Bug / Oyun hatasi Bu ne şimdi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve odun_adam05 tarafından 26 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [​IMG]

Gerçekten banlamadan sonra yapılan açıklamanın böyle birşeye sebep olacağından adım gibi emindim. Cidden bu oyunu oynamak hem eziyet hemde aptallık gibi geliyor.

2. aynen öyle :) banı acılan gemilere baktım da hep bot gemileri hergün botta kestiğim gemiler :) acmışlar banı birde tp şp yi geri iade etmişler :) birde yazarlar geriye dönük işlem yapamıyoruz diye :)

paralı botlar banlanmadı diğerleri banlandı. adalet nerde?

**_GüNeY_KoReLi_** bunu beğendi.
  3. düpedüz ortada :) paralı botlar banlanmadı diğerleri çöp :)

**_GüNeY_KoReLi_** bunu beğendi.
  4. 10 kuiperdan 0 çıkmamdan sonra bu oyunda bir şeyler döndüğüne %100 emin oldum zaten :d Adaletsizlikler almış başını gitmiş şimdi de sistem tarafından ban yiyen adminler ve yakın isimler çarların cezasını geri çekmek için kılıf uydurdukları elle kontrol saçmalığı sonucu tekrar açıldı. Şaşırdık mı tabiki hayır. Arkadaşlar admin yakını değilseniz veya admin arkadaşınız yoksa kısaca "takımdan" değilseniz boşuna oynamayın bu oyunu. Bizim gibi elle kasıp bir yerlere gelmeye çalışanlar da ancak kuiper bugu ile uri kasan "%25" lik 200k uridyum şansının "%75" lik diğer kısmını oluştururuz. Ama sorsan "şans ya ne yaparsın neyse geçmiş olsun :d" Aynen şans, çünkü matematik bilgimiz 0 ya bizim. 10 kapıda da uridyum kazanmama olasılığını 3/4 üssü 10 yaparak bir hesaplamanızı rica ediyorum. Olasılık %5 civarı ama sorsan şans :d Oyuna devam edenlere Allahtan sabır diliyorum.

5. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Darkorbit'i seveni kadar sevmeyeni de var bunu biliyorsunuz. Yapılan ve açılan yasaklamalar kesinlikle Türkiye ofisi tarafınca yapılan işler değildir, dolayısıyla geriye dönük işlemler yapamayan Türkiye ekibinin, bu konuda herhangi bir müdahalesi olmamıştır. Darkorbit'in tam yetkili görevli kişileri tarafından yazılan kodları tarafından yapılan yasaklamalar ve yine tam yetkili kişiler tarafından yapılan incelemeler sonucunda açılmıştır. Öncelikle bunu şu şekilde ispat edebilirim:

İngilizce açıklama
    Almanca açıklama

Bunu böyle sürdürebiliriz. Burada söylemek istediğim, yapılan yasaklama ve daha sonrasında açılan yasakların %100 adil ve şeffaflık prensibiyle, etkin ve yetkin kişilerce gerçekleştirilmesidir. Öncelikle belirtmek isterim ki, bir kişi ve/veya kurumu korumak gibi bir görev ve/veya amacım bulunmamaktadır. Ancak daha konuyu paylaşırken bu tip yazıların olacağını tahmin edebiliyordum. İlk cümlemde de dediğim gibi seveni kadar, oyuncuları gaza getirmek isteyen,oyunu kötüleyen, oyunu sevmeyenler de mevcut. Belki de oyuncu aslında hiç yasaklanmayan, hatta oyunu bırakalı 2 yıl olmuş biri. Sırf bu yazılardan ötürü forumu takip etmiş ve yasakların kaldırıldığını duyunca da oyuncuları galeyana getirmek için böyle bir şey yazmış.

Diyeceğim odur ki, her yazılana inanmamakta fayda var. Tekrar tekrar belirtmek gerekir ki, yapılan işlemler en yetkili kişilerce yapılmıştır. Dolayısıyla bir hata olma ihtimali bence yeterince düşüktür.

İyi forumlar.

6. Ottoman

Ottoman User

Açılan gemilere bakıyorum bir çoğu sıralama oyuncusu! GB1 serverinin 1. ve 2. oyuncuları kapanmıştı ve bugün ikiside ceza almadan açıldı.Ve yine 4-5 serverin sıralama oyuncuları yine ceza almadan açıldı..Bunlar sadece benim bildiğim serverler.Başkalarını bilmiyorum.Ve aklıma deli sorular geliyor? bu gemiler neden kapatıldı ve şimdi ceza almadan nasıl açılıyor ? bin türlü soru geliyor aklıma..Paralı botlar ile yaratık kesen kimse banlanmadı benim tanıdığım.Yoksa bu paralı botları satanlar ile oyunun bir alakası varmı ? Daha açık olmak gerekirse bu paralı botları oyunculara satanlar acaba darkorbit görevlilerimi ? Bunu yalanlamanız bu düşünceleri değiştirmeyecek ancak icraat yaparak bunları yalanlayabilirsiniz.Ve ayrıca artık bu oyunda ADALETİN olmadağı kanıtlanmıştır.Bugün ceza almadan açılan bu hesaplar kesinlikle DARKORBİTİN ÇÖKÜŞÜ OLACAKTIR.net

7. Sayın göçebe,

Sadece o resim değil çok arkadaşımızın hesabı açıldı ve bunlar golem botun oyuncuları. Madem böyle birşeyin altına girdiniz geri adım atmayacaktınız oyunun seven çok sevmeyen görmedim bugüne kadar. Herkesi bıktırdınız artık onca emek onca çaba çöp oldu gitti bu oyun daha fazla başımızı ağrıtacagına bırakırız daha iyi. ** ban atmamak başınıza bela olacak bir gün haberiniz olsun

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Temmuz 2018
  8. peki admin tüm paralı botların banlarının acılması, üçretsiz olan botların banlanması bir tesadüf mü ?

eskiden beri derlerdi bigboint bu botlardan para alıyor ondan izin veriyor diye. artık doğruluğunu düşünür oldum

9. sahit oldum boyle bir duruma var :)))

10. Daha önce de belirttiğimiz gibi oyunumuzun Hüküm ve Koşullar'ına karşı geldiği tespit edilip cezai işlem uygulanan tüm hesaplar tek tek gözden geçirildi. Yapmış olduğumuz yasaklamalarda 2 farklı tespit etme methodu uygulamıştık ve araştırmalarımız sonucunda bir tanesinin tam anlamıyla güvenilir olmadığını tespit ettik. Bunun sonucunda adil ve şeffaf bir yönetim anlayışı adına, yasaklanan tüm hesapları tek tek kontrol etme kararı almıştık.Bu işlemler sonucunda toplamda 658 hesabın yasaklamasının kaldırılmasına ve sebep olduğumuz rahatsızlıktan ötürü özür tazminatı yatırmaya karar verildi. Geriye kalan 2069 hesabın sahip olduğu yasaklamaların ise tamamen haklı olduğu da yine tespit edilmiştir. Tüm bu süreçte gösterdiğimiz aşırı sert tutumdan dolayı özür diler, ancak bundan sonra da Fair Play Hareketi'ne bağlı kalacağımızı bir kez daha belirtmek isteriz.

Kesilen tecrübe ve şeref puanları iade edilmiştir, ancak diğer malzemelerin iadesi birkaç gün içerisinde gerçekleşecektir. Hesabınızdaki yasaklama kaldırılmış olsa dahi, lütfen malzemelerin eksikliğinden ötürü mesajlar atmayın. Tüm bilgiler toplandıktan sonra, malzemeler otomatik olarak hesaplarınıza aktarılacaktır.

Saygılarımızla,

Darkorbit Takımınız.
    haksız yere banlanılan çoğu gemi daha açılmadı ​

11. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Tekrardan merhabalar,

Belirli kalıplar üzerinde durulduğu için bu konuya bir kez daha yazma gereği duyuyorum. Öncelikle bana yönelik sorduğunuz bazı sorular mevcut ama inanın cevaplarını bilmiyorum. Özellikle bazı oyuncular paralı botların açıldığı yorumlarında bulunmuş. Bu konudaki bilgi düzeyim sıfır değerli arkadaşlar. Kim bilir belki doğrudur, gerçekten haklısınızdır.Ama bu sürecin içerisinde ne ben ne de diğer ekip arkadaşlarım yer almadığımız için bilemiyoruz nasıl bir yol izlendiğini. Ancak özellikle vurgulamak isterim ki, komplo teorilerine inanmayın ve birtakım kişilerin dolduruşlarına gelmeyin.

Hayattaki tek başarısı bir oyun firmasında görevli olmak olan kişilerin "eski admin oldukları için gemilerinin açıldığını", hayattaki tek başarısının insanlara sosyal mecralardan laf yetiştirmek olan kişilerin "oyuna para yatırdığı için gemilerinin açıldığını", hayattaki tek başarısının üstün hayal dünyasına sahip olmak olan kişilerin "admin tanıdıkları olduğu için gemilerinin açıldığını" söylediklerini günümüzde ve geçmişte defalarca işittik. Lütfen bu tür söylemlere aldırış etmeyin.

Tekrar tekrar belirtmek istiyorum, yasaklamalar ve yapılan yasaklamaların kaldırılması DarkOrbit'in en yetkili kişilerince gerçekleştirilmiştir. Bizlerin bu konudaki bilgileri de sizlerden fazla değildir. Ayrıca düşüncelerinizin anlık olarak ilgili kişilerle de paylaşılmasının elimizdeki en büyük yetki olduğunu ve bu yetkimizi sonuna kadar kullandığımızı unutmayın.

Lütfen hakarete varmayan cümlelerle, bot isimleri vermeden konuşmayı devam ettirin.

İyi forumlar.

12. Sayın adminim dediklerinize kesinlikle katılıyorum ufak bir parantez açmak istiyorum.

Bu yasaklanan botlar ücretsiz kullanılan botlardır fakat ücretli kullanılan bota niye ban yok onu merak ediyorum?

Hiç bir yetkili bana gelip diyemez oyunda bot kullanan herkes banladı diye.

13. arkadaşlar kullanan gemileri kapattılar kulanmayanları açtılar ben adminleri tebrik ediyorum ellerine sağlık

14. malıbu44

malıbu44 User

botcular rahat edebilir
    oyunun %90 ı bot olmasına karşın bana göre az sayıda bi banlama oldu epey bi hesabıda geri açtılar üstüne tazminat da verecekler.
    yakında botu diğer batık oyunlarda olduğu gibi legal yapacaklar.

15. modum ayan beyan ortada ki paralı botlar banlanmıyor. yok bize şunu söyleyin bu botlar bigboint tarafından destekleniyor ordan kazanç sağlanıyor o yüzden banlanmıyor diye acık acık yazın bizde bot alalım kurtulalım bu dertten haksızmıyım ?
    kazansın yine darkorbit ama bi paralı botları banlamayıp parasızları banlamak akılda bir cok soru işareti uyandırıyor

16. bizim serverda adam çatır çatır hergün tallon tallin saimon hurda kesiyordu ban yedi geri açıldı böyle bişey olamaz

17. Sampson

Sampson User

madem banlanmıyo bizde alalım madem baktım fiyatları pahalı değil pek karlı çıkılır bu işten her türlü

18. Ne adaletsiz bir dünya Kimi günahları ile yükseliyor kimi iyilikleri ile kaybediyor

19. Yapılan ve açılan yasaklamalar kesinlikle Türkiye ofisi tarafınca yapılan işler değildir, dolayısıyla geriye dönük işlemler yapamayan Türkiye ekibinin, bu konuda herhangi bir müdahalesi olmamıştır.

Yukarıdaki kurduğunuz cümleden anladığım haksız ban alan oyuncuların supportta başvurularını merkez ekibe ilettiniz. İncelemeyide onlar yaptı doğrumu anlıyorum.

GÖÇEBE bunu beğendi.
  20. [​IMG]

tam net göremeyenler için 3 m e yakın rsb si var ve botcu olduğunu sırıta sırıta belli ediyor :)

yapacağınız banlama da bu kadar olurdu zaten :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.