Bu ne böyle ya?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve asdcccbb tarafından 22 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. asdcccbb

asdcccbb User

Sayın adminler forum sorumluluları oyun sorumluları artık kim yetkiliyse. 5parçaya 400gg bastım sadece 3 tane parça çıktı ne bu böyle ya güya kapı parçası yüzdesi xenomitten yüksek her basışta xenomit cıkıyor sanki çok işime yarayacakta. Ben bin bir sinir içerisinde paladium topluyorum yaratıklar bir yandan düşman bir yandan saldırıyor.Saatlerimi harcıyorum hiç bişey cıkmıyor. Bi garezi felan mı var bu darkorbitin bana. 400gg ya 100-200değil... 400 abi. Tamam çıkmamasına bişey demeyim hadi. Xenomitin kapıdan çok cıkmasına ne demeli? Yoksa bu pladaiumadan gelen ggler daha mı etkisiz uriyle veya parayla alınanlara göre. Varsa öyle bişey soyleyinde uğraşmayalım. Şuna bak iki gündür 5parçaya uğraşıyom. Tüm emekler 2dk içerisinde bitiyor. Xenomitmiş peh...

WolfWar bunu beğendi.
  2. WolfWar

WolfWar User

Kaliteli-kalitesiz diye birşey yok :) Bir de kapının parçası azaldığında 5 er 5 er 5 li veya 6 lı çarpa ile basmanız yararınıza olucaktır :)

3. asdcccbb

asdcccbb User

öyle yapıyorum zaten.

WolfWar bunu beğendi.
  4. Darion26

Darion26 User

Palladıumla hiç uğraşma kardeş çek kamuyu kutu kas daha fazla getirisi olur ;) Arkadaşım 1 parça için 700 gg basmış :confused: yine şanslısın yani :)

5. Kapı açma işinde uridium daha etkili. Bak bu zamana kadar neredeyse 100 kapı yapmışımdır. Paladiumla açmaya çalıştığın zaman gerçekten daha az kapı parçası veriyor. Bu tecrübeyle sabittir. Bu oyun senin iliğine kadar sömürme peşinde. Yapacağın tek şey var. Ktlayıcı + kutu argesi + pete protokol alacaksın hem uri hem gg çıkıyor. Hemde palaya göre zamandan tasarruf edersin. Bir kutudan 500+ uri ve 5 gg alıyorum. 5 gg = 75 pala yapar. Oyuna sadece bunun için para yatır eğer imkanın varsa. Paladium haritası tam bir rezalet. Gerçi oyunda öyle ama ne yapalım bu bizim suçumuz değil eskiden iyiydi.

6. Merhabalar,

Öncelikle konuyu uygun bölüme taşıyalım.Bizler yani görevli olan bütün arkadaşlar sizlerin en iyi malzemeye en kolay şekilde ulaşmanızı isteriz.Dilerim bundan sonra şansınız bol olur.

Keyifli forumlar

7. Bizde isteriz malzemeye ulaşmak kolay olsun. Ama yok öyle büyük efendiler istemezler çilenin bitmesini. Çile bitse bi oyunun pvp kısmının zevkini alıcaz. Ama yok işte. Neden pala toplamak bu kadar zor ? Büyük efendiler ister mi sen rahat rahat palanı topla kimse seni kesmesin ? Bunu istemezler çünkü o zaman belki para vermiyceksin katlayıcı almayacaksın bilmem ne ! Bak bugün 1500 gg 45 liraya satıyorlardı. Pala toplasan sen rahat rahat büyük efendiler bu sayıyı 5000 yapmak zorunda ama ne bu işlerine gelmez.

8. Tom_Cat

Tom_Cat User

eğer kronos a 1-2 parça kaldıysa,sonlara doğru kapı parçası çıkmayabiliyor.benim epsilon 2100 gg ve daha 5 parçası var:(açılmak nedir bilmiyor.

9. asdcccbb

asdcccbb User

Kapı zeta
    Kapı zeta arkadaş ya... 86. parçadan bu yana 1000gg basmışımdır. hepsi paladiumla. 1000*15= 15000 paladium diyor. 5-3 te boşalan sinirlerime mi yanayım geçen zamana mı yoksa hala kapının açılmadığına mı ? Ve biliyorumki ben uri verseydim veya parayla gg alsaydım şimdiye açılmıştı. Nerden diye soracaksın. Bir ara 30-35 gg veriyordu kutular. O gg lerdede vardı bişeyler verdiği tek şey cephaneydi kapı mapı çıkmıyodu. 1500civarı zeta açılıyor diye görüyordum forumda. Adam 2500e anca açıyordu. Bir oyunlar dönüyor de çözebilmiş değilim....

Ve şuan şunu söylemek isterim ki 400gg verip 4parça çıkardığım kapıya. 156bin küsür uridiumla sinirden başladım az önce basmaya 2parçam kalmıştı. İlk 5lik basışımda 1 parça 5. basışımdada diğer parça geldi. Kimse bu saatten sonra paladiumun gg sini övmesin arkadaş.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Aralık 2015
  10. Merhaba ,

Alpha , Beta ve Gamma kapıları bir birine bağlıdır yani 3 kapıya karışık olarak parça çıkar. Ayrıca enerji kullanmadan önce açmak istediğiniz ( Kronos hariç ) kapıyı seçip ondan sonra mı kullandınız yoksa seçim yapmadınız mı ? Çünkü standart olarak geldiğinde Alpha seçili olarak geliyor.

Normal koşullarda son parçalara doğru özellikle de 1-3 parça arası zorlayabiliyor.

İyi forumlar.

11. asdcccbb

asdcccbb User

Kıyamet modum :) Bilmediğimi düşünerek cevap yazdığınız için teşekkürler :) Biliyorum öyle yapılması gerektiğini ve yaptım da ama dediğim gibi 400gg bastım 3parça geldi 2.500uri bastım 2parça geldi :))

12. Merhaba ,

Olasılıkları hesaba katarak yazıyorum genelde yani biliyor olabilirsiniz fakat ben alternatifleri yazıyorum. :D Rica ederim görevimiz imkanlar dahilinde sizlere yardımcı olmaktır. :)

Sonlara doğru 100'lü ya da 5'li + 10'lu gibi enerji basarak deneyebilirsiniz. Ayrıca çarpanları iyi kullanabilirseniz avantajlı olursunuz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.