦Y•Ō•Ķ•Ē•Đ•I•Ĉ•I¦® Yasaklandı

Bu küfür olayında caydırıcı bir ceza olsun bazı oyunlardaki gibi. önce 1hafta sonra 1ay sonra 14gün kalıcı ban gibi. düzgün bir sistem yapın yada iletin almanyaya LÜTFEN.

4. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Sorun çözüldüğüne göre konuyu kilitliyorum.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.