BU NASIL OYUN?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Soyuz* tarafından 18 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Soyuz*

Soyuz* User

Bu nasıl bir oyun bu nasıl gevşek bir yönetim?
    Kardeşim bugün 3 zeta yaptım 0 havoç yetmediği gibi 100 kutu açtım lf4 günü diye lf4 yok ortalarda, ayrıca oyun sürekli donuyor ben bir sürü oyun oynadım oynuyorum ama hayatımda bu kadar alakasız yönetime sahip olan başka bir oyun görmedim?
    Pazar günü x2 kapı günü getirmişsiniz ancak kapıyı lagtan ancak bitirdim ayrıca şuana kadar 6 veya 7 zeta bitirdim pazar günleri ve 1 havoç bile alamadım.
    Bir yönetici bana bu durumu açıklasın insanların emeğine parasına yazık saygısızlıkdır bu.
    Benden bu kadar arkadaşlar son zetamı da biriktirdim haftaya açıp yapacağım şerefim üzerine yemin ediyorum ki havoç vermeyecek.
    Forumu takipte kalacağım ancak darkorbit benim için bitmiştir

Akıl sağlığınız için bu oyunu oynamayın

2. Havoc-lf4 verip vermemesi tamamen şansa bağlıdır, evet insanı sinir krizine sokar ama daha da hırslandırması gerekir ki, 55 kapıda havoc fulllediğim zamanları çok iyi bilirim (O zamanlar 2 kat ödül davası yoktu)

Ama bu oyun donmaları tamamen fiyasko. Bir oyunun çöküşüdür bu, tamamen oyuncu kaybetmesidir. Browser artık bu oyunu kaldıramıyorsa Clint'e çevireceksin oyunu. Oyuncular da rahat edecek, siz yöneticiler de. Ama yok yine düzelmez derseniz ya yazılımcılarınızı kovun ya da iflas bayraklarını çekin, biz oyuncular da ona göre gardımızı alalım.

Oyun donmaları akşam saat 8'den sonra başlıyor, özellikle yapılan bir şey mi bu konuda bir fikrim yok. Umarım bir altyapı çalışmasıdır, umarım oyunu daha iyi yapmaya çalışıyorlardır. Diğer türlü bunun en ufak bir açıklaması olamaz özrü dahi kabul edilemez.

Artı olarak, bu donmalar sadece TR sunucularında mevcut. İspanya sunucusunda da gemim var, orada en ufak bir donma dahi olmuyor. Akşam 8'den sonra oraya giriyorum, kafa rahat :)

3. Soyuz*

Soyuz* User

Eskiden 33dü havoç çıkma ihtimali şimdi ise 45 yaptılar ancak 7-0 6-0 gitmek izah dışı artık.
    Zeta açmak kolay mı bana göre hiç kolay değil.
    2 yıldır 5 havocum.

4. baymemnun

baymemnun User

ben de bir zeta yaptım bu gün, 2 havoc aldım, ancak zeta dan 50 + kappa dan 10 + günlük giriş bonusu 5 ve 15 adette udirium ile aldığım toplam 80 ganimet anahtarından, lf 4 değil bir apis parçası bile çıkmadı... varsa yoksa tamir kupnu ve Xenomit... 2 haftada 300 anahtar ve sadece 2 apis parçası... bazı yazıları okuyorum ve sorun benim şansımda değil diyorum...

5. yasin01

yasin01 User

20 adet kappa yaptım herkul yok :D bugun sırf 7 tane dondum 70 anahtarda lf4 yok azim kardeş azim en sonuncuda bir herkul attı.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.