Bu kadarı yetmez hala devam ediyoruz

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DOPİNGLİBEBE tarafından 13 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bağlantı sorunu bağlantı sorunu donma sorunu bunlardan hala kurtulamadık oyuna reset atabiliyorsunuz atın ölücekmisiniz yani bi nevi düzelir tahminimce bu nedir arkadaş ya

2. Sormayın yeter vallaha yeter ya

3. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Yaşanan sorunlar farkındayız. Bizlerde sizin gibi bu sorunlardan şikayetçiyiz ve bu sorunları çözülmesi için merkez ekibe rapor ediyoruz.
    Keşke bahsetdiğiniz gibi bu sorunlar yaşandığında oyuna reset atma yetkimiz olsa, ama ne yazik ki bu tip kararlar merkez ekibin insiyatifindedir. Sorunların en kısa sürede çözüleceğine ve sizlerin yaşadığı mağduriyyetlerin telafi edileceğini beklemekteyiz.

İyi forumlar.

4. Saat verebiliyormusunuz ?

5. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Ne yazık ki elimde sizlerle paylaşabileceğim kesin tarih veya saat bilgisi mevcut değildir.

İyi forumlar.

6. Hayret açıldı, hayırlı uğurlu olsun bakalım oyun durumu nasıl görenler varsa bir daha denesin harita görünmüyor ama oyun açıldı

7. Merhaba,

Oyun üzerinde teknik sıkıntıların giderilmesi devam ettiğinden ara ara normale dönüp bazen de fazlasıyla bağlantı kopmaları yaşanabilmektedir.
    Bu durumu anlayışla karşılayınız, oyunun en kısa zamanda normale dönüp siz oyuncularımızın rahatlıkla oyun oynamasını umuyoruz.

İyi forumlar.

8. kralsız

kralsız User

Merhaba gerçekten oyun çakmadarkorbit olmuş bunedir siz tatilmi yapıyorsuz geziyormusun

teknik ekip yok kim yapacak bunları siz nasıl bi adminsiniz ??

9. Merhaba,

Teknik sıkıntıları gidermek için çalışan birim Merkez Ekip'tir.
    Bizler üstümüze düşeni yapıyoruz ve raporlamalar yapılıyor.
    Teknik ekip vardır gerekli çalışmalar yapılmaktadır.

İyi forumlar.

10. Soyuz*

Soyuz* User

Kapıdaydım patladım daha 3 kapı daha yapacaktım ancak direk çarpıya basıp çıktım sekmeden.
    Oynamıyorum uğraşılmaz bu oyunla.
    Kami desen atılmıyor konfi değişmiyor, komedi.

11. kralsız

kralsız User

Haklısın ya buneya admin ne bişey yapıyor nede teknik ekip

atın teknik ekiplerinde biz gelelim hızlı yaparız yeter bu kadar ??

12. sizden duymak istediğimiz şey merkez ekip beceriksiz veya bizi kaideye almıyor veya türklerden nefret ediyorlar oyunu bırakmak için teşvik ediyorlar bizimde yapabileceğimiz bir şey yok ne haliniz varsa görün bunu diyin bir kere canınızı yiyim

13. Merhaba,

Sorunların farkındayız.
    Türkiye sunucuların aşırı derecede lag problemi vardır.
    Bugün aşırı derecede olmasıyla oyuncularımızın kapılarda çok sıkıntı yaşamasına sebeb olmuştur.
    Haberimiz var, sıkıntıların giderilmesini bekliyoruz.

Forum ekibi olarak biz elimizden geleni yapmaktayız.
    Bazen sorunlar çabucak çözülmüyor , bizlerde isteriz sizlerin rahatlıkla kapı yapıp oyun oynamınızı.
    Lütfen biraz anlayışlı olunuz.

Darkorbit Türkiye Ekibi , sorunlar için gerekli baskıyı uygulamakta dün açılan Test sunucuyla beraber sorunların giderileceğini düşünmekteyiz.
    Merkez Ekip için herhangi bir şey söylemem şuan oyunu değiştirmeyecek.
    Bu yüzden sizlerin bize karşı anlayışlı olmanızı istiyoruz.
    Sizde anlıyoruz sabırla bekleyiniz.

İyi forumlar dilerim..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.