Bug / Oyun hatasi Bu ne şimdi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve odun_adam05 tarafından 26 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Göçebe modum sizi gercekten seviyorm sizin için demiyorum ama modlar haksız bi durumu bile cok haklıymışcasına savunur şirketi koruma yoluna gidiyor hamaset hasafet herhalde o modumuz " sistemin 0 hata ile calsıtıgını düşünüyorum haksiz yere sistem neden kara listeye alsın" gibi geeksiz bi koruma yoluna gidiyor lütfen biraz organıze olun emin değilseniz emin olmadıgnız bi konuda yanlış bilgilendirmeyin bizle sizler birlikteyiz bırakın şirket kayırmayı bi şekilde bilerek hata lar yapıyor bigpoint kendini çok çok komik durumlara düşürüyor olan sizlere oluyor. Demek istediğim geçen banda oldugu gibi ban yapıldı ve geri açıldı bende artık bu kadar fazla hata ve tesadüflerin olamayacağı inancındayım .düzelmesi ümidiyle...

GÖÇEBE ve **_GüNeY_KoReLi_** bunu beğendi.
  2. kimsesiz03

kimsesiz03 User

Bugun tr6 da tümgenerali bottayken gördüm sasirmamak lazim boyle seylere parali botlari acmislardir.

3. hepsi masal kardeş boşver sen.

4. ÇORBACI

ÇORBACI User

Ben 3-4 yıldır defalarca foruma yazdım eğer oyunda vip üye iseniz katlayıcı falan alıyorsanız yani kısaca oyuna her ay az miktarda olsa para yatırıyorsanız oyunda istediğiniz hileyi botu kullanın hesabınız kesinlikle banlanmaz banlansa bile kısa sürede yanlışlık yapılmış diye açılır.

5. modlar bunlarıda raporlayın actığınız banlar haklı banlar. herkes sevinçten göbek atıyor. şuan ki algı aha bunlar bizi banlamaya cesaret edemedi geri actı algısı. her yerde bot kullandığını bildirip gemisinin acıldığını söyleyen bir cok kişi var. yapılan banlamalarda yetersiz, paralı botlara da banlama gelmeli.

6. Kardeşim yazdıkların o kadar iyi tespitler ki sırf para yatırıyorlar diye müsama gösterdiler en başında sonrada önüne geçemiyorlar bana kalırsa sadece göz boyama yapıldı para yatırmadan köşeyi döneyim diyenler gitti sadece

ÇORBACI bunu beğendi.
  7. Zan-zun

Zan-zun User

birde mail atmislar fair Play

8. hep rütbelilerin banı açılmış

9. Mr.User

Mr.User User

şu paneli bir günlüğüne Sonere teslim edin. sizlerde bizlerde kurtulalım :)

KİNG_SONER_FB bunu beğendi.
  10. kılıç60

kılıç60 User

Yav arkadaş işe bak banlamalar açılmış.(shock)
    Madem açacaktınız niye banladınız.Banla aç,banla aç bu nasıl iş? Bu nasıl yönetim?

Bende dikkat ettim aynen öyle.

11. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Öncelikle Sabah Göçebe Adminimiz bu konu hakkında açıklama getirmişti Buradan Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar

12. Paralı botların banlanmaması çok normal çünkü satılan ürün zaten banlanmayacağınızı söylüyor. Yani bu bot banlanıyorsa insanlar neden para versin. Bunun içinde botu yapan kişiler amatör değil tam anlamıyla yazılım işinden anlayan insanlar oluyor. Bu insanlar tarama sisteminin mantığının ne olduğunu bilmiyorlar mı? DO ekibi oyunda her eylemin kodunu belirli zaman aralıklarında değiştir. Örneğin ateş et komudu 4F541 iken bir hafta sonra 1G54 yapar. Bu güncellemelerden sonra güncellenmeyen eski botlar hala eski kodu göndermeye çalıştığı için kara listeye alınır ve takip edilir. Ama bu güncellemeler yapıldığında paralı botların geneli çok hızlı bir şekilde botu bakıma alıp güncelleme yayınlarlar. Bu sebepledir ki yakalanma riskleri daha düşüktür. Bunun yanında bilinmeyen bir çok yöntem ve konu da olabilir.

Olayın özü budur. Bundan dolayı ekibin böyle tuzaklarla belirleme yapması yanlıştır. Botu belirlemede kısas kişin oynayış tarzı ve hesabının aktifliği gibi parametrelerin bir Machine Learning ile sınıflandırılması ile olmalıdır. Mesela sizin verdiğiniz anket cevaplarına göre siyasi tercihinizi %99 ihtimalle tahmin eden bir program yazmak mümkün ve yazılmış da. Bunu oyunda ki verileri inceleyerek bot kullanıcısını tahmin etmek de zor değil.

13. Modum yukarıdaki konu teknik bir konu olduğundan size veya herkese açıklamasını bu veya yeni bir konu üzerinden yapacağım.
    Arkadaşlar lütfen admine yüklenmeyin ve sabredin.

14. Gmeeknggg

Gmeeknggg User

Böyle gelir böyle gider bundan sonra böyle düzen bu yönetime çöküş müstehaktır ;)

@KİNG_SONER_FB Soner ol emekli artık sende bak serverden çok kişide bıraktı bende bıraktım artık BOT,BUG,Chat küfürbazları,Laçka savaşçılar alıp başını gidecek gel sende aramıza katıl battı balık yan gider misali bunlar artık bataklığa battılar çırpındıkça batıyorlar ;)

15. benim oyuna para harcama gereksinim olmadığı için takılıyorum şuanlık sadece vip cekiyorum :) oyuna para harcamamak için elimden geleni yapıyorm sadece zevkine takılıyorm :) yakındır bırakmam bu gidişle

16. ÇORBACI

ÇORBACI User

Darkorbit yönetiminin kendi bilir bende yıllarca vip üyelik alarak oynadım ama baktım hile yapan bot kullanan oyunda hakkıyla oynayan oyuncuları eziyor bıraktım oyunu benim gibi binlerce kişi bıraktı oyunu kaybeden yine darkorbit oldu hem gelirleri çok fazla düştü hem yeni oyuncu oyuna katılmadığı için sürekli oyuncu kaybetti ve kaçınılmaz sona hızla ilerliyor.

17. Sizin oyuncu kaybetme sebebiniz oyunun şefaflığını yitirmesi kimse kusura bakmasın. İnsan ilişkilerinde borsada her alanda böyledir, müşteri istiyorsanız insanlara güven vermelisiniz. Siz oyunculara güven vermeyi bırakın her geçen gün güvenini sarsıyorsunuz. Oyuncu kaybetme sebebiniz de bu cümlede yatıyor, bu cümleyi iyi irdelemenizi öneririm. Oyunun birçok alanında şefaflık yok, olmadıkça da bu oyuncu sayısının azalması devam edecektir. Neyse ne diyelim, Darkorbit bu konuda ısrarla düzenlemeler yapmadığına göre halinden memnun demek ki, böyle gelmiş böyle gidiyor.

odun_adam bunu beğendi.
  18. Bu mesaj için yazdıklarımı geri alıyorum neden mi?

Çünkü arkadaşların dediği gibi bot kullanan hesaplar açıldı.

Örnek olarak benim xxx arkadaşım hesabı açıldı ve tsde kullandığını söyledi gemiyi bot atıp 2.bir hesabıyla giriyordu ve ana hesap en başta banlandı ve sonra tekrar açıldı ilklerde ücretsiz son 1 aydır ise ücretli bot aldığını söyledi.

İlk mesajımda belirttiğim gibi adaletli ban olmadı.Altını çizerek tekrar söylüyorum ücretsiz kullananlar ban aldı ücretlilerde sıkıntı yok.

Sayın adminimize soruyorum evet üstte ki konuda haklı olabilir.

Geçen hafta bu haftadan için banlama geleceğini söyledi ama nitekim banlama yerine hesaplar açıldı bu konuda ki düşüncenizi bizimle de paylaşır mısınız?

19. dedigin dogru ise sende ücretlisini kullan kardeş banlanmaz ise haklısın demektir ve buda botu şirketin sattıgının kanıtı olur ama ben sana hiç bir şeklini kullanmanı tavsiye etmem çünkü yazdın buraya ve admine her türlü banlanırsın tuşun ucundasındır anlarsın artık

20. şirket savaşı olmalı klan savaşı diil bu etik dışı ve ahlaksız bir anlayış bu yüzden böyle gider

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.