Bu nasıl sistem yaa

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve bugatti88 tarafından 23 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bugatti88

bugatti88 User

Adminleriniz değişti tam kurtulduk adalet geliyo derken gider ayak kazık attı istifa eden adminleriniz . 2 milyon uridium kasmış gemiyi sınırsız kapattı . Bitane ilgilenen admin bulamıyorum . Support bile bana yardım etmiyo . Bir gemiyi inceletemedim . Bu nasıl haksızlık . Nerde bu yeni gelen yetkililer bitanesi ilgilenmezki . 100 kere id attım bitanesi bu geminin içine giripte bakmazmı haksızlık varmı yokmu diye . Tansiyonlarım fırladıda bi kendimi ıspatlayamadım artık cıldırıcam yani . ayıptır ya . bişeyide adaletli haklı hak yemeden yapın be kardeşim . Gemileri lowda fullemedik . Aldığımız malzeme belli . Bana şimdi supporta yazın demeyin . Support bana otomatik cevaptan başka hiçbişekilde yardım etmiyo . napalım şu darkorbitin istanbula açılan şirket adresini verinde bari oraya gidelim derdimizi anlatalım . belki dinleyecek birilerini buluruz .

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Kapanan gemiler ile ilgili Forum üzerinden yapabileceğimiz bir şey yok.Size bu konuda yardımcı olacak olan ve net cevabı verecek olan supporttur.

Konunuzu ayrıbtılı bir şekilde supporta anlatın.Daha önce atmış olduğunuz bilet numaralarınıda yazarak supportla iletişime geçebilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.