Bu Kışkırtmalar ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ĐØĐGЄ√İPЄЯ tarafından 31 Temmuz 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar;

Senelerdir bu durumdan şikkayetçiyim malum kendisini melek kılığına bürümüş bazı insanlar maalesef ki bana iftira atabiliyor...

Dünyanın hakaretini yemekteyim ve birde ne göreyim birileri benim hakkımda iftiralara başlasın.

Size ne oluyor ? Ne hakla bana iftira atmaya girişiyorsunuz ! Ne hakla bana bunları deme cürretine giriyorsunuz !

Efendi efendi duruyoruz ama siz benim ceza almamı istiyorsunuz ki bu davranışları sergiliyorsunuz !

Bundan sonra bu şekilde davrananlar cezalarını çekecekler ! Sizin benim hakkımda iftira etme hakkınız yok !

Bu bardağı taşıran son damladır !

Bu yapılanlar yüzsüzlüktür !

Son düzenlenen: 31 Temmuz 2017
  2. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhabalar,

Arkadaşlar birbirimize karşı saygısızlık yapmayalım lütfen.

Miscozra[Türk] ve ĐØĐGЄ√İPЄЯ birbirinize karşı üslubunuzda dikkatli olun.

İyi forumlar...

3. Yahu ben ne yaptım beni uyarıyorsunuz adam gelmiş piskopatsın demeye getiriyor ?

Ben ona gelip laf mı ettim ?

Kendisine sorsak benimle derdi olmaz ama ne güzel hakaret edeyim ama derdim yok ?

Bu yapılanlar haksızlıktır !

4. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Yapmış olduğum uyarı kendisine yaptığım yazılı uyarıdır tekrarında yazılı uyarı yapmayacağım.

İyi forumlar...

5. Tamamda ben orada adama bir şey demiş miyim ?

Dememişim e o zaman bana neden uyarı yapıyorsun uslubu bozmadan konuşuyorum boş yere niye bana uyarı veriliyor ?

Uyarı alması gereken o şahsiyettir !

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.