Bug / Oyun hatasi Bu Nedir Bana Açıklayın Lütfen ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ONURBEY tarafından 28 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Adminler dahil oyuncular olmak üzere hepiniz yanılıyorsunuz. O oyuncu zaten sayborg un parali tasarımını bile almış yani oyuna para yatırma konusunda bir problemi yok. Yani istese 1.000 tl lik uri ceker kapi döner isterse 10.000 tl lik çeker. Bu onun tamamen kişisel tercihi .Rütbe işide basit %50 destegini çeker tasarımdan uçuş düzeninden bo1 ,bo2 den alır desteği hergün kapı döner olur. Bir diğeri oynama saatine göre insanlara bot demek de saçmadır. Ben eskiden günde 12 saatten fazla da oynardim ve yemek yerken veya ihtiyaç zamaninda dur oyundan çikayimda vakit az gözüksün demedim köşede afk durardi hesabım .hafta içi cubi keser haftasonu %50 destegi cekmeden 500.000 rütbe puani hadesle rahat kasardım. Bu arkadaşın şeref argesi bastığını ve %şp çektiğini düşünürsek sadece pazar günü hadesde 1m rütbe puanı rahat kasar. Elde edemeyenler çamur atmasın bence .

2. KATALONYA

KATALONYA User

Online süresi yüksek olanlardan birisi olarak söylemek isterim ki çalışmıyorum babam çalışıyor gelirimizde iyi 2 yüksek okul 1de fakülte mezunu olmak üzereyim sallıyorum okulu fakat günde 12 saat nedir arkadaş nefes darlığı başlıyor bir süreden sonra gözlerimde piterjium çıktı gece ışığa maruz kala kala kuruluk batmada cabası sağ bileğimde ağrılar var sosyallik desen neredeyse sıfır fakat 12 saat ne 12 diyoruz uyku yemek yeme tuvalet süreleri hariç. Önceden uzun süre oyunda kalanlar bile ban alırdı daha sonra denildi ki 2 kişi oynama olabilir sorun değil diye sonra hesap paylaşımı yasak dediler kaldı ki 12 saat ortalama bir rakamdır her gün oyuna giren birisi için bir gün girmezse ortalama süre artar bir hafta girmezse totalde süre artar yani evdeki hesap çarşıya uymuyor.

3. Hayır hâlâ yanlış düşünüyorsun oyunu sadece siz gibi ortalama gelirli kişiler oynamiyor babasi milyoner olan insanlar da oynuyor ki tanıdığim oyuncular var. Ki onlar için günde 12 saat hiçbirsey az bile adam 7 saat uyuyup .Uyanır uyanmaz x4 rsb kapı dönüyor ki adam asosyal 120 kilo biri ama bu onun kişisel tercihi .Ben tutupda bu bot yapıyor diyemem

4. Aklıma gelmemiş vallahi işten dolayı yorgun gelince :) sizler bu forumun olmazsa olmazlarısınız demirbaşlarısınız . seviyoruz sizleri cevaplarınız gercekten insana değer verir şekilde robot gibi değlsiniz teşekkür ediyorum sizlere. Başarılar.
    İşten yorgun gelince isimler aklıma gelmemiş vallahi.:) :)Sizler bu forumun demirbaşlarısınız.Cevaplarınız insana değer verir şekilde bu yüzden teşekkür ediyorum sizlere...İnşallah yakın zamanda güzel bi oyun ortamı oluştururuz .

Konuyu değıttım pardon arkadaşlar .

5. ONURBEY

ONURBEY User

Sayın .BEYAZ. S Modum;

Konuyu ilk açtığımda, oyuncuyu rencide edecek ne varsa kırptım.

Fakat nedense, ithamda bulunuldu ve profili tamamen paylaşmak zorunda kaldım. Ya değilse paylaşılmayacağını, tecrübeli bir forum kullanıcısı olarak elbette bilmekteyim.

Üstüne bir de yanlış anladı Modum ve üstüne alındı, sonra da resimde silinince ipler koptu.

Bana neden supporta değilde, buraya yazdığımı sordu, sizinde yukarda verdiğiniz cevap gibi, kapatılması yetkisizlik yüzünden mümkün olmayacak bir gemi için supportu meşgul etmek istemedim.

Yeni Modlarımdan bazıları, konuları iyice okumadan cevaplıyorlar, sizinde belirttiğiniz gibi, anlamsız cevaplar verebiliyorlar.

Ayrıca imla konusu var, ben bu yazıyı defalarca okumadan cevabı yolla butonuna basmam, ama maalesef, kontrol edilmeden yazı yayınlanıyor ve ortaya hatalarla dolu bir yazı çıkıyor.

Burada görev yapan yetkili Modlar buna çok dikkat etmek zorundalar, örnek olmaları açısından.

İllegal gemilerin ortalıkta rahatça dolaşmasından, biz oyuncular çok rahatsızız, haliyle yetkililer olarak siz bizden daha çok rahatsız olmaktasınız. Yani aynı tarafta olduğumuzu düşünüyorum.

Bu yaptığım paylaşımda, Modlarımdan şunu bekledim, evet gerçekten bu geminin bazı edinimleri yanlış gibi, bize pilot profilini gönderin, bir incelettirelim, bakalım denmesi gerekirdi.

Ama photoshop yapmakla suçlandım, tuhaf!!!

Aynı tarafta olduğumuzu düşünüyordum, ama üzüldüm. yukardaki bir yazımda bu gemi doğruyu yapmış, illegal olan biziz diye yazmak zorunda kaldım.

Sayın .BEYAZ. S Modum;

İyi ki bizi anlayabilecek sizin gibi, değerli yetkililerimiz var, ya değilse tamamen sinir hastası olup çıkacağız.

Sayın -_Dead_Engel_- ;

Hiç bir kimse, Yaklaşık olarak 12 saat ve üstü, günlerce bilgisayar başında yaşamını idame ettiremez, çok ağır koşullar gerekmedikçe,

O yüzden burada kendini sıkıntılı duruma düşürme, olur mu canım kardeşim.

O kişinin harcadığı paranın belki daha fazlasını harcamış olabilir biri olarak saçmalama olur mu demek istiyorum,

"Elde edemeyenler çamur atmasın bence" ne demek, O KİŞİ ÇOK AKILLI BİZ SALAĞIZ ÖYLE Mİ ?

Bu oyunda bazı malzemeleri elde etmenin şansa dayalı olduğunu düşünürsek,

Bu oyunda, son zamanlarda aşırı donmaların yaşandığını ve oynanamaz duruma geldiğini düşünürsek,

Şu sonuç çıkıyor;

Bu kişi oyuna çok para yatırmış desem, benden fazla yatırmış olması zor, o zaman benim param çin rublesiydi, bir işe yaramadı, !!!

Bu kişi çok şanslı desem, o zaman saatlerce bilgisayar başında oturmaz, gider para ile ilgili bir yatırım yapar ( çok zengin ya :) ), oyunu önemsemez bile :)

Bu kişi bu kadar çok bağlantı probleminin yaşandığı aşırı lagın oluştuğu bir oyunda, gayet sorunsuz oynayıp, üstüne bir de 1 000 000 RÜTBE yaptıysa,

Artık bu gemiye bravo demek gerekiyor, bizlere de salak demek kalıyor. :( :( :(

7 saat uyku + 12 saat oyun ( yaklaşık ) = 19 saat. Yeme içme bilgisayar başında olsun diyelim, tabi bu yenecek içilecek şeyleri mutfakta kendi hazırlarsa vakit kaybı, bu olmaz. Bir hazırlayan olursa ki bu genelde annedir, sabır gösterebilir, baba varsa, durum vahim, günde yaklaşık 12 saat bilgisayar başında oturan bir evladı, hangi baba takdir eder. E tuvalete gidilecek, banyo yapılacak, okuldan hiç bahsetmiyorum. Çünkü bu kişinin okul çocuğu olması imkansız. O zaman bir işte de çalışmıyor, çünkü geriye 5 saat kalıyor.

KATALONYA nickli arkadaşın dediği gibi " evde ki hesap çarşıya uymuyor. "

Nasıl mı; bu kişi 169 gün 2 200 saat oyun oynamış, hesapladığın zaman günde hiç kesintisiz 13 saat oyunda kalmış.

Bu bir dünya rekorudur bence, tek başına üstelik :) :) :)

Tamam buldum bu oyuncu ROBOT :) :) :)

Sana da bu gemiyi rahatlıkla savunduğun için, takdirini diğer oyuncu arkadaşlara bırakıyorum.

Saygılarımla.

6. Aslında darkorbit yönetimi yeni bir duyuru yayınlasa ve haritalarda arada çıkıp gezecek görevliler ayarlasa ve dese ki botla mücadele için oyunda admin gemisi görüldümü en az 1 kere roket atmak zorunludur, yapmazsanız bot muamelesi göreceksiniz. Sonra bu tarz yeni yeni şeyler türeterek ( çünkü bot programları bunun da çaresini bulur bir zaman sonra) sürekli canlı kontrol altında tutsa bot kalır mı oyunda? Kalmaz. E ben aynştayn olmadığıma göre bu tarz çözümler bulmak o kadar da zor değil. Bulunmadığına göre dokunmak istenmiyor demektir. Ki çözüm diyorum bize göre çözüm. Onlar için ortada problem bile olmadığından çözüme falan bile gerek yok. Kıytırık bir bot tarama programı güya yapılmış o otomatik banlıyormuşmuş(?) Bu durumda oyunun sahibi bu düzeni kabullendiğine göre bizim yapacak birşeyimiz yok arkadaşlar. Ha isterseniz benim gibi yılda en fazla 2-3 kez indirim paketi alıp gelir kazanamamalarını sağlamak yapabileceğiniz tek şey.

7. 1. Çin rublesi diye bir para yok yuan var .

2. O kişi akilli siz salaksınız demedim . Siz rütbe kasmayı bilmiyorsunuz dedim .

3. 12 saat oynamak basit bir istir herkes biz gibi buyuk degil kucuk olanlar ve gelecek kaygısı olmayanların hayatları oyun oynamak.

4. Şans a dayalı malzeme sadece scrap gerektiren tasarımlı malzemeler onun haricinde pek elde edemediğin birşey olduğunu düşünmüyorum.

5. Oyundaki son zamanlarda yaşanan donma gecmistede yasanmış demek değil .

6. Senin yıllık yatırdığın parayı haftalık yatırıp mantıklı seyler yapıp kasmıştır .

7. Para derdi olmayan birinin yatırım yapmasına da gerek yok . Adam sadece zevk almasına bakıyor olabilir .

8. Ve ailesi olmayan veya ona karışmayan bir ailede olabılır .

9. Benim bu gemiyi savunduğum falan yok ,eğer bot ise sınırsız banlansın ama oynama saatine bakarak ,günde kaç saat afk olup olmadığını bilmeden sırf senden daha iyi diye suçlamak yanlış.

8. ONURBEY

ONURBEY User

Sana diyeceğim tek şey;

Eğer DARKORBİT oynuyorsan oyunu derhal bırak, aynı oyundan bahsettiğimizi zannetmiyorum.

Ve derhal konumdan çık.

9. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Çok basit bir konu 3 sayfa gibi görece hayli uzamış aslında. Cevap verme gereği duydum, aslında BEYAZ Smod götürüyordu konuyu ama ondan izinsiz bir mesaj atayım :)

Öncelikle belirteyim, inanın aralardaki mesajların çoğunu okumadım. Çünkü BEYAZ smod cevaplamış oraları, kesinlikle doğru cevaplamıştır.

Ben sizin konuyu açma amacınızı çok iyi anlıyorum, konuyu devam ettirmenizi ve bir bakıma hakkınızı aramaya çalışmanızı da anlıyorum. Ama;
    1. Konu bu kadar uzun uzadıya yazılacak bir şey değil
    2. Konu bu kadar tartışılacak bir şey değil
    Yeni bir üye olsanız inanın farklı yaklaşıyor olurdum. Ama ben sizin yaşınızı da, oyuna yaklaşımınızı da az çok biliyorum. Bu yüzden mesajım bambaşka yöne evrilmiş durumda.

Büyük ihtimalle, lütfen dikkat edin tekrar yazıyorum, büyük ihtimalle bu oyuncu illegal yollarla kasılmış. Ama bunun yerinin burası olmadığını biliyorsunuz. Görüyorsunuz bunları buraya yazınca nerelere gidiyor konu. Bahsettiğim şey Azrail modun yazdıkları veya başka bir görevli ile olan ilişkileriniz değil, bizzat oyuncularla bile ters düşüyorsunuz, anlaşamıyorsunuz. Bu oyuncuyu şikayet etmeniz gereken yer destek birimi. Yani görüyorsunuz işte, 3 satır ile başlayan yazınız satırlarca süren kendinizi açıklamaya çalışmanızla devam ediyor. Bırakın efendim bunları. Siz ilk başta buralara değil de, destek birimine yazmış olsaydınız zaten bu kadar sorunlu bir konuya evrilmeyecekti. Ne siz ne de biz bu kadar sinir harbi yaşamayacaktık. İnanın arka planda dakikalarca bu konu tartışıldı neler oluyor diye. Sizden ricam, konunun daha fazla karmaşık hale gelmemesi adına konuyu sonlandırmanız ve ilgili yerlerde sorunu dile getirmenizdir.

Bizim tarafımızda yani forum takımında ise, yanlış anlaşılmalardan doğan her türlü sorundan ötürü, ilgili görevlilerle görüşülmüş, bu durumun bir daha olmaması adına gereken çalışmalar yürütülmüştür.

Yaşanan sorunlardan ötürü ekip adına bizzat sizlerden özür diliyorum,

İyi forumlar.

10. CSOYLU

CSOYLU User

Oyunda bot adamın videosunu çektim attım supporta. Bak mayıs ayında attım 5. ayda yani 10. aydayız ama cevap gelmedi. İster inan ister inanma ama videolarımı izlediysen bilirsin. Burada herkes boşuna yoruyor kendini, o bot olacak arkadaşım. Bunun çaresi yok, hile de olacak bot da olacak. Kimse sana zorla oyun oynatıyor mu? Ben toplamda yüzbinlerce izlenen kanalımı kapattım ve oyunu da bıraktım. Bırak güzel kardeşim şu oyunu.***

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Ekim 2018
  11. ONURBEY

ONURBEY User

Sayın GÖÇEBE ADMİN im;

Konu gerçekten uzatılacak bir konu değildi, hemfikirim sizinle.

Lakin konuyu ben değil, sizinde dediğiniz gibi yanlış anlaşılmalar ve bazı ergen oyuncuların sulandırmasından uzadı.

Aslında sorun basitçe çözülürdü, yetkili bir arkadaş, şunu demeliydi; profil linkini gizliden bana yazın, bir araştıralım bakalım.

İllegal yapılmış bir gemi, bizi birbirimize düşürdü.

Sizden bir sorunu açıklamanızı rica etsem, ama tüm yetkili arkadaşların da görüşünü alarak;

Kesintisiz 160 gün ve günde en az 13 saat bir gemi oyunda kalabilir mi, 160 günde bir gün oyuna girilmese, bu saat 14-15 saatlere çıkacak. Kafama takılan sadece bu.

Zeus Apis lf4 havoc hercules arge diroitler gemiler gemi tasarımları sayamadığım bir sürü şey, çok para yatırırsın bir kısmını elde edersin, bir kısmını da şansa dayalı bu oyunda çok şanslı olur elde edersin, o kadar donma olduğu halde görevleri kapıları yaparsın.

Bunların hepsine eyvallah da, gece gündüz hiç durmadan oynamak işte burada ipler kopuyor. :( :( :(

Saygılarımla.

Not : CSOYLU arkadaşı da uyarırsanız, sevinirim.

TEKYETER2422 bunu beğendi.
  12. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Ben size bir şey demedim. Oyuncu ile ilgili düşüncelerimi de söylemiştim yukarıda. Tekrar tekrar aynı şeyleri döndürmeye gerek olmadığını düşünüyorum. Şikayet mercii bellidir.

İzninizle kilitliyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.