bu ne sorumsuzluk

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve uçan_giresunlu tarafından 26 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yaklaşıık olarak 2-3 gündür tr1 de oyun oynayamıyoruz bugün ise tamamen girişimiz kesildi
    biride çıkıp sorunun ne olduğunu tahmini ne zaman düzeliceğini söylemeye tenezzül etmedi.
    Diğer serverlarda bir problem olsun anında mudahale edilir sorun giderilirdi bize ise hiçbir açıklama yapmak aklınıza gelmesin sizin yapacağınız oyun başınıza kalsın ne diyelim

2. katılıyorum bu oyuna para harcıyoruz bu ne böyle ya

3. baksana mod bile cevap vermiyor ya

4. arkadaşlar evet hepimiz oyuna para harcıyoruz bu sırf sizlerin yaptığı bir şey değil ve emin olun sadece sizin server da sorun yok oyunun genelinde bir problem oluşmuş ben tr3 deyim farklı server da oynayan dostlarımda var hepimiz madur durumdayız fakat burda kendimizide parçalasak şuan bir şey değişmiyor alabileceğimiz tek cevap biraz sabır emin olun.

5. Ben bilerek 4 haftadir uri cekmiyorum cunku tad vermio mesala calisiyorum ben haftada 2 gu izin deng geliyor sep besliyorum oyun aciyorum donma mail atiyorum bana cerez sil diyorlar ben 4 boyutlu oyun da oynuyorum ama oyunda donma yok dark da oluyor

kapilarimiz gidiyor
    guclendiriciler bosa gidiyor

kisaca ilgilenen yok

6. hemşerum sen ne dersen de dark bildiğini okuyor tutturmuşlar bir çerezleri sil teranesi basmakalıp onu söyleyip duruyorlar bu olay neyse bu yıl ortaya çıktı noeldede olmuştu şimdide bence tatillerde oyuncu çoğalınca dark daha kaldıramıyor oyunu grafiklerle arka planlarla doldurdular şimdi artık oyuncu yoğunluğuda oluşunca oyun çöküyor

7. webce

webce User

modlar da bıkdı artık cerezlerı sılın demekden :) kendılerıde ınanmıyorlardır dedıklerıne

8. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Sorunu teknik ekibimize ilettik çözülmesini bekliyoruz bu sorunların bizde farkındayız. Lütfen sabırla bekleyiniz.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.