Bug / Oyun hatasi Bu nedir yaa

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve VΛLVE™ tarafından 3 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. VΛLVE™

VΛLVE™ User

Adama buz roketi atıyorum etki etmiyor o bana atıyor 1 sn değil ez az 3sn donuyorum bu ne iştir ayrıca donduğumda roket lkazer de sıkamıyorum lag falan değil internet hızı hiç hiç değil bu nedirrr!

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Kış kapısından verilen roket kişiyi dondurmaktadır.Birde mayını var o biraz daha uzun süre yavaşlatmaktadır.

İyi forumlar

3. VΛLVE™

VΛLVE™ User

modum konuma çok uzak bir cevap vermişsiniz ben bunları biliyorum zaten benim sorum şu:

Ben bazen R-IC3 atıyorum onlar donmuyor bana atıyorlar ben donuyorum neyse modum boşverin konuyu
    klitleyebelirsiniz forumda konu açsam düzelmez zate
    konu kilit

4. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Roketiniz miss atabilir onun için teknoloji kullanabilirsiniz yada ar-ge yapabilirsiniz.

Keyifli Forumlar

5. VΛLVE™

VΛLVE™ User

nasıl yani o roket te mi mis geliyor neyse modum çok uzatmayalım konu kilit

6. miss atış oluyo ondan seninki etki etmiyor roketi attığın kişi yanıltma manevrası argesini tamamlamışsa bu sık sık yaşanır bunu önlemek için ayarcıyı fullemen gerekir.

7. Bu bug nedir anlamıyorum ben atıyorum adam 1 saniye donuyor o atıyor ben 3 saniye donuyorum bu nasıl yeniliktir ya yenilik yapacaksanız bir günde doğru düzgün yapında herkes faydalansın...

8. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Konunun kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.