Bu nedir şimdi ?

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by 55umudum55, Jul 9, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. 55umudum55

55umudum55 User

Merhaba arkadaşlar,

Oyunu kısa süre önce hileler sebebi ile bırakmış olup 1 hafta önce tekrar başladım. Karşılaştığım durum oyunda hala bir takım hilelerin bulunması. Ben daha adam görmeden adam bana sıkmaya başladı. Bildiğim kadarıyla hilelerin engellenmiş olması gerekiyor du. Ben bunu chat moderatörü(CM) ye sorduğumda ise bana verdiği cevaba bakın...

Sizce bu adalet mi ?

2. ÇORBACI

ÇORBACI User

Ayıp etmiş cm

3. .*FIRAT*.

.*FIRAT*. Guest

Merhabalar,

Öncelikle şunu belirteyim: Sohbet kurallarına göre bir oyuncunun hile kullandığına dair ima ya da ithamda bulunmak yasaklanma nedenidir.
    Hatta sizi cm değil sistem doğrudan kicklemiştir.(uzaklaştırma)

Sorunun çözüm noktası chat paneli ya da forum değildir. Yapmanız gereken durumu kanıtlayıp (videosunu alarak) supportla iletişime geçmektir. Oyunun adil olması sizin kadar bizim de temennimizdir.

Keyifli forumlar dilerim.

*MAXİMUS*44 likes this.
  4. Bunun aynısı bende de olmuştu oyun kasmasından da değildi ben üst portaldayfım adam alt portalda sıkıp kesiyordu
    Ama bunu videoya almak da çok zor o vaktin gelceğini bilemeyiz

5. 55umudum55

55umudum55 User

Ben kimseye bir şey ima etmedim ve direk oyuncu adıda vermiş bulunmamaktayım hala sebepsiz yere atıldığımı düşünüyorum.
    Chat ban'ım açıldı sıkıntım yok ama CM'lerin kuralları benden daha iyi bilmesi gerek.

6. Merhaba ,

Chat ile ilgili konuları gerekli bilgi ve kanıtlarınızla anlaşılır şekilde yazıp support'a bildiriniz. Gerekli inceleme sonrasında yapılacak bir şey varsa support yardımcı olacaktır.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.