bu nicki yazar mısınız

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve codelyoko44 tarafından 28 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. şu nickin aynısını nasıl yazarım?? ortadaki yeşil goliathın siz yazar mısınız ben yazamadım şekilli nick dedimde olmuyor aynısı.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Haziran 2015
  2. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Bu yazı karakterlerini internetten bulabilirsiniz.Oyun içinde lazım ise chat ekranında nickin üstüne tıklayarak veya haritada geminin üstüne tıklayıp grup sekmesinden kopyalayarak alabilirsiniz.

Keyifli forumlar.

3. Kullanıcı adı (Nick) aynısını kopyalamak istiyorsan istediğiniz kişinin üstüne tıklayıp gruptan kopyalayabilirsiniz. Kopyalabilmek için tamamını veya istediğiniz yeri seçerek Ctrl+C tuşuyla kopyalabilirsiniz.

Anladığım böyle.

4. gördüğünüz nicki yazıp buradan paylaşamaz mısınız benimle amacım bu nicki yazmak. ben şekilli nick yazmak istemiyorum bu gördüğünüzse sadece1 fotograf adam yanımda değil kopyalayamam.tesekkürler şimdiden

5. Merhaba ,

Kusura bakmayın belki gerçekten amacınız art niyetli olmayabilir fakat açıkçası yazdıklarınızdan ben farklı anlam çıkarttım. Her hangi bir özel karakteri nasıl yazarım diye sorsanız neyse ama nick'in aynısını soruyorsunuz.

Bu nedenle ben bunu normal algılayamıyorum.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.