Geri bildirim BU NASıL SAÇMALIKTIR?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Reaven60 tarafından 16 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Reaven60

Reaven60 User

Yıllardır online oyunlar oynarım. hemen hemen her oyunda level kasma ya da karakter kasma vardır. bu işlemler genelde oyun içerisindeki npc leri öldürerek keserek ve patlatarak olur. bu oyunda da aynı şekilde gemi, credit hammadde vs kasmak için çeşitli uzay yaratıkları kesiliyor. buraya kadar herşey çok güzel! ancak bu oyunu diğerlerinden ayıran en büyük saçmalık PK sistemi ile alakalıdır! oyunda x-1 ler dışında bütün haritalarda düşmanlarla muhatap oluyorsunuz! oyuna henüz yeni başlamış bir player daha 2. haritasına geçer geçmez ileri derecede gelişmiş düşman gemilerine yem oluyorlar! ne bir koruma var ne de başka birşey! gelişmiş playerlere yeni başlayanları bu şekilde yem ederek kullanıcı kazanmayı nasıl düşünüyorsunuz! ben oyuna başlayalı çok kısa bir süre oldu ancak sadece geceleri oynayabiliyorum. gün içerisinde asla oynamak mümkün değil! kimseye karşı koyacak gücümüz yok zaten yeniyiz. üstüne gelişemiyoruz da!

bu durumu bugüne kadar kimsenin dert etmemiş olması da çok garip! herkes gelişmiş gemilere yem olmaktan memnun sanırım!

online oyunlarda pk sistemi bu şekilde olmaz! gelişme haritaları ve pk haritaları farklıdır! bugüne kadar görmediğim inanılmaz bir saçmalık! oyunun bunun dışında kalan herşeyi fevkalade! ancak bu hatayı nasıl yaptınız aklım almıyor. düzelir mi düzelmez mi bilmiyorum. ama bu şekilde oyuna devam edeceğimi sanmam. tecrübelerime dayanarak söylüyorum çok fazla da yeni oyuncu kaybedersiniz!

WolfWar ve yılmaz749749 bunu beğendi.
  2. Düzeleceğini sanmıyorum bu oyunun parayatïr yatırmazsan hayatta kalamazsın baskı politikası.

Zamanında bende bu gibi şeylerde çok sesimi çıkardım ama sobnuç bir moderetor geliyor kitleyip gidiyor.

moderetorler ne kadar oyunla ilgimiz yok deselerde ben inanmıyorum ust kurula rapor yazanlar onlar yani bu da şu anlama geliyor: Almanya raporlara göre hareket etmekte.

Raporları dinlemeseydi bu oyunda ne hezarfen olurdu nede aegis lf4 olurdu...

Yada buglar kapanirdi oyuncularin isteklerine gore etkinlikler duzenlenirdi.

moderetorler oyundan bizene deyip koseye cekiliyorlar aslında kendilerini kandırıyorlar rapor yazıyoruz oyunla ilgili diyorlar ama bu rapor sonucu oyuna yansıyor ?

Belki yetkileri olmayabilir ama raporla oyunun kaderi değişebilmekte...

hakguguk, WolfWar ve Reaven60 bunu beğendi.
  3. Reaven60

Reaven60 User

parasını da yatırdık. para yatırmakla da olacak iş değil ki. x-1 den dışarı çıkamıyoruz. gün içerisinde zaten mümkün değil geceleri bile patlatılabiliyoruz. yeni başladım gerekirse de bırakırım. çok da canımı sıkmaya değecek birşey değil. moderatörler de bunu yetkili yerlere bildiremiyorlarsa yetkili yerlere kendimiz ulaşırız. bu sesin duyulması gerekli. çünkü çok ciddi bir hata. ha umurlarında değilse eğer ; benim hiç umurumda değil :D yıl olmuş 2015 :D istemediğin kadar online oyun var.

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Konunuzu ilgili kısıma taşıyorum.

Öncelikle Şu Dodge Arkadaşımızın iğrenç iftirasına değineceğim.

Siz bizim bu tür şeyleri rapora eklemediğimizi düşünüyorsunuz.

Buyurun Girin takıma , Bakın bakalım , Mod bölümünde rapora neler yazılıyor ?

Bazen aynı şeyleri rapora eklemekten bana bile gına geliyor.

Oyunla alakamız yok derken , yalan mı ? Söylüyoruz bunu mu ima ediyorsunuz ?

Buyurun girin takıma , bakın bakalım yetki alanımız nereler ile sınırlı

Sizlerden gelen Şikayetleri raporluyoruz , Fikir havuzuna açılan destek gören konuları merkeze iletiyoruz.

Siz galiba bir oyun yapma işini , 5 Dakika da yapılacak bir şey sanıyorsunuz.

Oyuna bir etkinlik düzenlenecekse bile bunun çalışmaları aylar öncesinden başlıyor.

Gelelim oyun hakkındaki şikayetinize

Güncelleme ve Fikir havuzunda sadece Kasılmak için harita yada Galaksi Kapısı olması yönünde bir takım konular açıldı.

Bana sorarsanız bazıları da güzeldi. Hepsini raporladık.

Ama bizim buradan rapor göndermemiz ile hareket edilmiyor. Bizimkilere benzer raporlar diğer forumlardan da gelirse ( Yani Global Alanda Tüm Darkorbit oyuncuları bir fikirde ise ) Almanya o zaman harekete geçiyor.

Tek bir ülkeden gelen raporla , Oyunda köklü değişikliklere gitmiyorlar maalesef.

Şimdi gelecek bir yetkili , Kilit atacak demişsiniz. Evet Kilit atacağız , Çünkü Forumdan bizim yapabileceğimiz bir şey yok ise , Konuları kilitleriz.

Bu kurallardan ötürü yapılır , Zevkimizden ötürü değil.

Eğer oyun hakkında bir fikriniz var ise bunu güncelleme ve fikir havuzuna konu açarak direk oyuncuların fikrine sunabilirsiniz.

Yeteri kadar destek alırsa , Merkeze gönderilecek rapora ekleriz.

Bunun dışında bizlerin yapabileceği bir şey yok.

Yok ben , biz , sana yada size güvenmiyorum , güvenmiyoruz , diyorsanız sizlerin bileceği şeydir.

Biz görevimizi layık ' ı ile yapmaya çalışıyoruz.

Yok Görevlilerden şikayetçi iseniz , Support ' a başvurun.

Yada topluca İstifa edelim. Ancak o zaman sanırım sizleri tatmin etmiş oluruz ?

Daha fazla bir şey söylemeyeceğim

Unutmadan ;

Forum Kuralları

VIII. Konu başlığı ve ileti içeriğinin tamamı büyük harflerle, renkli ve kalın yazılmamalıdır. İleti sayısını arttırma amacı ile konulara art arda ileti yazılamaz. Bu kuralın ihlalinde;
    * Gerekli konu başlığı ve/veya ileti düzenlenir, üye uyarılır.
    * Üye aynı şekilde devam ediyorsa 7 gün ila 15 gün arasında uzaklaştırma cezası alır.

Kilitlenmesi uygundur

İyi Forumlar

WolfWar ve ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.