bu nedir yeni bir bugmu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve =SoundMan= tarafından 16 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. =SoundMan=

=SoundMan= User

Low kapısında gurup beklerken karşılaştığım bir garip olay bu yapılanı bilen varsa açıklasın nedir bu bir bug türümü neden bir oyuncu bu kapı önünde oyuna girer daha sonra gemisini değiştirir ve oyundan çıkar tekrar oyuna girer gene gemi değiştirip oyundan çıkar bunu saymadım ama 50 den fazla yaptı ben sıklldım orada ayrıldım yarım saat dolaşıp tekrar Low kapısına geldim gene aynı olay ile karşılaştım adam giriyor gemi değiştirip oyundan çıkıyor tekrer giriyor gene gemi değiştirip çıkıyor ...

gemi değiştirmek bu yerde bir kupon harcar bedava olsa diyeceğim manyağa bağladı ama başka karlı bir menfaat varki kupon yakıyor ve zamanını harcıyor ...

bunu yapanlar tek yıldızlı elit gemiler sıradan ezik hesaplar değil çektiğim resimide vereyim bu işi çözen varsa bir bilgi versin...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Ocak 2016
  2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

sporta aynen yollasaniza incelesinler vardir bisey ki, bunu yapiyor.aklinla sorunu yoktur bence yildizlanmis nede olsa.

3. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

Belki low kapısına çok sık gir oyuncuysa hangar bırakıyor olabilir.Kullanmadığı hangarları daha sonra kolaylık olduğu için portala bırakıyor olabilir.Oyundan cıkmak dediğiniz belki portaldan low haritasına atlıyor olabilir sonrasında patlayıp tekrar oyuna girdiğinde o hangarı açıyor olabilir.Herhangi bir bug vb. birşey olduğunu düşünmüyorum.

Keyifli forumlar.

4. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

belki 50 den fazla yapti diyor hangi hangar:D bence sporta yollamali guzel yakalamis;)

5. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

Aldığınız resim ile birlikte supporta gönderin gerekli incelemeler yapılsın. Support ile nasıl iletişime geçeceğinize buradan bakabilirsiniz.Maile server ve kullanıcının profilini eklemeyi unutmayın.

Keyifli forumlar.

6. =SoundMan=

=SoundMan= User

bendede 8 hangar var dediğiniz gibi bende yapıyorum değişik hartalara kolay ulaşmak için ama bu iş öyle değil...

bunu yapan hesap sadece bu değil başka bir tek yıldız daha vardı aynısını yapıyordu onun resmini çekmedim ...

bu hesaplar premium çünkü oyuna giriyor gemi değişiyor 5 sn de oyundan çıkıp arkasından gene oyuna giriyor ve gene aynı şeyleri yapıyor...

bu seviyedeki bir hesap low kapısında 5 saniyede patlamaz hadi bir kaza oldu diyelim ama üst üste onlarca defa patlayıp kapıya bıraktığı hangardan çıkma işlemi yapmaz ...

ben 7 senedir oynuyorum az çok yapılan işi biliyorum bu hesap ile ve başka gördüklerim dede bu giriş çıkışlar 5 sn de tekrar tekrar yapılıyor bunun altında bir şey var yakında çıkacaktır bigpoint bug kapatıyor ama adamlar yeni bug buluyor ve sömürüyor...

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  7. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

sikayet et kardesim hic durma bunu duymamistim:)

8. Merhaba ,

Forum üzerinden anlatılan ve bir tane resim ile biz buradan bir kesinlik çıkaramayız. Mod'umuzun dediği gibi gereken bilgilerle birlikte durumu support'a bildirebilirsiniz. Fakat resimler pek etkili olmayabiliyor video olması çok daha iyi olurdu.

İyi forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  9. VİP ise tamir bedava 50 kere olayı abartılmış bence :)) aynı şeyi herkes yapabiliyorsa ve oyun açığı lag veya bug değil ise bence sorun yok ama oyunun herkesce bilinen taktiklerine karşı değilim ben o olaya taktik gözü ile bakıyorum hani pala haritasında 5-2 ye bıraktığımız gemi gibi ve oyuncuları zan altında bırakacak Nik li SS lerede karşıyım ispiyonculuğun bile bir şerefi vardır .Keşke o SS i forma koymadan önce o olayı yapan kişi ile konuşsaydınız .o kişinin Avukatı değilim sadece genel yazdım SS alırken iyice araştırıp öyle atmak lazım Klanımda birisi açık kullansa SS atarım Düşman klan olursa SS atarım ama birisine şahsi kinimden dolayı açık arayarak SS atmam Belki o oyuncunun gelişmiş hali sizi kızdırdığı için o fotoyu çekip SS attınız diye düşünüyorum ..Birçok eski oyuncunun araştırıp bulduğu taktikler yeni başlayan oyunculara hile lag gibi geliyor mesela yeni başlayan oyuncu tek başına Cubi keseni kıskanabiliyor hatta hile ile suçlayabiliyor O nun için bu tür size olumsuz gelen şeyleri iyice araştırıp öyle yazın o taktik sizinde işinize yarayabilir taktik öğrenin ben bunu nasıl yapabilirim diye sorun

Son düzenlenen: 16 Ocak 2016
  10. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

tuhaf ama dediklerine gore 50 olmasada denesekmi :D ne oluyor diye :)niye low kapisinda yapilmis hem,gizli haritayi falanmi ariyordu yoksa :D

11. =SoundMan=

=SoundMan= User

benim low görevim var yarım kaldı haritaya girecek oyuncu bekliyorum kapıda bu işlemi yapan 2 hesap gördüm abartmak değil 50 kere demem enaz belki daha fazla oldu saymadım bende vip hesabım tamir bedava diye 5 saniyede bir patlayıp gemi tamiri yapmıyorum droit hasarı var ne kadarda bedava olsa ...

hem low kapısına yakın bir yerde patlasada low kapısında gemi çıkmaz ...

gemi değişimi yapıyor patlama sonrası tamir değil...

ben şimdi makinama video çekme programı indiriyorum bunu yapanı elbette low kapısında göreceğim çünkü görevimi bitirmek için 2 ad century falcon kesmem lazım kapıda nöbetteyim elbette gene gelecek o zaman video olarak alırım ve sizler ile paylaşırım ...

bakalım ne çıkacak bu işin altından merak ediyorum ...

haaa oyuna kayıt tarihimde 21,12,2007 imiş ben 7 sene biliyordum ama 9 senedir bu darkorbiti oynuyormuşum :)

ne çabuk geçiyor seneler offff...

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  12. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

merak ettik aynen paylas kolay glsin:)

13. Merhaba ,

Arkadaşlar konuyu daha fazla uzatmanın anlamı yok. Oyuncunun tam adı , Pilot profil link'i ve oynadığı server gibi bilgiler ve kanıt ile support'a bildirebilirsiniz. Resim yerine video olması çok daha iyi olur.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.