Bug / Oyun hatasi Bu Ne Demek?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve NOHAN tarafından 4 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. NOHAN

NOHAN User

Arkadaşlar biraz Önce TR'6 da bu gemiyle karşılaştım ve 20-25 dakika boyunca peşine takıldım sonra vs attık ve beni kesti resimde nick'i böyle gözüküyor ama kestikten sonra defterde Başka Bir Nick Gösteriyordu Ne Demek Oluyor?[​IMG]

2. sylon

sylon User

wız roketi ile dönüştürmüşler normal bir oyuncu bu şansa denk gelmiş :)

.Paradoks. bunu beğendi.
  3. NOHAN

NOHAN User

dediğim gibi 25 dakika boyunca peşindeydim wız roketi 1 dakikalığına etkindir ve wız roketinde bu gemi yok :) nasıl olucak

4. sylon

sylon User

wız roketinde bu gemi var ama 25 dk dedin haklısın düzelmesi lazım bilmiyorum modlara sormak lazım

5. NOHAN

NOHAN User

bu gemi wız roketinde yok kaç kişiye sordum dediğim gibi wız roketinde bu gemi yok şimdide kendimiz denedik wız roketiyle 300 wız harcadık bu gemi yok

6. Eskiden wız roketi yapıyordu ama hala yapıyormu bilmiyorum.

7. NOHAN

NOHAN User

yok artık yapmıyor kaldırıldı

8. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Üyelerimizin de söylediği gibi WIZ roketi ile bir oyuncuya atış yapılmış ve gemi bu şekile dönüşmüş. Admin polis gemisine dönüştüğü zaman nik böyle oluyor.

İyi forumlar.

9. Bir çeşit oyun hatasıdır. Sadece Leonov gemisinde bu sorun yaşanıyor. Yapılışı hakkında birşey yazmayacağım :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.