Bu nasıl bir şey acaba?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™SERİ▪KATİL▪20™ tarafından 13 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın modlar ve arkadaşlar aklımda hep para var başlığını açmama son 5 k uri kalmıştı. Pilot profilinden girdim zaman topladığım uridyum yazmıyordu. Birnevi bug sanırım. Nasıl düzeltebilirim?

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Oyundan çıkarak çerezlerinizi temizleyip farklı bir tarayıcıdan denermisiniz.

3. hala aynı modum :S

Aynı böyle oluyor 4.5 yıldır oynuyorum ilk kez sorunla karşılaştım :S

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Aralık 2014
  4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Başarılarda elde ettiğiniz her başarı için ayrıca başlık olmuyor ünvan kısmında eğerki uridium ile ilgili bir başlık varsa kullanabilirsiniz aynı başarı bende de vardır ama sizin gibi bende alamıyorum bu bir sorun değildir bunu söylemek istediğinizi anladım yanlış isem düzeltiniz.

5. ilk önce ilginiz için teşekkürler ama bahsettiğim şey +330.000/500000 uridium yazmaması alt taraftakı ünvanı tamamlamak için ne kadar uridium kasmamı bilememem. Daha önce yazması ve şu an o oranın yazmamasından bahsediyordum teşekkürler.

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Sizi anladım yanlız kendi hesabımda bu söylediğiniz başarılar tamamlandığı için göremiyorum ama diğerlerine baktım sizde bakarmısınız özellikle credi için verilen miktarlar sizin dediğiniz gibi gözükmektemidir yoksa aynı hata onlarda da varmıdır.

7. [​IMG] buradaki gibi topladığım 9.683 kutu alt kısımlarda da bir birikim olarak gözüküyor modum sorun sadece uridium kısmında galiba.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Aralık 2014
  8. Nefes

Nefes User

Merhaba,

Evet anladığım gibi sorun uridium kısmında sorunu ileteceğim yazlız sizde bu durumu supporta bildirip resimleride ekleyerek açıklamanızı yapınız ve incelenmesini isteyiniz bende ileteceğim kolay gelsin başka sorununuz varsa lütfen sorunuz

9. Yardımlarınız için teşekkür ederim. Umarım düzelir. Konu kilitlenebilir.

10. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Cevaplarından dolayı arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Konunun kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Nefes bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.