Bu Kadar Radar Yeter mi?

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by Mcqeen, Dec 13, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Mcqeen

Mcqeen User

Petim 13 level ve 20 kadar yolu var. Protokol slotu açıldıkca radar alıyım mı? Yoksa uridyum biriktirip burgu uçus düzenini mi alayım? %30 indirimim var. Yada Diroit ve kalkan mı geliştireyim ?

Birde hangi modülleri almalıyım? Pet için.

2. Bu radarları ne için alıyorsun kutu toplama için mi ? Öyleyse 8 radar gerisi Kutu protokolü olsa yeterli. 12 radar oldukça fazla. Modüllerin yeterli onların yanına birde Kombo Gemi tamiri alırsan senin işine yarar ancak hepsini kullanmıyorsan aynı anda takma petin çok fazla yakıt tüketir sadece lazım olanları kullan. İndirimin varken paran varsa LF4 APİS Zeus un yoksa ganimet anahtarı al cuma günü kutu aç derim. Diroit düzeni olarak ilk önce GÜVE al kapılarda falan çok işine yarayacak sonra KALP BURGU YENGEÇ ELMAS HALKA alabilirsin.

3. Mcqeen

Mcqeen User

Aslında 4 taneyi bugün aldım. Betayı sabah bitirdim ve skoll zor olan kapıyı bitirdim 60k uridyum öyle geldi saten. Birde cubikon 2 saat takıldım ordan da 20k falan derken 80k kasmıştım. Tabı petimi de otomatik toplamaya alıyorum haritada 4 cubikon gezerken katlayıcı da var sansa 200 uri falan geliyor 2gg geliyor öyle falan kasıyorum.

Normalde daha çok kasarım da başka oyunlar oynuyordum onlardan sıkıldım o etkiliyor. Birde oyunda kimsem yok arkadaş olarak tek görev yapmak zor oluyor o yüzden hep pete bastım radar aldım.

Petim haritada her yere gitsin diye :p

Paladyum için birde paladyum tr1 oynadığım için ezik çok hemen saldırıyorlar. Ben dışarda dolaşırken o toplasın diye bakıyorum petimi çok mu kesiyor hemen şikayet ederim. Pushing sonuçta 5 kere den fazla kesince ödül bile yok.

Kalp dün aldım. Yengeç var elmas var. Halka burgu ve güvem yok. İlk burguyu alacağım.

4. Burgudan önce kapı yapacaksanız falan GÜVE almanızı öneririm kapıyı çok daha hızlı ve rahat bitirmeye yarıyor :D Yaratığın kalkanına fazla vurmuyor direk DP sine vurduğu için kesmesi kolay oluyor.

Mcqeen likes this.
  5. HΕLYUM

HΕLYUM Guest

Merhaba,

Bu konuda size önerim, Burgu uçuş düzeni için uridyum biriktirmeniz... NPC keserken %20 hasar bonusu ile daha hızlı kesebilirsiniz.

Daha hızlı şekilde uridyum biriktirip Jeneretörleri geliştirebilirsiniz...

İyi Forumlar...

Mcqeen likes this.
  6. Mcqeen

Mcqeen User

Tek dostum pet :p Tortu kullanıyorum güve alacağım. SKoll güve olmadığı için 45 dk sürdü. Güvem olsa direk cana vururdum.

Fαlcoη[CΣFΛ] likes this.
  7. Aynen öyle :D

8. Mcqeen

Mcqeen User

Öge geliştirme indirimi getirirseniz güzel olur :) %30 inidirim + %25 = GG.

9. Bu Cuma var galiba.

Mcqeen likes this.
  10. Mcqeen

Mcqeen User

Kullanmasanda mesela onları taksak yine yakıt tüketimini etkiliyor mu? Su gibi benzin gidiyor :D

11. Aynen takılı olduğu slota göre gidiyor .d bunun hesabı pet klavuzunda vardı. Bende 6 radar 3 kutu 2 yakıt var şuan öyle takılıyrum :D

Mcqeen likes this.
  12. WolfWar

WolfWar User

3 radar 9 kurtarma protokolü kutu toplamak için yeterlidir :)

Mcqeen likes this.
  13. Mcqeen

Mcqeen User

Cidden bende öldürmüşüm baya radar almışım :D

Evet mantıklı. :(

WolfWar likes this.
  14. Kurtarma protokolü bence çok gereksiz. Bende 10 tane radar var 2 de yakıt. Kurtarma protokolü %3 ekstra veriyor fakat bunun için 40k iri istiyor. Bence bu miktar çok fazla. Radar Hem palada Hem de kutuda işe yarıyor. bnce yanlış yapmamışsin.

15. Mcqeen

Mcqeen User

Icy meteorid bulmakta işe yarıyor birde 4-5 uber görevlerini yaparken.

ROCKONROLLBABY and WolfWar like this.
Thread Status:
Not open for further replies.