Destek Bu nasıl bişey ? :D [yardım]

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ŞahFD tarafından 15 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ŞahFD

ŞahFD User

Arkadaşlar normalde diyelim driotlerimizin hepsi 5 lwl 6 lwl 1600 puan istiyor biliyorsunuz ve driotlerimizin hepsi 1598 puanda (örnek:bi cubikon kesiyoruz 10 puan veriyor) driotlere 2 puan veriyor geri kalan 8 punı ise lwl 6 daki bir sonraki puana ekliyor yani puan yazan 8 yazıyor ve dahada artmıyor yani kısaca en son canavar kaç puan veriyorsa onu yazıyor....ama ben ne kesmişssem bir sonraki puan kısmında tam 1782 yazıyor

böyle birşey nasıl oldu anlamıyorum empreror kristal değil uber embreror kristalon kessem bile bukadar driot puanı vermez nasıl oldu böyle birşey hala çözemedim ???????

2. Merhabalar;

Kappa kapısı yaptınızmı?

İyi forumlar.

3. ŞahFD

ŞahFD User

yaptım fakat yaptıktan sonra 5 seviyeydi lwl atlamamıştı ne kestiysem driotlere öyle bi puan vermişki bu halini almış hala anlamadım nasıl böyle oldu şimdi apiş ve zeus da 6 lw lfakat onlarda puan kısmında 3 yazıyor irislerde 1700 puan böyle birşeyi ne gördüm ne duydum nasıl oldu acaba hala anlamadım ?

4. Merhaba ,

Bir çok kişinin o bahsettiğiniz kısımdaki puanlar biraz yüksek oluyor. Fakat oradaki puan'ların bir etkisi yok önemli olan droid'in 6 seviye olmasıdır. 1600 yerine 2000 olsa da ekstra yararı olmuyor.

İyi forumlar.

5. ŞahFD

ŞahFD User

hayır şimdi driotlerimin hepsi 1598 puanda ya diyelim bir saimon kestim driotlere 4 puan verdiğini düşünün sadece 2 puanı lwl atlattırıp 1600 puanı tamamlar geri kalan 2 puan ise puan kısmında 2 puan olarak gözükür ama ondan sonra gelen hiç bir puanlar puanda gözükmez driotler bir sonraki tamire kadar hep puanı 6 lwl 2 puan olarak gözükür...

umarım anlatabilmişimdir...

yani benim driotler 1598 deyken ney kesmişimde lwl atlatmış + bir sonraki puan kısmına 1700 lü bir rakam yazdırmış düşünüyorum düşünüyorum araştırıyorum araştırıyorum bulamıyorum...

mesela apisle zeusda puan kısmında 3 yazıyor demekki 1598 de veya 1599 da mesela 5 puanlık birşey kesmişim kalan 3 puanı göstermiş

gerçekten umarım anlatabilmişimdir aslında driotlerinize bakarsanız nedemek istediğimi anlarsınız :)

6. Merhaba ,

Ben sizi anladım fakat demek istediğim 6 level olduktan sonrası için bilgi yok ve bu zamana kadar hiç dikkat etmedim. İlk zamanlar hariç daha sonradan oradaki puanlara bile hiç bakmadım. :D Eğer iris'ler 6 level olduysa gerisi önemli değil ve aradaki fark nasıl oluştu hesaplamak epey karışık olacaktır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.