BU ne ya (reklamlar)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BURJUUVA tarafından 10 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BURJUUVA

BURJUUVA User

oyuna aylardır gırmıyodum bugun gireyim dedım gırdıgım anda ekranda 5 6 tane her koşesınde erkranın %15 ini kaplayan (her biri) reklamlar çıkıyo X e basıp kapatıyorum lakin 10 sanıye sonra tekrar çıkıyor.

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Çıkan reklamlar Anasayfanızdamı,oyun sayfanızdamı.

Keyifli Forumlar.

3. Ben girdiğimde sadece bir video gösteriyor ve gün içerisinde tekrar girdiğimde başka reklam olmuyor. Bilgisayarında belki virüs vardır ekran görüntüsü atarsan arkadaşlar daha iyi yardımcı olabilir.

4. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Anasayfaya girişte arasıra olan bir reklam dışında başka reklam çıkmamaktadır,bilgisayarınızda Virüs veya kötü amaçlı yazılım olabilir virüs taramasından geçirip bakımını yapabilirsiniz.

İyi Forumlar.

5. Bi ara bende de ekranin her kosesinde bi reklam cikiyodu bi virus programi indirdim onun sayesinde kurtuldum. Programin adini hatirlamiyorumda 100 milyondan fazla indirimi var ve sekli mavi kare icerisinde supurgeli olan virus programiydi

6. Merhaba ,

Büyük olasılıkla tarayıcıya isteyerek yada istemeyerek bazı eklentiler kurulmuş. Bu tür reklamlar bu tür eklenti yada toolbar gibi şeylerden gelebiliyor. Normalde darkorbit ile ilgili bahsettiğiniz şekilde reklamlar yok.

Kullandığınız ve sıkıntıyı yaşadığınız tarayıcının eklentilerini kontrol edin. En temizi Program Ekle / Kaldır kısmından tarayıcıyı kaldırıp en baştan kurunuz.

İyi forumlar.

7. BURJUUVA

BURJUUVA User

tamam bilgisayarıma bi virüs gibi program yüklenmış ama darkobit ve 1 2 oyunda sürekli reklam cıkarıyor ana ekranda temizledım konuyu kapatmayı bilmiyorum kitlersenız sevınırım.

8. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.