Bu ne yaaaaaaaaa

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ...CLAVATA... tarafından 13 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Her 5 lazer atışımdan 10 nu misss bi yenililk yapıyorsunuz 150 tane sorun geliyo yapmayın arkadaşım yenilik felan oyuna bi yenilik geldi ne kalkanı kaldı ne vuruşu kaldı ne dp si kaldı ne missi kaldı birde hangi sw hangi sw diye diyip duruyorsunuz yalanmı söylüyoruz işte ayarcı 5/5 olduğu halde 5 lazer atışımdan 10 nu miss gidiyor böyle saçma şeymi varr

Maqa67 bunu beğendi.
  2. Merhaba,

Bu ateş ettiğiniz kişinin özellik ve argesine de bağlı olan bir durum. Ayrıca siz oyuna yenilik geldi ve böyle oldu gibisinden bir genelleme yapmışsınız fakat bizler de bu oyunun birer oyuncusuyuz ve şu ana kadar ne kendim böyle bir şeyle karşılaştım ne de başkasından duydum. Eğer ki kendi hesabınızda bir sıkıntı olduğunu düşünüyorsanız supporta mail atabilirsiniz.

İyi Forumlar.

Maqa67 bunu beğendi.
  3. şu konuya bakarsanız eğer sorunun bende olmadığını anlarsınız...

ayrıca pilot profilindeki ayarcı argem 5/5 ve kasttiğim kısım oyuncular değil ! sadece (canvarlar) evet parantez içine alaraktan söylüyorum daha düne kadar hatta dünü geçtim ayarcıyı 5/5 yaptığımdan beri (oyuncular değil!) yaratıklara sıfır miss vuruyordum fakat bu günden sonra niyeyse !! ayarcım 5/5 olduğu halde her 5 lazer atışımın 4 ü miss gidiyor !!

hadi bunuda geçtim argem yok canavarlarada sıkmıyorum

oyuna yeni başlayan bir phönix bire düşman bir oyuncuya 0 argesi olduğu halde 5 lazer atışından 4 ünü miss atmaz...

sürekli bizlerde oyuncuyuz bizlerde oyuncuyuz diyorsunuz ama sürekli oyunu savnuyorsunuz sanki boşu boşuna iftira atıcam ben oyuna sanki oyunu hiç bilmiyormuşuım gibi sanki diğer oyuncunun diğer savunma argelerine basmadığını bilmiyormuşum gibi benim bahsettiğim konu burda yaratıklar ama hala başka türden konuşuyorsunuz niye hiç birşeye inandıramıyoruz bu oyunda ?

lazer atışlarının 5/4 ü miss gidiyor (bugünden itibaren)
    görevlere tıklanınca sürekli antik uzaylı eşyassı görevi başarılı ile tamamlandı yazıyor(ama niyeyse sadece modlar göremiyor bunu)
    kalkan eksiliyor(tesadüfe bak sadece modların kalkanı gitmiyor)

gerçekten bıktım bu oyunun sorunlarından tamam sorun bende tamam tamam sorun bende tamam tamam sorun bende konu kitlenebilir sorun bende tamam

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Şubat 2015
    Maqa67 ve titans___ bunu beğendi.
  4. Merhaba,

Forumda her türlü link paylaşımı yasaktır.

Sorununuzu rapora ekledik. Gerekli yere ilettik. En kısa sürede gereken yapılacaktır.

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Maqa67 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.