Bug / Oyun hatasi Bu Nedir Bana Açıklayın Lütfen ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ONURBEY tarafından 28 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ONURBEY

ONURBEY User

Sayın .Paradoks. Modum;

Bu kadar çaresizlik nedir, anlamakta zorlanıyorum.

Bu gemi sıralamaya kadar yaklaşmış, göz mü yumulacak, bu kadar emeğiyle dürüstçe oynamaya çalışan oyunculara haksızlık değil mi. ?

O zaman tek çare kalıyor, oyuna para ve emek harcamaktan vazgeçip, bizde mi illegal yollara başvuralım öyle mi ?

Buyrun geminin bugünkü durumu;

2 günde geminin geldiği yer !!!

Sayın Modum; sizler çaresiz kalabilirsiniz, ama tepkisiz de kalmayın lütfen, emek hırsızlarına bir tepki de sizden gelsin ki, el birliğiyle bu pislikleri temizleyelim.

Saygılarımla.

~€L€KTR0~MANY€T!K~ bunu beğendi.
  2. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Oyuncu bot kullanıyordur veya kullanmıyordur diyemeyiz fakat matematiksel olarak şüpheli duruyor kayıt tarihi oyun zamanı bot kullanmak hile yapmak oyuncuların kendi tercihleri zaten zamanı geldiğinde kendileri cezasını çekmeye razı oldukları için belki bir ihtimal kurtuluruz düşüncesiyle yada aman ne olacak ban yerse bırakırım düşüncesiyle kullanıyorlar elimizden bir şey gelmiyor maalesef lütfen anlayın banlama yetkisi almanya'nın üzerinde bizlerin yetkisi forumda empati yapmanızı rica edeceğim.

İyi Forumlar.

3. Evet bu hesabı bende tr2 serverinde oynuyor.

4. oben

oben User

hadi para yatırdı bot kullanmadı diyelim amma velakin hesap paylaşımı kesin bu gemi tek kişinin oynamasıyla bukadar sürede bu hale gelmez gelemez...

5. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Benim şahsi fikrimce bu arkadaş fotoshop yapmış olabilir. Birde olaya bu yönden bakmak lazım amaç burada tartışma yaratmak herkesin düşünce ve fikrini görmek olabilir.

İyi forumlar.

6. ONURBEY

ONURBEY User

__AZRAİL... Modum ;

Size hiç bir şey demeyeceğim, 50 küsür yaşında birini neyle itham ediyorsunuz, buyrun ispati;

isterseniz profil linkini de atabilirim.

:(:(:(:(

Saygılarımla,

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Ekim 2018
  7. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Burası Forum olduğundan dolayı burada oyuncuların bot hile ile kimseyi suçlayamayız evet matematiksel olarak bazı şeyler illegal gibi duruyor olabilir fakat bunu elinizde kanıtlarla beraber supporta yazmalısınız burada çözüm bulamazsınız.

Keyifli Forumlar.

8. ONURBEY

ONURBEY User

Sayın HASAFET. Modum;

Bu paylaşımı yaparken, bu oyuncuyu foruma sokmayın, veya hadi gelin bu oyuncu bot hile kullanıyor, hadi suçlayalım diye paylaşmadım.

Siz bazı forum yöneticileri, hala bir savunma gayreti içine giriyorsunuz ve sizleri anlamakta zorlanıyorum,

Ben size iyi niyetle yaklaştıkça, siz değişik bir yaklaşım tarzı sergiliyorsunuz TUHAF !!!

Aynı oyundan bahsettiğimizden eminmiyiz acaba, illegal bir gemi var ortada, burada paylaşmamın amacı, diğer oyuncuları da bilgilendirmek,

Supporta hangi birini ihbar edeceğiz ki, kanıt bariz ortada, kapatılması gereken bir gemi, ama kapatılmayacağını bildiğim içinde supporta yazmaya gerek duymadım, canım sıkılacaktı.

Bende; Bu forumun bilgi paylaşımı, sorun çözme gibi bir yer olduğunu düşünerek paylaştım.

YANLIŞ YAPMIŞIM !!!! BU GEMİ DOĞRU OLANI YAPMIŞ ÖYLE Mİ ?

Ve her nedense, RESİM KALDIRILDI !!!!!

Neyi savunduğunuzu anlamakta zorlanıyorum,

Azrail Mod beni photoshop yapmakla suçluyor, ispat ediyorum, Hasafet Mod resmi silerek neye destek olduğunu anlamakta zorlanıyorum.

Yazıklar olsun,

Saygılarımla,

9. forum mod lar çok acemice yanıtlar veriyorsunuz bunun farkında değilseniz belki üstleriniz sizlere ayıp olmasın diye demiyordur ama bu acı gerçeği sizlere söylemem gerek . Yazım noktalama kuralları desen onu zaten geçiyorum eski ciddiyeti yok forumun basit cevaplar "bizim işimiz değil merkezi ekibin görevi"vs. bunları biz zaten biliyoruz tekrar etmenize gerek yok yapmanızı istediğimiz şey iletin sık sık bastıra bastıra iletin bu durumu.. sinir bozucu cevap veriyorsunuz çoğu zaman . Herneyse işte..

Burda bi profil paylaşılmış ve photosop denmesi çok komik olmuş oyuncu profili herkese açıktır girip bakılabilir . Saatler, emekler harcanıyor paralar harcanıyor bu şekilde bi kişi sizi geçiyorsa o zoruna gider işte insanın empati kurarak cevap verirseniz sevinirim . Jupiter ve Göçebe modumu yazım dısında tutup diğer arkadaslara daha oyuncu tarafında daha hoşgörülü olmalarını beklerim kolay gelsin.

xxkubixx bunu beğendi.
  10. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Foruma yazma gereği duyuyorsunuz ama supporta gerek dumuyorsunuz açıkcası bu daha tuhaf

Empati yapmanızı istiyorum biri sizin burada profilinizi paylaşsa hoş olurmu bence olmaz neden arkadan küfür hakaret beddu alayımki boşuna derim.

Size özel bi durum yok forumda oyuncu profili , link yasaktır. Nickini kapatsaydınız sıralamayıda gilzeyip tamam kalsın derdim ama.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Ekim 2018
  11. ONURBEY

ONURBEY User

Sizi gerçekten anlamakta zorlanıyorum, kesinlikle bunu anladım.

Bir kişiye cevap verirken size tavsiyem yazdıklarını baştan sona okuyun, anlayın ondan sonra cevap verin.

- Photoshop u siz değil Azrail Mod dedi. Bu bir

- Neden foruma yazdığımı gayet açık bir dille yazdım, okusaydınız bu anlamanız gerekirdi, bu iki

- Eğer ben illegal bir oyuncu isem, emek hırsızı isem, başkalarının hakkına tecavüz eden, adi aşağılık biri isem, burada profilimin paylaşılması beni zerre kadar ilgilendirmez, zaten adi biriyimdir. Bu üç

Konumun en başında ne link verdim, ne de nick ama photoshop kullanmakla itham edildim ve bu resmi paylaşmaya siz zorladınız, ama nedense hala yanlış yapan taraf ben oluyorum. Bu dört

Beşincisi; bu gemi doğruyu yapmış illegal olan biziz !!!!

Saygılarımla.

Not : Sayın BobMarleyFaruk; Yazdıklarınız içinde size ayrıca teşekkür ederim.

KATALONYA bunu beğendi.
  12. Hocam bu hesabın sahibinin evine gidip bilgisayarının videosunu çekmedikçe inandıramazsınız kanıtlayamadın derler. Onu niçin boşa uğraşmayın

13. uzayl80

uzayl80 User

bende botcu birini ifşaa ettim nikiyle vs vs beraber saolsunlar silnmiş adı sözde yasakmış o yasak bu yasak anlamış değilim eger adamın hesabı 2018 ise bizim hesap 2011 olup en kral rütbeyi almamız lazım :p

KATALONYA bunu beğendi.
  14. ONURBEY

ONURBEY User

Uğraşmıyorum zaten, Sayın SilentsKiller;

Bu gemiye portalda dururken rastladım, baktım gemi yüzüksüz ama herşey full, gemi profiline girince şok oldum,

Supporta yazmadım, başıma geleceği bildiğim için, sinir olacaktım.

Bende foruma yazıp diğer oyuncuları bilgilendireyim belki bir sonuca gidilebilir diye düşündüm.

Bir tek bu gemiyi yapan suçlanmadı, photoshopla yapılmış bu gemi denildi. Gayet normal denildi, adam parasıyla yapmıştır, klanla yapmıştır denildi. vs vs

Kızdığım şey; ortada kabulu zor illegal bir durum var ama, bana karşı bazı modlar tarafından alınan tavır hiç hoş değil.

Saygılarımla,

salih ve SilentsKiller bunu beğendi.
  15. salih

salih User

Benim şahsi fikrimce bu arkadaş fotoshop yapmış olabilirmiş.Tamam bu arkadaş yalancı shop yapmış herhangi bir TR sunucusuna girmenizi rica ediyorum yüzüksüz 2018 yılında açılmış ilk 500'de tonla hesap var onlarda mı shop ? Bazen verdiğiniz cevaplar gerçekten komik oluyor.
    Bu oyunda illegal yollarla kazanç sağlayan insanlar var ve bunu siz de çok iyi biliyorsunuz.Lütfen bilmemezlikten geliyormuş gibi davranmayın.Bize de milleti provoke ediyormuşuz gibi muamele etmeyin.

16. KATALONYA

KATALONYA User

+1

17. xxkubixx

xxkubixx User

Bu adamın bot olduğunu TR admini Artemis gözleriyle görmüş olsa bile oyuncuyu banlayabileceğini düşünmüyorum.
    Bigpoint kurmuş bir bot detection sistemi ama sorun şu ki bu bot programlarını yapanlarda boş adamlar değil.Her şeyi düşünüp ona göre yapıp parayla satıyorlar.Bigpoint anca bedava uyduruk programları kullanan botçuları belirleyip banlar.Böyle kişilere de emin olun hiç bir şey olmaz.

18. Başlıktaki konu değişiyor diye yazmayı bırakmıştım. 2. sayfada konu baştan başladı ve yine moderatörlerin tavırlarına geri döndü. Kısır döngü oluşuyor her zaman. X konusundan başlıyoruz moderatör tavırlarında bitiyor konu hep. O photoshop mevzusuna iyi güldüm. verilebilecek en saçma cevap için iddiaya mı girdiniz

KATALONYA bunu beğendi.
  19. KATALONYA

KATALONYA User

İnan o botları tarama sistemlerinde yakalıyorlar. Çünkü sistem yapay zekası belirli bir süre aşımı sürekli aşım insani davranış özelliği göstermeyen oyuncuyu yakalama gibi bir çok algoritmaya sahip gel gör ki bu adamlar bu oyuna para döküyor burasıda ticarethane sonuçta ama forum adminlerinin üstüne yıkılmış durumda biliyorum ki merkez ekip haricinde banlama yapılabilmektedir. Lakin bir şirkette general kullanıyorken onun gemisi kapatılmıyor, sıralama yarışında diğer oyuncular mağdur olunca onlarda kullanıyor. Malesef bir kısır döngü söz konusu bu kişilerin gemileri kapatılınca yeniden başlamıyorlar her ay gelen düzenli süper paket şeref tp vip vb paketlerini alıyorlar, bu oyunu döndüren bu alımlar. istenmeden de olsa göz yumuluyor. Sonuç olarak burada savunduğum düşünce bot kullansınlar kullanmasınlar vb değil artık umrumda değil işin doğrusu şuan gündemde olması gereken oyun hangi kazanımlarla eski günlerine kavuşur bence oyunu komple kapatıp bigpoint epini dağıtsınlar herkesin gemisine göre 1 yıllık bir süre zarfında güncellemeleriyle dark orbit 2yi indirmeli sürümüyle hazırlayıp piyasaya yeni bir oyunmuş gibi sunsunlar yeni başlangıçlar iyidir tabi varyasyonları üretebiliriz bu benim denklemim.

20. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Arkadaşlar bu konuda bazı karışık ve tuhaf tutarsız bazı cevaplar verildiğinin farkındayız.

Bu konuya şuandan itibaren konu sahibi istemesi ve kilitlenmesine kadar ben yazacağım.

Şimdi gelelim gördüklerime vereceğim cevaplarda.

Azrail modumuzun konu sahibini photoshop ile yargılaması biraz yanlış olmuş.

Ama onunda düşüncesi bir oynama olabilir gibisinde bir fikir oluşmuş ama yinede yanlış bir düşünce.

Hasafet modumuz ise kendisinin söylemediği bir şeyi üstüne alınması konuları biraz daha dikkatli okuması gerektiğini gösterir.

Bunlar bizlerin yanlışlarıydı.

Burdan sonrası sizler için geliyor.

Oyuncun profil linkinin veya adınının bug hile gibi konularda ne olursa olsun asla ve asla maalesef paylaşılması yasaktır.

Bu yüzden mesajlar editlenir ve resimler kaldırılır.

Ben bu kişi şunu kullanıyor bunu kullanıyor diye emin olsam bile TR ekibinde bunu yapacak adamı banlayacak yetki yok.

Vallahi bir gün bu yetki yok yok yok demekten yetki tükenmişlik sendromuna giricez az kaldı.

Başka takıldığınız veya sormak istediğiniz bir konu varsa sorabilirsiniz.

Kısaca cevaplar verdim..

Kendinize iyi bakın esen kalın.

Ben neden yokum orda ben ben kardeşiniz beyaz ayıp sana kalbimi kırdın :D:D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.