bu ne demek ??

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **CANAVAR** tarafından 10 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [​IMG]

resimdede gördüğünüz gibi oturumun kapandı lüütfen bilgilerini tekrar gir diyor gemime başka kimse girmiyor gmail kullanıyorum telefon korumalı şifremi kimseyle paylaşmam düzenli şifremi değişirim oyundan herzaman çıkış butonundan çıkış yaparım.

2. Merhaba ,

Giriş yapmış bir şekildeyken bir anda mı böyle oldu yoksa giriş yapacaktınız sayfayı açtınız aradan zaman geçtikten sonra mı giriş yaparken bu hatayı aldınız ?

İyi forumlar.

3. bilgisayarı yeni açtım once face açtım sonra oyun sayfasını face de 4-5 dk dolaşmışımdır. sonra nick şifre giriş yaptım böyle yazdı.

4. Merhaba ,

Oyun sayfasını açıp belli bir süre giriş yapılmayınca böyle hata verebiliyor. Tarayıcıyı kapatıp baştan açtıktan sonra oyun sayfasını açın beklemeden isim ve şifreyi yazıp deneyin.

İyi forumlar.

5. biri gemime girmemiş bu kesinmi yoksa sporta yazsam bana bi cevap verebilirmi şu ıp girilmiş veya girilmemiş gibi.

6. Merhaba ,

Bu tür bilgileri verirler mi net birşey söyleyemem fakat dediğim gibi oyun sayfasını açıp giriş yapılmayınca ve aradan zaman geçtikten sonra giriş yapmayı deneyince böyle hata veriyor. Tarayıcıyı kapayıp baştan açıp giriş yapmayı deneyin yada arada 10-15 dakika geçtikten sonra deneyin. Giriş yapılırsa içiniz rahat olacaksa şifrenizi değiştirebilirsiniz.

İyi forumlar.

7. zaten o yazı çıktıktan sonra tekrar giriş yapıyorum oluyor yenileme kapatıp açma yapmadan. bu yazı bazen çıkıyor.
    keyifli forumlar.

8. Merhaba ,

Dediğim gibi sayfayı açıp belli bir süre giriş yapılmayınca sistem giriş yapmayı kapatıyor. Tekrar baştan girilmesi yada sayfanın yenilenmesi gerekiyor.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.