Bu nasıl cadılar bayramı ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ERDALBAGGAL tarafından 19 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ne cerrah çıktı
    Ne dükkana indirimler çıktı
    Ne yeni gelicek galaxy kapısı çıktı
    Ne yeni görevler çıktı
    Ne cadılar bayramı kapısı çıktı..

Hadi bunları boşverde her sene cadılar bayramının ilk gününde çıkan

Yarasa uçuş düzeni neden çıkmadı ?
    Anca ıbır zıbır bişeler çıkarmışlar yok %2.5 hasar veren roketmişye yok oymuşta...

Ortada bir etkinlik yok şahsen yoksa benmi görmedim ?

FirstClassComeBACK bunu beğendi.
  2. aries123

aries123 User

Yok bende saat 2 ye alarm kurup bosu bosuna kalktım goremeyince bir sey uykum kactı :/

3. Cerrah zaten cadılar bayramı etkinliğine ait bir tasarım değil, çıkacağı da söylenmedi. Bu yüzden bunun çıkmaması son derece doğal. Bunun dışında konunun kalanına katılıyorum.

bugrahansezgin bunu beğendi.
  4. Peki hadi cerrahi eleyelim e peki diğerlerinde haksızmıyım onu söyle bari ?

5. sorun çıktı herhalde yarın hepsi çıkar kesin

6. Attığım mesajın ikinci bölümünün altını çizeyim sanırım anlaşılmadı :)

7. yooo orayı gördüm sadece tekrar yazayım dedim :)

8. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Oyuna reset atılmasını bekleyiniz.Resetten sonra etkinlik adına gelecek ekipmanlar dükkana veya ilgili yerlere geleceklerdir.

Keyifli forumlar.

9. bilgi kesinmi ?

10. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Etkinlik süresi 2 hafta.Bu süre zarfında gelecek olan kabaklar ( bonus kutusu ), kapılar ve ekipmanlar zaman zaman oyun içerisine konacaktır.Etkinlik hakkındaki bilgileri Buradan edinebilirsiniz.

Keyifli forumlar.

11. arkadaşlar sizde benim gibi yanlış anlamışsınız 19.günün akşamı diyor 18in değil yani bütün denilenler bu akşam olacak

12. darko_pro1

darko_pro1 User

Fazla söze gerek yok etkinlik 1 gün daha uzatılmalı veya herkese 1 ibdlis droit tasarımı verilmeli. Telafi ödülü verilmeli.

Son düzenlenen: 19 Ekim 2015
    ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
  13. KILIÇ

KILIÇ User

cadılar kapısına girerken gemi bugda kaldı şimdide oyuna girmiyor...

bugrahansezgin bunu beğendi.
  14. Aynı sorun bende de var, girdim sanki internet kopmuş gibi kaldı, sonra kapattım oyunu başka tarayıcıdan açmaya çalıştım şuan bağlantı kuruluyor ekranında kaldı.

15. KILIÇ

KILIÇ User

evet aynen benimkide öyle
    nasıl kurtulacaz bundan

16. Güzel teori ama alakası yok, etkinlik 19 ekimde gelecek denildi, oyun saatiyle 00:01 olduğu an tarih 19 ekimdir ve etkinlik başlaması gerekir. Keza şuan kapı ve kutularda oyuna eklendi.

17. KILIÇ

KILIÇ User

tamamda hala bağlantı kuruluyodayım kaldı öyle

18. yarasa çıkmamış yaw

WooDyWooDPeCKeR bunu beğendi.
  19. İstiklal

İstiklal User

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.